tisdag 1 december 2015

Vilken helg!

Vilken fantastisk helg det varit! Dagarna gick verkligen i ett och jag har inte riktigt hunnit landa än känner jag. För det första vill jag tacka alla er som kom förbi Add Ice cream's monter och sade hej, jag kan inte beskriva hur glad jag blev av era fina ord! Det är så kul att få höra att ni gillar mina recept och att ni gillar det jag gör. Det är faktiskt er feedback som gör det roligt att fortsätta hitta på recept, fortsätta blogga och fortsätta hitta sätt att göra traditionellt onyttiga saker nyttiga :)
Vi på Add Ice cream är helt lyriska över alla fina kommentarer om glassen och det verkar ju faktiskt som att ni gillar den ;)
Niklas Wadman (@youagainstyou_) och Carolina Asplund (@betterhappythansorry), som numera är en del av Team Add Ice cream, stod i vår monter på lördagen och vilken stämning det var! Så kul att ha dem ombord, de är två fantastiska människor med stora hjärtan.

Jag vet inte hur många olika bars och bcaa-drycker jag provsmakade i helgen men jag är ganska mätt på proteinbars just nu! Jag köpte hem en låda Proteingröt och några boxar Paulúns granola, mer än så fick hann jag inte.


Nu är nästa anhalt Power Weekend i Göteborg nästa helg där Add Ice cream kommer ha en monter där vi självklart bjuder på glass, så kom förbi och säg hej!!
Imorgon kommer det ett nytt julrecept så håll ögonen öppna!

3 kommentarer:

 1. Hej! Jag var på mässan och smakade på din glass, väldigt god speciellt vanilj. Förslag på fler smaker är jordgubb, citron, melon, päron och mintchoklad.
  Jag skulle gärna vilja se att glassen kommer till andra städer än i bara stockholm, jag bor i västervik,

  Jag undrar om du kommer att lägga ut receptet på kolor som du visade en bild på i instagram? Har väntat och väntat.

  Tack för du finns! Kram

  SvaraRadera
 2. Hi,
  I found your blog post and like it. I’m impressed.You’re truly well informed and brilliant.I appreciate your effort to write this great blog.I think this blog provides informative information . Thanks for sharing such a nice blog post buy facebook likes.

  SvaraRadera
 3. It seems like you guys have spent a very amazing weekend. Just keep it up and give your best. Thanks for sharing this with us. I really appreciate that. Now it's time to avail 1 litre bottle for more information.

  SvaraRadera

Lämna gärna en kommentar, då blir jag glad :-)

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...