lördag 28 november 2015

Fitnessfestivalen!

Vilka av er kommer till Fitnessfestivalen i helgen?
Gårdagen var magisk och jag kan bara tänka mig hur mycket folk det kommer bli idag och imorgon! Vi på Add Ice cream finns i monter B04:34 och vi bjuder självklart på smakprov. Vi har också en tävling där priset är en årsförbrukning av glass, det ni!
Kl 14-15 kommer Niklas Wadman (@youagainstyou) och Carolina Asplund (@betterhappythansorry) stå i vår monter så kom förbi och snacka lite!

Det finns hur mycket roliga montrar som helst och igår föråt jag mig på smakprov på bars och bcaa-drycker. Om jag hinner ska jag försöka köpa lite nya träningskläder och kanske ett par Freddys WRUP (så många snygga nya modeller och färger!). Jag träffade många vänner och stötte på bla @fitspooration och även en massa av er som läser bloggen, så kul!!


Hoppas vi ses på mässan!!

2 kommentarer:

  1. your site is so much good and very helpful .we learn many things for your site. i have also a site like your site.In my site you can find Best Toaster Oven Review 2016
    Best Toaster Oven

    SvaraRadera
  2. We are the best writing company providing Literature Review Structure for high school students in every paper type. Our writers have years of experience in Buy Pre Written Research Papers for students globally.

    SvaraRadera

Lämna gärna en kommentar, då blir jag glad :-)

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...