lördag 28 november 2015

Fitnessfestivalen!

Vilka av er kommer till Fitnessfestivalen i helgen?
Gårdagen var magisk och jag kan bara tänka mig hur mycket folk det kommer bli idag och imorgon! Vi på Add Ice cream finns i monter B04:34 och vi bjuder självklart på smakprov. Vi har också en tävling där priset är en årsförbrukning av glass, det ni!
Kl 14-15 kommer Niklas Wadman (@youagainstyou) och Carolina Asplund (@betterhappythansorry) stå i vår monter så kom förbi och snacka lite!

Det finns hur mycket roliga montrar som helst och igår föråt jag mig på smakprov på bars och bcaa-drycker. Om jag hinner ska jag försöka köpa lite nya träningskläder och kanske ett par Freddys WRUP (så många snygga nya modeller och färger!). Jag träffade många vänner och stötte på bla @fitspooration och även en massa av er som läser bloggen, så kul!!


Hoppas vi ses på mässan!!

1 kommentar:

  1. Many college students struggle to get positive marks. You work hard, visit the library every day, crouch over ewriter reviews textbooks, stay up at night, and… nothing! A teacher seems to never grade your paper well, always finding something to complain about.

    SvaraRadera

Lämna gärna en kommentar, då blir jag glad :-)

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...