torsdag 4 februari 2016

Nytt från Lindahls och Rocket yoga

Efter att ha blivit relativt besviken på Lindahls nyare kvargsmaker Toffe Therapy, Go bananas, Call me coffe och Energidryck så blev jag såklart nyfiken på de nya smakerna Crazy cola och Hey Lemonade som jag hittade i en butik i Vasastan igår.
Den första låter helt galen men jag har inte provat den än, tänkte testa den till mellanmål idag. Hey Lemonade provade jag på en gång och den var riktigt riktigt god!! Den smakar nästan som en citroncheesecake och den är otroligt fräsch. Smula över lite digestivekex och klicka på lite hemgjord blåbärssylt så har du en kanongod efterrätt :)
Såg också att de har en till smak på besök, Mango & ananas, men den har jag inte fått tag på än. Någon som testat?

Just nu sitter jag på kontoret med en riktigt skön träningsvärk i hela kroppen! Jag har anmält mig till en 8-veckors kurs i Rocket Yoga och igår var första tillfället (för mig, jag var i Malmö förra veckan och missade första gången). Jäklar vad skoj det var! Högt tempo, svettigt deluxe, utmanande och massa olika balansövningar som jag blev förvånad över att jag klarade. Några av poserna vi testade var dessa:
"Rocket serierna skapades av Larry Schulz, välkänd ashtangayogalärare,  på 90-talet som en motvikt till det strikta system av ashtanga där det krävs perfektion i asanas av utövaren innan utövaren får gå vidare. Ställningarna länkas också med bålövningar som Navasana för att bygga upp en stark bål vilket förbereder kroppen för att kunna lyfta upp i armbalans eller handstående. Tanken är bl.a. att även avancerade ställningar kan med modifikation göras tillgängliga för relativa nybörjare. Det uppdrivna tempot och lekfullheten är ett sätt att släppa ambitionen och bjuda in intention, humor och lätthet".

Jag kände mig väldigt mjuk och både rygg, axlar och höfter efteråt och det här kommer verkligen gynna min övriga träning, framförallt knäböjen :) Jag ser redan fram emot nästa tillfälle. Jag vet att det finns några platser kvar på kursen så kontakta Desirée Rosborg om du är intresserad!
Nu fortsätter jobbet med Add Ice cream, nya butiker och städer är på g och det är så himla kul med all positiv feeback vi får på vårt Instagram och via mail! Tack, ni är underbara!!

5 kommentarer:

 1. Mango?!?! Den har jag missat helt! Har du smakat den nya med creamy kola? Eller likande heter den? Hört att crazy kola inte var någon höjdare....


  Anna

  SvaraRadera
  Svar
  1. Nej, den har jag inte ens hört talas om :) Måste leta lite då!
   Nej, crazy cola var ingen höjdare!

   Radera
 2. I'm so excited to try this new yoga! I love Lindahls and Rocket yoga is one of my favorite types of yoga.

  SvaraRadera
 3. Rocket Yoga offers a dynamic and invigorating practice that challenges both the body and the mind. As we explore this energetic style of yoga, it's important for IT students to also focus on their academic pursuits. Seeking professional editing and proofreading services for your IT dissertation in the UK can ensure a polished and well-structured document that reflects your expertise. Embrace the power of Rocket Yoga and the assistance of It Dissertation Editing And Proofreading Services Uk to excel in both your physical and academic endeavors.

  SvaraRadera
 4. I'm intrigued by the latest offering from Lindahls and Rocket yoga. It's exciting to see new developments in health and fitness. While exploring these trends, I always ensure to stay focused on my studies. When I need assistance, I rely on the best assignment writing website for reliable support. Balancing academics and wellness is key.

  SvaraRadera

Lämna gärna en kommentar, då blir jag glad :-)

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...