tisdag 9 februari 2016

Födelsedagsfirande

I lördags fyllde jag år och även om födelsedagar sällan är lika spännande nu som när man var liten så är det ju alltid kul att fylla år. Om det är någon som undrar så fyllde jag 35 år, vilket känns helt sjukt, de senaste åren har verkligen bara flugit förbi. Jag antar att det är för att det skett mycket förändringar i livet senaste tiden som gjort att det känts som att det gått fort.
Det blev brunch med familjen på Berns på förmiddagen (ett av de bästa brunchställena i Stockholm tycker jag, efterrättsbordet är magiskt!!) och sedan hade jag middag för vännerna på kvällen.
Det blev en blandning av både hälsosam och mindre hälsosam mat och jag bjöd på färska vårrullar med salmalax, räkor och två sorters dipsås till förrätt, fish tacos med pankofriterad torsk till varmrätt och en mango & passionsfrukt proteincheesecake till efterrätt.
Receptet på cheesecaken kommer på bloggen snart, ska bara göra några små ändringar i receptet först :)

Det känns som att bloggen och ni som följer mig varit med mig hur länge som helst men när jag kollade så skrev jag det första inlägget den 5 juli 2012, dvs inte mer än ca 3,5 år sedan. Jag vet inte hur många recept som finns i arkivet men det är många och fler kommer det bli! Jag är verkligen tacksam för all fantastisk feedback jag får på bloggen, på recepten och på mina inlägg. Hur kul det än är att baka och skriva inlägg så hade det inte varit samma sak om ni inte hade varit med på vägen. Så det jag vill säga ät att jag är så glad att ni hänger med mig på bloggen, att ni bakar och experimenterar och att ni kommenterar och är engagerade, det betyder enormt mycket!!

Idag är det fettisdagen och pannkaksdagen och om allt varit som vanligt så hade jag bjudit på nya recept, men i och med att vi på Add Ice cream är inne i en intensiv period just nu och jag har inte haft möjlighet att stå i köket senaste tiden, så bjuder jag på mina favoritrecept istället:


Ha en fin tisdag :)

2 kommentarer:

  1. Grattis! Vilken fin födelsedag du hade. Kram

    SvaraRadera
  2. Hey! Our professional writing services https://expertpaperwriter.com/grabmyessay-com-review/ come with convenient website usage and excellent workflow. We offer a simple ordering process. You just fill out the order form with ghostwriting instructions. There are even explanations of some fields. Just hover the mouse over the “Info” icon and read.

    SvaraRadera

Lämna gärna en kommentar, då blir jag glad :-)

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...