söndag 28 juni 2015

Nu är det nära....

Nu har det gått lite för många dagar sedan senaste blogginlägget och jag får alltid lite dåligt samvete när jag inte hinner uppdatera, även om jag vet att det inte är bra att få dåligt samvete. Bloggen har jag ju för att det är roligt och jag älskar att skriva nya inlägg men ibland får man bloggtorka (jag antar att det händer alla som bloggat ett tag) så ni får gärna komma med förslag om saker ni vill att jag skriver mer om :)

Imorgon jobbar jag sista dagen på Pressology Juice och redan på tisdag börjar jag jobba 100% med det nya glassprojektet jag berättat om tidigare, även om jag redan smygstartat lite för att vi ska hinna klart med allt innan lanseringen. Helgen spenderades bland annat i köket och det har blivit många nya recept till den nya stora uppdateringen av Tastyhealth-appen, till bloggen (måste ju bjuda på nya fräscha sommarrecept!) och till glassföretaget ADD Ice cream. Jag har ju redan avslöjat att glassen kommer vara en "Ben & Jerrys goes healthy", men en av smakerna kommer självklart vara vanilj och jag har gjort en massa goda recept som passar perfekt med vaniljglass: blåbärspaj, ice cream sandwich, kladdkaka och äppelkaka.....
Alla recept kommer självklart publiceras här på bloggen och även på ADD ice cream´s hemsida och Facebook-sida.

Lanseringen är nära och vi kommer inom några veckor finnas på utvalda Ica-butiker i Stockholm men mer information om köpställen kommer på hemsidan och bloggen inom kort!
Jag är verkligen så taggad!!! Äntligen kommer det en nyttig glass med hög proteinhalt utan tillsatt socker som verkligen smakar glass och jag hoppas ni kommer älska den lika mycket som vi gör!

16 kommentarer:

 1. Hoppas verkligen ni kommer lansera åtminstone en gluten och laktosfri smak :) det ser jag fram emot. Lycka till!

  SvaraRadera
 2. Det skulle vara intressant att läsa hur du äter och hur dina tankegångar går, kanske även hur du räknar på macros. Jag förstår macros i teorin men det verkar svårt att ha koll så man verkligen äter den mängden kolhydrater, protein och fett. Jag har förstått det som att du idag har väldigt bra koll på vad allting innehåller så det kanske mer går på rutin, men hur gjorde du i början?

  SvaraRadera
 3. Vad spännande! Jag håller tummarna för att det kommer i en butik som jag har nära till, för detta vill jag testa på.

  SvaraRadera
 4. Åh vad roligt! Vad jag ser fram emot att få testa! Hojta till om ni behöver oberoende smakrecenserare ;-) Lycka till och hoppas det blir världsbäst! Kram!

  SvaraRadera
 5. Ser verkligen fram emot att få smaka dem. Det du gör brukar ju bli bra! Hoppas bara att de går och få tag på i affärer även utanför STHLM!?
  Här kanske du kan få inspiration till nya recept:
  http://nillaskitchen.com/2014/03/03/chokladtryffel-raw-food-choklad-tarta-recept/
  http://56kilo.se/kycklingcurrypaj-langpanna/

  Sjukt goda men inte hundra på macros så tänker att du kan utöva lite magi. Hur som så borde du verkligen testa mixad avokado+kakao= nyfunnen kärlek! (Kanske du redan har, för mycket kalorier i avokado för din smak?)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Tack för tipset, ska se vad jag kan göra :)

   Radera
 6. Riktigt spännande! Hoppas också på en butik nära mig när glassen lanseras!

  SvaraRadera
 7. ååå vad jag längtar!! hoppas den kommer till Falun fort också!!!

  SvaraRadera
 8. Åhh så himla synd att jag inte bor i Stockholm.. Hoppas de kommer till Norrland också!
  Hur mycket väger en "pint"? :)

  SvaraRadera
 9. Kopper appen komma för Android också? Hoppas!

  SvaraRadera
 10. Hej! Tack för en bra blogg, älskar den! Bra recept och inspirerande inlägg:) Men jag har en fråga: Kan man byta ut stevia strö mot stevia drops? Och hur ska man tänka isf?

  SvaraRadera
  Svar
  1. Tack så mycket :)
   Ja det kan man göra, se till att smaka på smeten bara då stevia dropparna är mycket sötare än stevia strö :)

   Radera
 11. Den här kommentaren har tagits bort av bloggadministratören.

  SvaraRadera

Lämna gärna en kommentar, då blir jag glad :-)

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...