måndag 14 juli 2014

Fantastiska dagar i Gävle och bilder från Tammerpokalen

Vilka underbara sommardagar det har varit senaste veckan! Jag åkte som sagt till Gävle i torsdags och har njutit av fina morgonpromenader, grillkväll, shopping samt möte hos bästa sponsorn Proteinbutiken och hunnit med att baka en massa nya recept.
Ugnsbakade grönsaker, melon/feta sallas, tzatziki på kvarg och grillad flapsteak....perfekt!
Jag blir som ett barn på julafton när jag går in hos Proteinbutiken!
Sneak peak på de nya recepten :)
I lördags morse åkte jag och David upp mot Sundsvall för att möta upp Nathalie och Ann som båda skulle tävla på Tammerpokalen. Det var en fantastiskt rolig dag och jag vet inte om det var för att alla var på så gott humör, men jag tyckte att tävlingen var ännu mer välorganiserad än förra året! Allt funkade, bra presentatörer, bra information och en jättebra stämning. Tjejerna gjorde ett kanonjobb och Nathalie hamnade på en 2:a plats i mellanklassen och Ann på en 6:e plats i veteranklassen (+35 år....Ann är 46 år). Så grymt och vi är så stolta över dem!
Nu smider vi nya planer för framtiden, jag tror båda är sugna på att tävla igen, men först ska vi se till att lägga upp kost och träning så att deras kroppar återhämtar sig på ett hälsosamt sätt (reverse diet) och sedan får vi se vad de känner för.

Här kommer lite bilder från tävlingsdagen!
Då kör vi!
Frukost-stopp längst vägen: matlåda med blomkålsgröt, mandlar, blåbär och Lindahls kvarg
Tjejerna är taggade!
Snart dags för "posedown" där alla tävlande går på scen för att förklara tävlingen öppnad
Posedown
Nathalie tävlade i mellanklassen i BF (klasserna är uppdelade i korta, mellan och långa klassen) och gick upp på scen hyfsat tidigt i programmet. Lite påfyllning i form av riskakor med nutella och upppumpning av axlar, triceps och rygg, sedan var det dags.
Nathalie längst till vänster, poserna satt perfekt!
2:a plats!!

Efter en hel del väntan (det var många klasser som skulle upp på scen) så var det dags för Ann att göra sig iordning. Först lite mat och sedan fixade jag hår och smink.
Klassikern: riskaka med nutella. Nästan läskigt att se hur mycket alla tävlande njuter av den första tuggan. Efter allt från 16-20 veckors diet med mycket kyckling, kvarg, bär, ris, grönsaker och fisk, smakar allt så mycket godare!
Ann till vänster
En 6:e plats!
Nathalie passar på att föreviga formen
Det var en otroligt rolig dag och det var så kul att se tjejerna glänsa på scen och visa upp det de kämpat för så länge!
Nu gäller det som sagt att smälta detta och sedan lägga upp nya mål! Det är viktigt att man sätter upp mål hyfsat snabbt så att man har något nytt att jobba mot, annars kan man lätt känna sig tom och lite förvirrad eftersom det man kämpat och fokuserat på så länge helt plötsligt är över.

Nästa tävlande från teamet är Marie Ewers som ska tävla på veteran SM i Karlstad om 2 månader och sedan Olivia som ska tävla på en tävling i Norge om ca 10 veckor. Spännande!


10 kommentarer:

 1. åh vad kul att läsa & fina bilder Sanna! Du får gärna maila mig de ni tog när du orkar :) Försökte ringa er båda efter att Ann gått upp då jag fick tag i pengar och ville tacka & säga hejdå men David berättade att ni inte såg det förrän i bilen hem, synd! Hur som helst, TACK :) Kram Nathalie

  SvaraRadera
  Svar
  1. Absolut! Påminn mig om du inte fått dem inom ett par dagar :)
   Tack själv Nathalie, du gjorde en fantastisk prestation!

   Kram

   Radera
 2. Hej, vet du ifall det går att få tag på fettreducerad kokos i Sverige/Stockholm?

  SvaraRadera
  Svar
  1. Hej!
   Nej, jag har bara hittat det på Iherb :)

   Radera
 3. Hej Sanna. Mejlat dig angående kostrådgivning men ej fått svar på mitt senaste mejl så vill kolla om du fått det?

  Med vänlig hälsning, jennifer Jacobsson

  SvaraRadera
 4. Blomkålsgröt lät spännande, har du ett recept du kan dela med dig?

  SvaraRadera
  Svar
  1. Det finns på bloggen, heter mättande lågkalorigröt och finns under fliken frukost :)

   Radera
  2. Stort tack! Älskar dina recept!

   Radera
 5. The platform has been positioned gas station near me
  as one of the most prestigious recognition from the corporate world to the most promising start-ups for their excellence in developing.

  SvaraRadera

Lämna gärna en kommentar, då blir jag glad :-)

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...