onsdag 23 juli 2014

Mot nya utmaningar i livet.....

Det är dags för mig att dra vidare.....att göra något annat, utvecklas och anta nya utmaningar....
Jag pratar självklart inte om att jag ska sluta blogga (om jag inte märker att ingen vill fortsätta läsa bloggen det vill säga) utan om mitt jobb.

Jag har i över 10 år jobbat som personlig tränare, första 3 åren i USA och senaste 7 åren på världens bästa gym Master Training, som några av er kanske känner igen som gymet som Prins Daniel äger (eller ägde kanske jag ska säga). Det har varit 7 helt fantastiska år! Jag har lärt mig otroligt mycket, utvecklats som människa, skapat nya kontakter, gått nya utbildningar och har varje dag gått till jobbet med ett leende på läpparna över att få jobba med underbara kollegor, roliga kunder och med ett jobb jag verkligen trivs med.
Sedan jag startade den här bloggen för över 2 år sedan har mitt intresse för kost och hälsa vuxit och för att kunna jobba mer med kostbiten utbildade jag mig till diplomerad kostrådgivare och för exakt ett år sedan startade jag och David företag www.iformonline.se, där vi coachar kunder från hela världen med kost och träning online. Mer och mer tid har gått till vårt eget företag och jag har även senaste tiden känt att jag har ett behov av att utvecklas vidare och att få nya utmaningar.

För ett par månader sedan blev jag kontaktad av en kund till mig som berättade att hon ska starta en juicebar med kallpressade juicer och hon frågade om jag var intresserad av att driva butiken. Jag hade inte en tanke på att byta jobb egentligen, min plan var att utveckla mitt och Davids företag vidare, men när jag fick frågan satte det igång en massa tankar i huvudet.
Vi åkte till LA i maj för att kolla runt på olika juicebarers koncept och när jag var där kände jag att det här är det jag vill göra framöver, så jag tackade ja till jobbet!!
Det blev en massa provsmakande av juicer i LA
...och lite semester också :)
I september kommer jag alltså jobba med att driva en juicebar som kommer ligga på Nybrogatan i Stockholm. Vi kommer sälja kallpressade juicer (ett speciellt sätt att pressa juice som gör att man behåller ca 30% mer näring samt att juicerna håller längre), smoothies, nyttiga snacks som grönkålschips och chiapuddingar, kallpressat kaffe, sallader och wraps inspirerade av raw food. Allt kommer vara gluten- och laktosfritt! Det ska bli så spännande!
Jag och David kommer fortsätta jobba med iformonline.se, som vi kommer att utveckla under kommande året, och som coacher för Team Proteinbutikens utvecklingsteam. Men på dagtid är det alltså att driva juicebaren som kommer vara min huvudsyssla.

På fredag åker jag till New York och kommer vara där i två veckor, dels på semester, dels för att söka inspiration och idéer till juicebaren. När jag kommer hem börjar jag på nya jobbet och jag hoppas att ni kommer och tittar förbi när vi väl öppnar!!
Men först ska ni så klart få "följa med" till New York och jag kommer tipsa om bra matställen, gym och ställen att besöka :)

47 kommentarer:

 1. Åh vad spännande! Stort Lycka Till! /Inga-Lena

  SvaraRadera
 2. Gaaaah va KUUL! :D En himla massa grattis och lycka till med nya jobbet. Vågar man hoppas på att det kommer dyka upp raw/juice-recept här på bloggen framöver?

  SvaraRadera
 3. Va roligt när "allt stämmer"! Stort lycka till!

  SvaraRadera
 4. Vad kul att äntligen få reda på varför du var på den där "juice-resan" haha!! Nej men hoppas att det går bra och lycka till!! Det är alltid kul att testa nya saker! Och att få jobba med nyttig kost/träning är verkligen något som jag själv skulle tycka va kul så lite smått avis är jag allt ;) Man får väl ta och titta förbi om man är i Stockholm någon dag! ;)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Tack snälla!
   Om du vill jobba med kost/träning så tycker jag du ska göra det....det är ett väldigt givande jobb!

   Radera
 5. Åhhhh vad roligt!! Jag kommer och handlar! Coolt att du satsar, heja dig!! Kram

  SvaraRadera
 6. Åh så kul! Lycka till, kommer gå kanon bra :)

  SvaraRadera
 7. Grattis, vilken spännande och härlig utmaning!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Tack, det känns verkligen som en utmaning.

   Radera
 8. Det låter absolut som något för dig Sanna, stort lycka till :)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Ja jag tror det, känns så roligt! Tack!

   Radera
 9. Oh så roligt - grattis!
  Nu hamnar vi i samma bransch :) Kanskr skulle passa på att trendspana tillsammans med dig i New York nu ;)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Jasså, jag tror inte jag vet vad du jobbar med.....Ja det tycker jag :)

   Radera
 10. Alltså jag hann ju få hjärtklappning när jag bara såg rubriken.... vad roligt med nya jobbet och TACK för att du inte slutar blogga haha!

  SvaraRadera
 11. Härligt! Mot nya drömmar och mål! Spännande! Den juicebaren lät som en härlig arbetsplats!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Ja det kommer bli riktigt bra tror jag! :)

   Radera
 12. Vad häftigt, det är en otroligt spännande utmaning och förändring i livet du delar med dig utav! Jag ser fram emot att få läsa massa mer gällande detta :)

  SvaraRadera
 13. Grymt! Vågar man inte - vinner man inte! All lycka

  SvaraRadera
  Svar
  1. Precis, man måste våga!
   Tack så mycket!

   Radera
 14. Låter bra, lycka till! Ha en fin resa, kram!

  SvaraRadera
 15. vad kul! Du är grym :) Kommer du att erbjuda dina sunda och goda bakverk i butiken med? Det hoppas jag!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Till en början blir det mest raw food (en massa godsaker) men vi får se om jag kan få in mina recept så småningom.

   Radera
 16. Helt rätt!! Stort lycka till :)

  SvaraRadera
 17. Jag kommer förbi när ni öppnar! Då kommer jag berätta att jag läser din blogg också om det är du som står bakom disken :-) Lycka till!!

  SvaraRadera
 18. @ellinor.nilsson27 juli 2014 kl. 18:38

  Vad spännande! Ska bli riktigt roligt att besöka juicebaren när ni har öppnat! :D

  SvaraRadera
 19. Grattis vännen och stort lycka till :) Kommer självklart att komma förbi när jag är isthlm :) kram L8

  SvaraRadera
 20. Oj, så spännande! Lycka till! Jag kommer absolut in och fikar någon dag :-)
  Måste också fråga om ni arbetar något med att coacha oss som är sockerberoende på iformonline? Jag känner att jag behöver lite mer stöd och inspiration för att tillfriskna och må bra.
  STORT LYCKA TILL NU MED ALLT!
  Vänliga Hälsningar,
  Malin

  SvaraRadera
 21. Hej, jag fick din blogg av en PT, som jag tycker mkt om. Försöker komma igång med min träning, men det är riktigt jobbigt just nu. Nå, nog om det. Vad roligt med juicebaren. Den ska jag absolut försöka att besöka och hoppas du kommer att skriva om den här. Ha en fin dag ! Stor Kram och hoppas kunna inspireras av dig. :-)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Hej!

   Kul att du hittat hit :)
   Jag kommer säkert skriva en hel del om juicebaren här på bloggen :)

   Radera
 22. Alltså ÅH vad spännande! Vad roligt! Ni behöver inte möjligtvis extrapersonal nu till hösten? :-) Jobbar nämligen extra på ett cafe där vi säljer lite rawfood-grejer och egenpressade juicer - från scratch - men är så sugen på att vara del av något större, där hela konceptet är hälsa, juicer och rawfood!! Vore otroligt roligt! Stort lycka till, jag håller tummarna!!! /Linda

  SvaraRadera
  Svar
  1. Hej Linda!

   Maila mig på info@tasty-health.se :)

   Radera
 23. Men vad skojigt! Gjort! Tack! :-)

  SvaraRadera

Lämna gärna en kommentar, då blir jag glad :-)

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...