lördag 19 juli 2014

Träning med viktväst, lakrits och "bränna" på 15 minuter

Igår var jag på HE Fitness på Sveavägen och köpte en viktväst! Jag är en person som helst av allt går till gymet och tränar. Jag har försökt med hemmaträning, men det är inget för mig. Jag gillar att ta mig till gymet, göra det jag ska och sedan åka hem....tränar jag hemma så är det alltid något som distraherar mig eller så känner jag mig begränsad av att inte kunna använda så tunga vikter som jag skulle vilja. Visst, om det skulle krisa och jag verkligen inte har tillgång till gym så gör jag självklart någon form av träning hemma. Det går absolut att få resultat utan gym, men det ger inte mig inte lika mycket. Jag imponeras verkligen av de som har motivationen att träna hemma!
Men, den här viktvästen kanske får mig på andra tankar :) Den är superbra för hemmaträning eller om man bara vill utmana sig själv vid cardio/promenader. Jag köpte en väst där man kan lägga på upp till 10 kg (det finns upp till 50 kg) och tog en morgonpromenad med västen på i morse. Pulsen gick verkligen upp och att gå i backar var ingen lek!! Kan tänka mig att det bränner rejält om man går i trappor med den :)
Förutom att ge utmaning vid promenader så kan man köra en massa övningar med den som till exempel utfallssteg, knäböj, armhävningar, chins, tåhävningar, good mornings, axelpressar (med västen i händerna då så klart) mm.
Västen kostar drygt en tusenlapp inklusive vikter och är en bra investering om man vill kunna träna på landstället eller hemma och inte vill köpa vikter.

Vägg i vägg med HE Fitness ligger en butik som heter Lakritsroten där de säljer allt man kan tänka sig med lakrits. Jag älskar saltlakrits och den här butiken är verkligen himmelriket för oss lakritstokiga! Jag är däremot inte så förtjust i bakverk, glass och sötsaker med lakrits, därav bristen på recept med denna ingrediens på bloggen. Jag hitta denna proteinbar och var tvungen att prova....
Den hamnar inte bland favoriterna, den var lite för söt, men det var kul att testa!
Sockerfria döskallar :)
Igår hann jag också med att göra en spraytanning hos grymma Klara! Har ni testat någon gång? Jag vill inte ens tänka på hur mycket jag solat solarie i mina dagar men är idag klokare och har inte gjort det på flera år. Jag gillar inte heller att ligga och pressa i solen så det är nästan så att jag bländar folk med min bleka hy när jag går förbi, ha ha! Spraytanning är perfekt, man ser naturligt brun ut, tar bara ca 15 minuter och färgen håller i 1-2 veckor beroende på hur mycket man duschar. Jag kan varmt rekommendera Klara! Gå in på hennes hemsida för mer info.

3 kommentarer:

  1. Jag sätter min 1½-åring i bärsjal för samma effekt... Varje kväll - han somnar efter 2 min. Definitivt kännbart i rygg och ben, i synnerhet utan bäckenstabiliserande band (har tydligen kvarstående foglossning i blygdbensfogen:-/. SKITSURT, och i kombination med diastas av magmuskler som gör att jag ser gravid ut är det inte roligt med kroppen just nu).
    Kramis!

    SvaraRadera

Lämna gärna en kommentar, då blir jag glad :-)

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...