måndag 11 augusti 2014

Hemma igen med en massa godsaker i väskan...

Åkte från värmen i New York i torsdags och kom hem till ett nästan ännu varmare Stockholm, det är galet vilket väder det är!

Det har varit lite dåligt med uppdateringar under semestern, men ibland måste man faktiskt ha semester ;) Jag har i alla fall haft två underbara veckor i New York med mycket träning (jag lyckades locka med Erika på 7 gympass och 3 joggingturer på 13 dagar), mycket shopping, mycket god mat, en massa inspiration och roliga upplevelser. Det är alltid roligt att kolla in olika gym i USA och se vad som är trendigt där. Just nu verkade "Vipr" vara hett och många PT's körde det med sina kunder men det är inget som lockar mig, det finns så många andra sätt att bygga styrka och stabilitet och vanlig styrketräning är faktiskt överlägset när det gäller att aktivera bålen!
Jag är riktigt glad att Erika tyckte det var kul att träna med mig och tyckte det var ok att lägga ner tid på träningen även på semestern. Det är viktigt för mig att hålla i min träning även när jag reser, det är ju en del av mitt liv och en livsstil, inget jag tar semester från :)

Nu är jag i alla fall hemma med ny energi och laddad för att börja mitt nya jobb. Jag kommer som jag nämnt tidigare att fortsätta jobba med mitt och Davids företag iformonline.se vid sidan av mitt nya jobb så ni som varit i kontakt med mig angående coaching kommer kunna börja vid den tiden vi kommit överens om.

Som vanligt så hade jag köpt på tok för mycket saker för att det skulle få plats i min väska på vägen hem så jag fick köpa en väska till och checka in. Här är några av sakerna jag fick med mig hem....några saker ligger hemma hos min vän Erika eftersom jag inte fick plats i min väska och det är bland annat Ezekiel english muffins och bröd, några bakformar och smakessenser :)
Atkins chocolate candies, Blueberry greek yoghurtbar och Lillie's stevia sötade choklad i olika smaker
Barneys almond butter med olika smaker, Saratoga peanut butter i olika smaker och baked granola
Toufayan low carb wraps och whole wheat roll-ups
 I veckan kommer en lista med tips på hälsosamma affärer, restauranger och saker att köpa i New York.

10 kommentarer:

 1. Men herregud så mycket gott!! Inte alls avis ;)

  SvaraRadera
 2. Såå mycket spännande :) Granolan ser god ut!
  Vad var det godaste du åt i New York?

  SvaraRadera
 3. Välkommen tillbaka till Sverige! Visst är det svårt att behärska sig när det gäller att köpa med sig mat från New York... Hoppas du har samlat på dig massor av energi och inspiration nu :)

  SvaraRadera
 4. Hej! Vilken fin resa du verkar haft! Härligt :-D vet inte om du sett den här sidan men tipsar ifall att; http://foodforlife.elsstore.com/retailer/store_templates/shell_id_1.asp?storeID=C4FECA1CA46D4304A51471264AA3444F

  Tack för en mycket inspirerande blogg fina du!! :-)

  Kram, J

  SvaraRadera
 5. Nyss hemkommen efter två veckor i USA/N.Y och med två välfyllda väskor jag också. Alltid roligt att botanisera i nya matbutiker och få med sig en massa nytt hem. Blir en kreativ höst och vinter :)

  SvaraRadera
 6. hur fungerar det egentligen med att ta med sig matvaror från USA? Ska till Miami i höst och skulle vilja ta med mig lite nyttiga godsaker därifrån, men jag hittar inget om det när jag googlar och vill inte riskera att fastna i tullen eller liknande på vägen hem! vet du vad som gäller? tack :)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Jag tar alltid med mig saker hem, så länge det är i obrutna förpackningar så har jag inte läst någonstans att det skulle vara förbjudet.
   Det enda som skulle kunna hända om något är förbjudet är att du får betala en liten straffavgift, men jag har aldrig hört om någon som har behövt göra det.

   Radera
 7. Hur gör man i tullen hemma i sverige? Går man bara förbi, eller går man till varianten där man har varor att förtulla?

  SvaraRadera
  Svar
  1. Jag går bara förbi, har aldrig behövt förtulla :)

   Radera
 8. We help business leaders to solve industry-defining challenges in all dimensions

  SvaraRadera

Lämna gärna en kommentar, då blir jag glad :-)

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...