lördag 30 augusti 2014

Vinnare i utlottningen av Greens+

Tack till alla som var med i utlottningen av Greens+ paketet, kul att så många av er var med!

Jag hatar egentligen sådana här tävlingar och utlottningar, jag vill liksom att alla ska vinna, men det går ju inte så i vanlig ordning så skrollade jag bland kommentarerna och pekade på skärmen och den som hade tur denna gång blev:

KAJSA ERIKSSON

Grattis Kajsa! Maila mig på info@tasty-health.se så ska jag se till att paketet kommer inom kort :)

4 kommentarer:

 1. Hej! Jag har en fråga som du kanske skulle kunna svara på :) Jo, en gång i veckan brukar jag göra marklyft med vanlig skivstång. Jag har en ganska lång tid hållit stången med mixat grepp, alltså hållit ena handen ovanifrån (vänster) och den andra handen underifrån (höger) runt stången. Jag upptäckte i veckan när jag skulle testa att byta till att hålla den andra handen ovanifrån (höger) och den andra underifrån (vänster) att jag var mycket svag, jag kunde inte lyfta samma vikter som när jag håller händerna tvärtom. Jag testade att ha båda händer ovanifrån stången, överhandsgrepp, men då måste jag ta lättare vikter med. Jag testade att ha händerna ovanifrån om stången, överhandsgrepp, och med dragremmar, då kunde jag ha lite tyngre iaf.
  Hur tycker du jag ska göra? Om jag byter händernas placering i ett mixat grepp, så måste jag ta mycket lättare vikter. Om jag byter till överhandsgrepp behöver jag ta ännu lättare vikter, fast med dragremmar behöver jag inte minska riktigt lika mycket. Det är händerna som lossnar, själva greppstyrkan som är svag. Det är greppet som sviker, händerna/greppet lossnar, innan jag blir trött i benen/ryggen/armarna. Därför känns det jobbigt att byta grepp, eftersom jag inte blir så trött i kroppen av själva övningen, utan ett set avslutas med att jag tappar greppet.

  Tacksam för hjälp!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Jag kör alltid själv med dragremmar eftersom mitt grepp är mycket svagare än vad min rygg och mina ben är. Så jag skulle rekommendera att köra med dragremmar....

   Radera
  2. Tack för svar!

   Radera
 2. Grattis till vinnaren! :) Tumme upp till tävlingar tycker jag, det är verkligen superkul! Och bra om man nu skulle vinna för en student som inte har så mycket pengar att köpa dyr hälsokost för, så keep it up haha :)

  SvaraRadera

Lämna gärna en kommentar, då blir jag glad :-)

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...