söndag 17 augusti 2014

Sneak peak på Tasty Health-appen

Nu är det inte mycket kvar på Tasty Health appen! Det har tagit lång tid och många timmar framför datorn men den tiden är inget mot vad Marcus, som har designat appen, har lagt ner. Den är så snygg och jag är riktigt stolt över den!
Appen är på engelska, men det går enkelt att ställa om mellan Metric (deciliter och gram) eller US (cups). Det kommer vara en hel del nya recept och det som gör appen unik är att du själv kan justera recepten efter hur många kalorier du vill att rätten eller bakverket ska vara. Vi smider redan planer på hur vi ska kunna vidareutveckla appen :) Det är lite finslip kvar men sedan är den redo att släppas!

Förutom jobb med appen så är det även full fart med Team Proteinbutiken och i går åkte jag och David till SATS Lidingö för att träffa Marie Ewers och Anna Enoksson från Teamet för fettmätning och träning.
Jag har inte sett Marie sedan innan sommaren och mycket har hänt sedan dietstarten för ca 12 veckor sedan!
Marie ska tävla på Veteran SM i Body Fitness i Karlstad om 3 veckor och hon ligger riktigt bra i fas. Även Anna har utvecklats riktigt bra och hon har nu ca 4 månader på sig att komma i form till Luciapokalen. Tack för igår tjejer!
Nu ska jag ta och förbereda morgondagens frukost, jag har snöat in på Overnight oats igen och i idag åt jag denna ljuvliga frukost. Receptet hittar ni HÄR.

3 kommentarer:

  1. Ser verkligen fram emot appen!!

    SvaraRadera
  2. Jösses vad jag längtar efter din app =))! Kram malin

    SvaraRadera
  3. Looks promising. As a animated marketing videos companies, we think it's great. If you need a fun video to promote the Tasty Health app, we can help.

    SvaraRadera

Lämna gärna en kommentar, då blir jag glad :-)

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...