torsdag 28 augusti 2014

Vem får årets Guldhjärta?

Då var nomineringsperioden till Guldhjärtat 2014 öppen. Guldhjärtat delas varje år ut för behjärtansvärda insatser under året till individer och företag som arbetar med hjärtat. Allt för att ge medmänniskor en bättre hälsa och en fungerande kropp.
Någon med ett Guldhjärta.

HÄR nominerar du de du tycker ska belönas med ett Guldhjärta i år. Jag har redan nominerat mina favoriter, vilka de är kommer jag hålla hemligt :) Förra året fick jag äran att vara en av finalisterna i kategorin "årets hemsida/blogg" vilket var otroligt smickrande. Guldhjärtat gick då till sidan Aldrig vila och det var helt rätt beslut, en mycket inspirerande sida med mycket bra träningstips och nytänk.

Det ska bli riktigt spännande att se vilka som blir nominerade i år!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Lämna gärna en kommentar, då blir jag glad :-)

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...