fredag 12 september 2014

Starkt hjärta

I dag åkte jag till Gävle för att ha möte med Thomas, ägaren av Proteinbutiken, om hur vi ska lägga upp nästa års team. Mer info om ansökning till nästa års team kommer senare i höst.
Jag passade också på att möta upp min klient Camilla som ska tävla på Luciapokalen i slutet av november för att fettmäta henne och poseringsträna. Det börjar se riktigt bra ut!
Jag berättade om Camilla på mitt Instagram förra veckan och hennes berättelse är en sådan jag får rysningar av....på ett bra sätt alltså. Jag blir ofta väldigt berörd av människor som lyckas förändra sin livsstil så pass att de förbättrar sin både sin hälsa och sitt välmående.
Camilla har ett hjärtfel (av-block typ 2) som ibland gör så att nedre delen av hennes hjärta slutar pumpa blod vilket leder till att hon svimmar. Därför har hon ett chip under huden på bröstet som registrerar när detta händer.
För 3 år sedan tränade Camilla knappt, hon åt inte så bra och hade 90 stycken "anfall" under ett år. Då bestämde hon sig för att förändra sitt liv, att aldrig mer må dåligt över hur hon såg ut och att börja träna och äta bättre. Förra året hade hon strax över 30 anfall och i år: 0, noll, inget! Hon har alltså genom att träna hårt och regelbundet och genom en bättre kost stärkt sitt hjärta och förbättrat sin hälsa. Nästa vecka får hon ta bort chipen på bröstet, hon behöver det helt enkelt inte längre. Är det inte helt fantastiskt!!!??? Nu får jag rysningar igen....det är så häftigt hur mycket vi kan påverka genom kost och träning! Och det som gör det hållbart för Camilla är att hon låtit det ta tid.....

Efter poseringsträningen åkte jag till Ica Maxi här i Gävle och jag är positivt överraskad över deras utbud av hälsosamma produkter!
Questbars, nötmjöler, kakmixer, sockerfri nutella, steviadroppar, sockerfri choklad.....massor av roliga saker!
Jag köpte hasselnötsmjöl och kokosolja eftersom jag tänkte göra min nyttiga kladdkaka ikväll men byta ut mandelmjölet mot hasselnötsmjöl för att den ska smaka lite som nutella...det ni!

3 kommentarer:

 1. Herregud Susanna...Bakade precis dina fudgy brownies med caseinpulver & avled inombords. SÅ otroligt goda :) Du är verkligen helt fantastisk. Det kan nog inte uttalas nog många gånger. Håller föredrag hemma om hur duktig du är och vikten av att man faktiskt inte behöver välja raffinerat socker a la karamellkungen när man har dina recept. Även familjen som ofta gör det älskade din brownie! Så tusen tack :)
  La även till en raw chokladfrosting ovanpå samt kokosflingor, perfekt kombo. Kram

  SvaraRadera
 2. Hej!
  Jag skulle gärna vilja köpa din bok. Men undrar om det är en bok som man få på datorn (eftersom det heter Ebook) eller är det en bok man får i handen ? :)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Hej!

   Vad roligt! Det är en e-bok, dvs du läser den på datorn, Ipaden eller mobilen.

   Radera

Lämna gärna en kommentar, då blir jag glad :-)

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...