onsdag 13 maj 2015

12 veckor med Ove

Jag berättade tidigare om Stinas utveckling under de 12 veckor med mig som hon vann då jag lottade ut två stycken coaching-paket i slutet av förra året.
Nu har även Ove, den andra vinnaren, avslutat sina 12 veckor och han har under våren tappat hela 10 kg! och en massa centimetrar över hela kroppen. Ove har haft lite otur då han haft en skada i axeln vilket förhindrat honom att träna som vi planerat, men det har gått att jobba runt det med lite justeringar av övningar i träningsschemat. Ove har under hela perioden uppdaterat varje vecka precis som vi kommit överens om och han har alltid varit positiv och fokuserad.
Det viktigaste tycker jag, är hur hans inställning ändrats. Det här är vad Ove har att säga om vår tid ihop:

"Mitt mål med att vinna en PT-online med Sanna var att få ett livslångt beteende när det gäller träning, men framförallt om kost. Med hjälp av Sanna och hennes kunskaper om träning och kost har jag nu gått ner c:a 10 kg och en hel massa centimetrar runt kroppen. Många frågor har det blivit och lika många svar har jag fått tillbaka. Jag är ju ute efter en livslång förändring efter att ha kört quickfix lösningar hela livet med ViktVäktarna, LCHF-diet och periodisk fasta i omgångar. Sanna fick mig och min familj att göra maten från grunden, att överge snabbmat som färdiga köttbullar, pulvermos mm. Kostschemat var inte så strikt som jag först trodde att det skulle vara utan man ges möjligheten att välja mellan en hel del ingredienser som man kan blanda ihop en massa olika maträtter. Sannas kunskaper om kost och träning är långt över det vanliga och jag kan rekommendera att anlita henne till er som tvekar. Ha det gott! Stort tack Sanna!"

Bland det bästa jag vet med mitt jobb är att kunna påverka och förändra någons liv till det bättre. Att ta bort stress och negativa tankar kring kost, träning och kroppen. Det handlar inte bara om den fysiska transformationen (även om fysisk hälsa är superviktigt för välmåendet) utan även om hur man mår psykiskt. Många i dagens samhälle stressar på tok för mycket, både när det gäller jobb, privatliv och träning! Man vill ha resultat på en gång, helst igår, vilket ofta leder till att man tar till extrema metoder för att få snabba resultat. Jag älskar att läsa många av mina kunders uppdateringar när de går från att i början klaga över att de inte ser resultat (trots att vi i princip precis börjat), till att beskriva en känsla av att må bra, att vara nöjd med sin kropp/utvecklingen och vara nöjd med den livsstil de anammat.
Jag förstår att man vill se resultat snabbt för att hålla motivationen uppe, men ett långsammare resultat på ett sätt som är hållbart (alltså ingen svält, förbud och übermycket träning) kommer i längden ge mer balans. Tålamod och mindre stress är nyckeln! Alla kan verkligen nå sina mål, det gäller bara att lägga upp en hållbar plan, ta små steg och göra små förändringar över en längre period.

Jag kommer att ta mig an lite fler kunder nu fram mot sommaren så är du intresserad av att få hjälp så är det bara att kolla in www.iformonline.se för mer information och paket och priser.

1 kommentar:

  1. Articles and content in this section of the website are really amazing.
    Great ideas indeed! I will surely keep these in my mind!

    Business Stationery

    SvaraRadera

Lämna gärna en kommentar, då blir jag glad :-)

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...