torsdag 7 maj 2015

Nytt recept i Hälsa & Fitness, ny kvargsmak

Det är alltid lite overkligt när man ser en bild på sig själv i en tidning, men det är superkul att få ha varit med och bidra till artikeln "Baka med bönor" i senaste numret av tidningen Hälsa & Fitness, som även innehåller recept från mina "bloggkollegor" Annie, Fanny och Tillsammans är vi starkare.
Jag gjorde ett recept på Vanilla espresso chocolate chip cookie bites, ett recept jag är riktigt nöjd med och som fick bra betyg även av min pappa som fick smaka dem (han är annars VÄLDIGT skeptisk till mina nyttiga bakverk). Om ni är sugna på receptet, spring och köp nya numret av Hälsa & Fitness.
Om ni vill testa att baka med bönor har jag flera recept på min blogg ni kan prova:Nutella brownie
Något som jag är sugen på är att få smaka på nya kvarg-smaken från Lindahls. Hur gott låter inte den här??
Jag såg också på Lindahls Facebook-sida att de kommer komma med en limited edition-smak: Jordgubb och rabarber....låter helt underbar och kommer förgylla många av mina morgnar nu i sommar. Gud vad jag längtar till sommaren! Jag längtar efter att ha lite mer tid till träning och det bästa jag vet; att baka och laga mat. Senaste månaden har det blivit extremt lite träning på grund av min operation och en långdragen förkylning, men förkylningen har släppt och snart har jag läkt tillräckligt efter operationen för att köra igång ordentligt. Jag längtar verkligen efter att kunna köra ett riktigt hårt pass, kroppen blir sjukt stel av att inte röra på sig och jag får ont i korsryggen av att inte aktivera bålen, något jag hade jättemycket problem med när jag var yngre men som blivit enormt mycket bättre av att styrketräna regelbundet.

Igår körde jag i alla fall ett pass på ett utegym nära mig och även om det inte var världens hårdaste pass var det skönt att få lite cirkulation. Utegymet har utrustning för marklyft, axelpressar, latsdrag, chins, dips, mage, rygglyft, stepups, knäböj och rodd....väldigt mycket med andra ord, även om vissa av vikterna är lite för lätta för att vara utmanande.
Jag körde overhead squat i knäböjs-stationen, raka marklyft, step-ups, utfall och sumo marklyft. Det kändes bra och jag är så taggad att köra hårdare framöver!
Nu har jag precis avnjutit min lunchlåda bestående av rårispasta, mager köttfärssås (på Icas 5% nötfärs), haricot vert och 2 stycken mini sötpotatisfrallor och laddar för ytterligare ett pass i utegymet och idag blir det lite mer cirkelträning och tänkte avsluta med 100 burpees på tid. Wish me luck! :)

Tänkte också passa på att tipsa om att Proteinbutiken har rea på sin omtyckta Protein pancake mix denna helg. Jag älskar de här pannkakorna och de är perfekta om man har ont om tid eller inte orkar göra egna :)

6 kommentarer:

 1. Mums kokos låter gott! Hur kommer det sig att lindahls själva inte skrivit om denna produkt? Vet du när den kommer ut i butikerna?

  SvaraRadera
  Svar
  1. Jag vet faktiskt inte varför de inte gått ut med det. Jag läste något om efter v 20...

   Radera
 2. Köpte tidningen direkt. Älskar dina recept. Vet du näringsvärdet på kakorna?

  SvaraRadera
  Svar
  1. Tack snälla!
   Tyvärr, jag har inte räknat ut det....

   Radera
 3. Åh, vad roligt att vara med i tidningen! Det är verkligen häftigt :)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Tack! Ja det är alltid lika roligt/konstigt att se sig själv i tidningen :)

   Radera

Lämna gärna en kommentar, då blir jag glad :-)

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...