måndag 18 augusti 2014

Plats för nya klienter

Efter att ha varit fullbokade i princip hela sommaren har jag och David nu öppnat upp för ett antal nya klienter. Hela våren och sommaren har vi jobbat med ett stort antal tjejer och killar som alla slitit i gymet, planerat och prioriterat kost och träning för att nå sina mål och vi är så stolta över allas prestationer och framsteg!
Gustav, Cecilia och Cassandra har alla jobbat med oss i drygt 3 månader och jag hoppas att deras berättelser och bilder kan motivera och inspirera!

Om du är intresserad av att få hjälp med kost och eller träning, gå in på www.iformonline.se för mer information om våra priser och tjänster.

GUSTAV:
"Jag har tränat från och till i ca 10 år och de senaste 2 åren har jag haft som mål att bli mer definierad, dock utan vidare resultat. Detta gjorde att jag beslutade mig för att anlita en PT. 

Efter två olika PTs som endast fokuserade på mitt träningsupplägg och sagt att jag kunde äta i princip vad jag ville gjorde att jag var nära på att ge upp då jag gick upp i vikt snarare än ner. Jag visste inte riktigt hur jag skulle gå till väga då det är svårt att hitta en Coach som man trivs med och kan hjälpa en att nå sina mål, men till slut tog jag chansen och anlitade Sanna och David som hjälpte mig med kost- och träningsschema, jag ångrar ingenting! 

I början fanns viss frustration då jag inte märkte något resultat, men efter en avstämning så visade det sig att min bild av kostschemat ej stämde överens med Sannas och Davids. Efter lite guidning och smärre justeringar så började det hända saker och motivationen låg på topp! 

Någonting som har varit svårt dessa veckor har varit att hitta motivation, det är inte lätt att ändra på sin kosten samtidigt som man måste lägga ner mer tid på träningen. 
Men när jag började skriva träningsdagbok fick motivationen en skjuts då jag insåg att för det mesta så ökade jag antingen vikt eller antal repetitioner, vid varje träningspass. Utöver detta så visade det sig att de ”långa” promenaderna som jag tyckte var så jobbiga, i kombination med strikt kost, var det som fick ”att släppa” för mig och gjorde att vikten började gå ner i stadig takt. 

För att kämpa på både vad gäller träning och kost tycker jag att Sannas upplägg med veckouppdateringar och bilder får en att fortsätta kämpa även om vissa veckor känns jobbiga.  
I 20 veckor följde jag Sannas och Davids kost- och träningsschema, vilket har gjort att jag har kommit mycket närmare mitt mål. Samtidigt har jag fått större förståelse över vad min kropp reagerar på och vilken storlek jag kan ha på mina mellanmål och lunch/middag och kan nu fortsätta på egen hand. 

Det kan vara svårt att komma igång själv och veta vad man skall börja med, så jag kan varmt rekommendera att anlita Sanna och David. Oavsett om det gäller att komma i tävlingsform eller bara få motivation till att komma igång med träningen!"


CECILIA:
"Tidigare detta år, runt mitten av april, fick jag reda på att jag skulle göra min första styrkelyftstävling under maj månad. Då det är en sport där klasserna delas in i olika viktklasser, behövde några kilon försvinna. 

Träningen har för mig aldrig varit något problem, lyftning är det roligaste som finns i min värld och jag har även turen att omge mig med kunniga personer. Däremot vet jag sedan tidigare att det är svårt för mig att coacha mig själv på kostfronten. Is i magen, nej inte riktigt. 
Jag funderade ett litet tag och mailade sedan Sanna och David på Iformonline. De verkade ha en sund inställning till kost med fokus på bra och näringstät mat, samt kunskap om prestationsinriktadträning. 

Fick ett bra bemötande från början och möjlighet till mailkontakt gällande allt från pepp till frågor & funderingar. Veckorna fram till tävlingen var det fortsatt bra tryck i kroppen och jag kunde känna att styrka var med hela tiden. 
På tävlingsdagen vägde jag in med god marginal i rätt viktklass. Även laddningen som Sanna guidade mig igenom gick kanon och när dagen var slut så var 2 personbästa satta i både bänkpress och marklyft. 
Efter tävlingen fortsatte samarbetet (12 veckor totalt) i några veckor och det flöt på som lika bra som tidigare. 
Om du precis som jag letade efter en lyhörd och kunnig kostrågivare, men inte hittat rätt än, då kan jag varmt rekommendera dig att kontakta Sanna & David"

/Cecilia, 20 år


CASSANDRA:
"När jag för tre månader sen bestämde mig för att ta hjälp av Sanna och David hade jag ingen aning om hur mycket det faktiskt skulle ge mig i slutändan. Visst hade jag förhoppningen om att det skulle få in mig på ett bättre och hälsosammare spår, men jag hade aldrig kunnat gissa mig till att det skulle ge mig en så pass stor förändring, både psykiskt och fysiskt. 

Innan jag tog mitt förnuft till fånga hade jag testat förmodligen varenda lite quick-fix man kan tänka sig. Värst blev det nog när jag började räkna kalorier, och inledde någon slags tävling med mig själv där målet var att varje dag försöka få i sig mindre kalorier än föregående dag, och självklart i kombination med att träna mer, helst mycket cardio och inte speciellt tung styrketräning. 

Om jag såg några enorma resultat efter mitt självplågeri? Inte direkt. Självklart visade vågen några kilo minus och en något plattare mage, men det var väl i princip det enda, vilket var otroligt frustrerade då jag själv tyckte att jag kämpade oerhört hårt. Så vips var man tillbaka på ruta ett igen, eftersom jag inte såg någon långsiktig lösning och uppenbarligen inte hade någon aning om vad jag pysslade med så gled jag in på gamla vanor igen, om möjligt ännu värre än vad det varit tidigare. Jag struntade fullkomligt i vad jag stoppade i mig, och fann knappt något intresse i att träna alls. 

Jag hade ganska länge funderat på att ta hjälp av en coach för att åtminstone få lite bättre koll, men tog mig aldrig för att göra det, eftersom jag stenhårt trodde på att jag skulle kunna greja det själv, även fast jag hade bevisat för mig själv ett flertal gånger att det uppenbarligen inte var så. 
När jag sen väl bestämde mig var när jag kom hem från några veckors semester i USA, såg mig själv i spegeln och insåg att jag var i mitt sämsta skick någonsin. Att inte känna igen personen i spegeln framför sig var otroligt jobbigt, att inte ha någon energi alls och att må konstant kasst, då fick det bara vara nog. 

Jag hade innan min kontakt med Sanna och David följt Sannas blogg en längre tid, som jag hittade till tack vare en bekant (tack Kitty!), och man kan ju inte bli annat än inspirerad när man läser alla kloka ord, fantastiska recept och även ser alla grymma resultat hos människor som fått hjälp av dessa två. Så valet för mig var ganska självklart när jag väl bestämde mig.  
Första gången jag såg mitt kostupplägg fick jag en mindre chock, och min första tanke var ”Ska jag verkligen äta så här mycket? Och dessutom gå ner i vikt och försöka tappa fett?”.  Jag var rätt skeptisk, då det var en ganska rejäl skillnad jämfört med mina plutt-portioner jag var van vid att få i mig under mina så kallade ”dieter”. 

Men det var inga konstigheter, och det tog inte lång tid innan jag hade vant mig. Och jäklar vilken fantastisk känsla det var att faktiskt få känna en behaglig mättnadskänsla! Inte behöva vara hungrig konstant eller hamna i någon hemsk mat-/ångest-koma efter att hetsätit alldeles för mycket. 
Mitt mål med det här var att hitta en ny, hållbar, livsstil, och det har jag absolut gjort. Idag mår jag så otroligt mycket bättre. Jag är pigg, glad och har mycket mer energi än tidigare. Träningen går bättre än någonsin, och jag har verkligen funnit ett intresse i att gå till gymmet och utmana mig själv. 

Det här är utan tvekan den bästa investeringen jag har gjort i mig själv, och jag kan säga helt säkert att jag aldrig kommer återgå till mitt gamla jag igen. Om jag skulle rekommendera Sanna och David? Alla dagar i veckan!"

3 kommentarer:

  1. Hej! Hur lång brukar väntetiden ligga på efter en intresseanmälan? Måste man betala allt på en gång eller går det att betala månadsvis?

    SvaraRadera
    Svar
    1. Vi har plats på en gång så efter att du gjort din beställning så tar det ca 1 vecka innan du kan sätta igång (beroende på hur många intresseanmälningar som kommit in samtidigt). Det går att delbetala beloppet månadsvis.

      Radera
  2. Hoppas att min plats är kvar! Har frågat David och han har sagt att det borde vara ok. Jag kan beställa/betala senast nästa vecka. Jag har verkligen sett framemot det här <3

    SvaraRadera

Lämna gärna en kommentar, då blir jag glad :-)

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...