onsdag 7 maj 2014

Londonhelg med mycket inspiration!

I förrgår kom vi hem från London och det har varit en otroligt innehållsrik och inspirerande helg!!! Det är alltid kul att komma bort lite från vardagen och att kombinera lite semester med ny kunskap var helt perfekt!

Layne Norton och Ben Coomber är två otroligt kunniga personer och det var riktigt kul att träffa dem och få diskutera deras syn på kost och träning. Eftersom jag jobbat med Layne (han är min coach) i över ett år kände jag igen mycket i hans föreläsning och sättet han jobbar på, men det var mycket nytt också och när vi kom in på lite den mer avancerade delen kring proteinsyntesen och optimalt proteinintag fick man skärpa sig för att hänga med! Ben Coomber visste jag inte så mycket om innan helgen men jag kommer definitivt börja läsa mer av hans jobb, han har ett enormt intressant synsätt på kroppen och när vi började prata om varför man inte kan prestera bra i gymet om kroppen inte mår bra på insidan, om kosttillskott för magproblem, om att toppa formen för kvinnliga atleter kring deras hormoncykel mm, blev det riktigt intressant. Jag har fått mycket ny inspiration och ska försöka skriva lite om det vi pratade om på bloggen så småningom :)
Här kommer lite bilder och lite tips på restauranger och butiker jag var på.

Vi började resan med att äta en god lunch på Arlanda. Det går faktiskt att äta bra mat även då man reser, det gäller bara att vara lite krävande och be om substitut, och sås vid sidan om osv.
Tonfisksallad med ägg, kokt potatis och grönsaker. Tummen upp för den Arlanda!
Hotellet var superfint och nära till parken. Hade mina knän pallat att springa hade jag tagit en liten tur  i parken :)
Middagen blev teriyaki-stek med ris och grönsaker på Itsu. De har även ett rullande band med olika smårätter (typ sushi, sashimi, sallader) där man kan ta det man vill och sedan betala per tallrik.
Det finns en hel del butiker med roliga och nyttiga livsmedel och jag var inne i ett par, men min favoritbutik kommer alltid att vara Whole Foods.
En liten butik med roliga grejer, kommer tyvärr inte ihåg vad den hette.
En av de godaste cappuchinos jag druckit, på Jamie Olivers Recipease
På fredagen gick vi till ett ställe som jag fick tipsat om på Instagram som heter Good Life Eatery. Ett härligt ställe med fantastisk mat och de serverar både frukost, lunch och middag. De hade kallpressade juicer (min specialitet nu efter all provsmakning i LA) och en massa nyttiga bakverk och snacks.


Grön juice, nötbollar och chiapudding. Så gott!
Det blev en hel del shopping på dagen och jag blev några träningskläder + skor rikare och några tusenlappar fattigare :) Lunchen åt vi på Whole Foods och jag plockade kyckling och sallad från deras salladsbar.

Jag kunde inte låta bli att shoppa lite livsmedel också och jag hittade bland annat detta rödbetspulver! Kan tänka mig att det ger bra färg till bakverk och frostings, eller kanske som extra boost i smoothien?!
Vi köpte med oss lunch till lördagen och söndagen och de har grymt bra färdigmat!!! Kolla bara: Grillad kyckling, råris och rostad buttert squash! Vi förvarade maten i minibaren på rummet. Kylväskor fanns att köpa på Whole Foods så de hade vi med oss hela helgen.
På lördagen var det alltså dags att åka till gymet där föreläsningarna skulle äga rum. Det låg en bit utanför London men vi kunde ta tunnelbanan hela vägen.
 Vi var ca 30 pers som samlades i gymet för att lyssna på Layne och Ben....
Det var en spännande dag och vi avslutade med att träna. Jag hittade några däck och körde HIIT genom att välta däck, sååå kul!
Trötta åkte vi hem och åt middag på ett ställe nära hotellet. Riktigt äcklig mat så den kommer jag inte rekommendera!
På söndagen var det dags för föreläsning igen och så klart var kylväskan med matlådor med...
 Anna (Proteinpow) kom förbi en sväng också!
David, Ben och jag
Riktigt bra gym!!!
Jag drog till en krabba-pose med coachen Layne
Det har som sagt varit en händelserik helg med mycket nya intryck. Jag fick med mig lite mer grejer från Whole Foods som jag tänkte experimentera lite med nu när jag är hemma, nämligen vegetariska proteinpulver.
Det finns inte så många bra i Sverige, men Sunwarrior kan jag verkligen rekommendera, det var till och med gott att dricka! Vassleprotein är fortfarande kungen av proteinpulver enligt mig, men det är kul att variera sig :)

4 kommentarer:

  1. Holland and Barrett heter hälsokostbutiken, det är en kedja som finns överallt i England :-)

    SvaraRadera
  2. Vad roligt att läsa:) Ser framemot fler blogginlägg från er workshop. kram

    SvaraRadera
  3. Så mycket spännande och god mat du frestar med dina bilder! Låter som en givande resa :)

    SvaraRadera

Lämna gärna en kommentar, då blir jag glad :-)

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...