söndag 11 maj 2014

Bilder från Nordic grand prix (+ middagstips)

I helgen var det Fitnessgalan i Globen och samtidigt anordnades Nordic Grand Prix där Nathalie Linhem från vårt team tävlade i bikini fitness.
Det var inte lika mycket folk på galan som jag hade trott det skulle vara, men mässan var inte heller lika stor som till exempel Fitnessfestivalen.
Mässhallen
Inregistreringen var på fredagen och Nathalie var lugn och kollade att rutorna var på plats innan hon gick för att få sin nummerlapp :)
Jag fixade så klart lite matlådor innan jag åkte till Globen på lördagen eftersom vi skulle vara där i stort sett hela dagen. Jag lade upp en lite film på receptet på min Facebook-sida och ni hittar även receptet här.
Ägg-muffins
Jag fixade smink och hår på Nathalie och jag har aldrig sett någon så glad som när vi sa åt henne att hon fick börja ladda lite med riskakor, nutella och sylt :)
Team Proteinbutiken!
Rejält trångt backstage när alla tävlande skulle ut på scen
Det var väldigt blandad klass på deltagarna och det var lite rörigt när deltagarna skulle ut på scen då de inte fått så mycket information innan, men Nathalie glänste på scen och gjorde enormt bra ifrån sig. När topp 3 ropades ut var hon inte med men jag är otroligt stolt över henne och den resa hon gjort sedan hon började med Team Proteinbutiken!

Igår gick det även en annan tävling, nämligen junior SM i styrkelyft, där vår klient Cecilia Cederblad debuterade och tog en 6:e plats! Hon tog personligt rekord i både marklyft (115 kg) och i bänkpress (70 kg). Riktigt bra prestation och Cecilia har bara börjat! Det är så grymt med tjejer som lyfter tungt! :)

Tänkte ge er ett litet middagstips såhär på söndagkvällen. Jag älskar mexikansk mat men är kanske inte världens bästa på att laga det. Det här är en försvenskad/förenklad version av enchiladas (som egentligen är mindre och är täckta av en sås och sedan gratinerade), men otroligt enkel och så gott!
1. Gör köttfärssås av:
500g 5% nötfärs
400g krossade tomater
1 vitlöksklyfta
1/2 gul lök
5 champinjoner
1/2 msk grönsaksfond
2 tsk soja
valfria kryddor (jag använde pizzakrydda och Santa Marias Umami-krydda)

2. Sätt ugnen på 200 C.

3. Lägg 1/4 av köttfärssåsen på en valfri wrap (fullkorn, eller kanske denna low carb variant), rulla ihop den och lägg den i en ugnsform med kanten nedåt. Riv lite mager ost över enchiladan och grädda i ugnen i ca 10-15 minuter.

Servera med lite grönsaker och en sallad.

Till efterrätt blev det mina fudgy chokladbrownie med pumpaswirl och cinnamon raisin blondie brownies :)9 kommentarer:

 1. Alla fitnesstjejer har ju extremt låg fettprocent men ändå har i princip ingen små bröst, vilket man annars ofta ser på hårt tränade personer med låg fettprocent. Har alla silikonbröst eller vad är hemligheten? Hoppas att du inte tycker att denna fråga inte är för pinsam!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Hej!

   Många opererar brösten, men långt ifrån alla gör det. Om inte bröstforstoring så har de en jäkligt bra vaddering i bikini-bh:n ;)

   Radera
 2. Hej!
  Älskar din sida och har provat en hel del av dina recept men tycker att det mest spännande är alla träningstips och underbara tips på spännande produkter och sidor. Jag har köpt frontiers butter extract på iHerb och har en liten fråga. Enligt ingredienslistan består den ju till största delen av canola oil och den känns ju väldigt oljig och det känns som att den skulle innehålla väldigt mycket kalorier. Har du någon aning om näringsvärde eller så. Okej så man använder ju bara lite lite av den, men ändå om det är typ bara olja så blir det mycket kalorier av liten mängd ju. Hoppas du kanske kan hjälpa lite. And keep up the good work!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Hej!

   Ja, den består av canola oil så den är långt ifrån kalorifri, men mängden man använder är så liten så det blir inte så mycket kalorier :)

   Radera
 3. Hej Susanna!
  Ville bara ge dig cred för en otroligt bra sida. Provade "dina" enchiladas igår, och de var supergoda. Tack för alla recept och tips. Keep up the good work :)

  SvaraRadera
 4. Hej! Först o främst tack för en toppenblogg! Har en liten funderingar som jag väldigt gärna skulle vilja höra din syn på. Jag har precis bestämt mig för att tävla i bodyfitness. Mest för att jag tycker det är så kul med just gymträningen samt att jag vill ha ett större mål att jobba mot. När jag nu berättar för folk om mina planer får jag nästan enbart negativa kommentarer. Ska du bli en bodybuilder, en sån som smörjer in sig i olja o står o spänner sig? Börjar fundera på om det verkligen är detta jag vill när jag får sådana här
  kommentarer.. Hur tycker du man ska tänka i såna här situationer och hur stor betydelse tror du att det har att man verkligen vet varför man gör en sådan hör satsning för att verkligen fullfölja den? Vad tkr du att tjusningen med sporten är och vad svarar man på kommentarer likt ovan om man själv inte kan låta bli att påverkas utav dem? Igår.var jag säker på att detta var vad jag ville nu har jag redan gått vilse innan dieten knappt börjat.. ;) Tacksam för dina funderingar kring detta. //kamske är detta inte alls mitt livsmission? ;)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Hej!

   Jag förstår dig, det är jättetufft att höra olika åsikter från folk runt omkring en som kanske inte riktigt förstår innebörden och varför man vill tävla.

   Det du måste komma ihåg är att allt du gör, gör du för DIN skull! Du måste göra det som du mår bra av och som du tror att du utvecklas av. Om man skulle lyssna på alla andras åsikter om allt skulle man ju bli helt förvirrad! Du bryr dig ju inte om vad de gör på fritiden, varför ska de kommentera negativt på det du vill göra?

   Du måste omge dig med människor som stöttar och tror på dig, som vill att du ska vara lycklig. Skit i vad andra tycker och tänker! Det är ditt liv, ingen annans :)

   Radera
  2. Tusen tack för dina kloka ord! Siktet är nu inställt på decembercupen och det ska bli så otroligt spännande att se om jag lyckas ta mig hela vägen i mål! Folk har ju kommentarer om det mesta vilket man väl helt enkelt får acceptera så länge man vet varför man valt att göra de val man har! :) Har dock fått hundra gånger mer positiva kommentarer sen jag delat med mig av mina planer till rätt personer. Tack igen!

   Radera

Lämna gärna en kommentar, då blir jag glad :-)

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...