torsdag 1 maj 2014

London calling!

Är precis på väg till Arlanda och om ca 3 timmar flyger jag och David till London, där vi först ska njuta av stan i två dagar och sedan gå på ett 2 dagars seminarie med Layne Norton och Ben Coomber.

Under seminariet kommer vi gå igenom:
 • The fundamentals of fat loss with macronutrient considerations
 • Advanced fat loss techniques from both a diet & supplementation angle
 • Pre contest dieting protocols including water & nutrient manipulation
 • Peak week methods and tips to win on stage & not just turn up
 • Enhanced supplement use for fat loss & physique manipulation 
 • Fundamentals of muscle gain with a focus on recovery 
 • Advanced muscle gain techniques with a focus on food
 • Supplements for muscle gain, the obvious and the not so obvious 
 • What is true and what is 'Broscience' in the fitness world
 • Why the mind is possibly your most powerful asset 
 • How recovery is your only limiting factor and what to do about it
 • Why knowing your 'calorie ceiling' is essential 
 • Why slow and steady is the winning formula 
 • Endocrine management in physique enhancement 

Det ska bli så kul och jag tror det kommer vara riktigt lärorikt! Självklart ska jag försöka shoppa lite roliga bakgrejer, Whole Foods ligger tydligen inte så långt från vårt hotell!

Så jag önskar er en trevlig helg och om jag inte hinner uppdatera bloggen kommer bilder och en sammanfattning av resan när jag kommer hem på måndag. Följ mig på Instagram (@tastyhealth) eller på Facebook-sidan.

3 kommentarer:

 1. Åååh, blir avis. Något jag hade velat lyssna på också! Blir nog en fantastisk föreläsning!
  // Jessica

  SvaraRadera
 2. Hejsan!
  Vet att du har bra koll på New York och jag ska åka dit för första gången i sommar och undrar om du kanske vill skriva ihop ett inlägg på tips på butiker, sevärdheter och resturanger jag inte får missa.
  KRAM

  SvaraRadera
 3. Hej!

  Jag älskar verkligen din blogg! Det första jag gör på morgonen är att ta en kopp kaffe och klicka mig in här för att se om det hänt något! Du inspirerar och motiverar! Jag ska åka till London nästa vecka och undrar därför om du kanske hade kunnat skriva ett inlägg om platser/affärer/restauranger man kan besöka om man vill äta god och nyttig mat samt vill hitta lite roliga produkter?

  Kram

  SvaraRadera

Lämna gärna en kommentar, då blir jag glad :-)

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...