lördag 17 maj 2014

Vinnare i utlottningen av Risentas mjöl (+min Risenta-film på you-tube)

Tack till alla som deltog i utlottningen av Risentas glutenfria mjöler!! Jag har läst igenom varenda kommentar och det är jättekul att se vad ni vill testa att baka och skoj att intresset för glutenfria mjöler är så stort.Jag körde den vanliga metoden för att utse vinnarna, dvs skrolla ner genom kommentarerna medan jag blundade och pekade och denna gång föll turen på:Clara Engstrand och Niklas AnderssonGrattis till er båda! Nedan är deras  motivation, jag gillar Claras fyndiga rim :)"När jag in i skafferiet går

Finns det något som läker alla sår
Med goda mjöler som gör mig gott
kan jag baka bröd som inte blir torrt
Bullar och kakor är min akilleshäl 
Och att bjuda på bakverk gör alla väl
Sunt för min mage, sunt för min kropp
då kan man baka utan något stopp 
Så snälla låt mig testa dessa grejer
Så kan jag baka gott till mina favorittjejer!"

Hälsningar
Clara Engstrand
"Hejsan!Jag har efter en strikt (men bra) tävlingsdiet inför min Mens Physique debut fått totalt dille på att baka muggkakor, pannkakor och allt möjligt roligt! Produkterna skulle definitivt gå till det! (Dessutom tror jag inte min glutenintoleranta flickvän skulle klaga!)"

Niklas AnderssonPå tal om Risenta så ligger nu alla recept som de filmat på deras youtube-kanal, även mitt. Ni hittar det här.1 kommentar:

  1. Jäklars va glad jag blev när mailet om att jag hade vunnit tävlingen damp ner i brevlådan! Nu ska det bakas så det doftar gott i hela trapphuset!

    Mvh,
    Niklas Andersson
    @Nirrebirre på Intagram och Twitter

    SvaraRadera

Lämna gärna en kommentar, då blir jag glad :-)

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...