torsdag 2 oktober 2014

Nominerad till Guldhjärtat! Tack!

Ni är underbara, vet ni det?

Jag blev alldeles varm i hjärtat när jag fick vet att bloggen för andra året i rad blivit nominerad till Guldhjärtat i kategorin "årets hemsida/blogg". Tack, tack och åter igen tack till alla er som nominerat mig! Tack för att ni följt mig genom åren, för att ni lämnar så fina kommentarer och skriver underbara mail, för att ni kommer med förslag och feedback på vad jag ska skriva om, för att ni provar mina recept.....NI är en del av den här bloggen, utan er skulle jag aldrig tycka det var värt att fortsätta blogga.

Det är otroligt många guldhjärtan som är nominerade i de olika kategorierna och för att rösta på era favoriter går ni in på:

www.fitnessfestivalen.se/guldhjärtat

Jag fick en kommentar från Maria igår att:
Jag märkte att man bara kunde rösta en gång i den browser jag hade upp, så jag testade de andra också. Jag lyckades rösta tre gånger, En gång i chrome, en gång i internet explorer och en gång i firefox. Funkar säkert att göra likadant hemma sen (på jobbet nu), så då blir det 6 röster från mig totalt. Uppmanar er andra att göra likadant!! Den här bloggen ÄR bäst <3

Så go crazy med röstandet, jag har själv precis röstat på mina favoriter både på Ipaden, Iphonen och min dator :)

7 kommentarer:

 1. Röstat, snälla fortsätt med det du gör!!!

  SvaraRadera
 2. Så klart har jag röstat! Du har verkligen lärt mig att man behöver inte vara hungrig eller inte äta något gott för att hålla formen om man följer din blogg/recept! Jag är dig evigt tacksam! =)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Förstår att du inte menar vad du skriver, eftersom det är precis tvärtom! Allt Sanna lagar och lär ut är ju underbart gott! !!;-)

   Radera
  2. Äsch, bry dig inte om att svara. Ser att jag läste fel ;-P

   Radera
 3. Åh vad kul sanna! Själklart ska jag rösta :) det är det minsta jag kan göra tack vare alla de insikter, framsteg och kunskap jag fått av dig. Håller tummarna nu :)

  SvaraRadera
 4. Du är så fantastiskt duktig!! Hoppas verkligen att du vinner :) Skall absolut rösta på dig!
  Har en fråga angående alkohol. Tränar ca 5dagar i veckan (styrka). Är naturligt smal och satsar på lite mer muskler, tightare, friskare kropp! Dricker mer och mer sällan alkohol då jag inte gillar bakfylla, vill förstöra kropp och resultat etc. Undrar dock hur mycket det påverkar träning och kropp om jag ex går ut och dansar och dricker någon drink? Är lite kluven då jag skall på bröllop och funderar på hur jag skall göra. Vill men ändå inte. Vill ha en avslappnad relation till det men känner att jag inte riktigt har det samtidigt som jag vet att de är ett gift. Hur ser du på det om du ser till mig och mina mål? Kan man gå ut och med "gott samvete" dricka någon drink och ett glas vin eller är det ren skit och något jag tar stor skada av? Behöver lite expertisråd! Jätte tacksam för svar. Kram kram från tjej 23 år

  SvaraRadera

Lämna gärna en kommentar, då blir jag glad :-)

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...