söndag 26 oktober 2014

Sköna söndag

Är det bara jag som tycker att helgen gått lite för fort? Jag kommer knappt ihåg vad jag gjorde igår, men i dag har det i alla fall varit jobb hela dagen. I förmiddags kom den fina Ellinor Nilsson hem till mig för en timmes poseringsträning. Ellinor ska tävla i bikini fitness på Luciapokalen (hon har en annan coach) och ville ha lite hjälp med att slipa till poseringen. Jag tycker det ser riktigt bra ut!
Efter poseringträningen åkte jag och David till Bosön för att möta upp Sofie Pettersson från Team Proteinbutiken som kommit hela vägen från Växsjö för att fettmätas, poseringsträna och sedan köra ett armpass. Sofie ligger jättebra i fas och nu är det knappt 5 veckor kvar till Luciapokalen, det ska bli så kul!
Man märker att det börjar bli lite nervöst i teamet nu och det förstår jag. Jag kommer ihåg hur nervös och förväntansfull jag var inför min första tävling. Jag kommer också ihåg att jag hade en massa konstiga drömmar om att jag åt blåbärspaj och förstörde dieten, att jag klev upp på scen utan att ha sprayat mig med brunfärg eller glömt min bikini hemma. Jag antar att det är många tankar som snurrar runt i huvudet för de flesta som ska tävla såhär sista veckorna innan tävling och det är ju inte så konstigt.
Är det några av er som ska till Fitnessfestivalen i år förresten? Det vore superkul att träffa er som ska dit, det är mycket roligare att få ansikten på er som läser bloggen och inte bara "känna er" genom kommentarerna :) Och glöm nu  att rösta på era favoriter till årets Guldhjärta, där även jag är nominerad till årets hemsida/blogg.
På eftermiddagen har det varit jobb med mina online-kunder och sedan har jag bakat och fotat veckan recept som lagts till Tasty Health-appen:
Det här receptet blev så bra! En seg och fantastiskt god proteinbar med riktigt bra macros: 276 kcal, 13 g kolhydrater, 28,5 g protein och 13,5 g fett per bar. Mer info om appen hittar ni på www.tastyhealthapp.com.

Nu på kvällen blev det en liten joggingtur med hundarna och sedan har jag varit och hämtat hem min trappmaskin som varit på utlåning i ett par månader. Den här maskinen stod jag på i hundratals timmar inför min diet till SM 2012 och jag svor på att den aldrig skulle komma in i lägenheten igen, men nu när det börjar bli mörkt och kallt ute och mina arbetstider har förändrats, är det skönt att ha en maskin att köra HIIT på när tiden inte riktigt räcker till. Så nu står den där och tar plats igen ;)
Nä, nu är det dags att förbereda matlådor och packning inför morgondagen. På schemat står en massa pressande av grönsaker och frukt och provsmakning av juicer.....! :)

10 kommentarer:

 1. Jag kommer förbi och hälsar på dig i montern i år igen :)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Vad roligt!! Då ses vi om några veckor!

   Radera
 2. Jag saknar en liten funktion i appen - att smidigt kunna få ungefär samma receptindelning som du har här på sidan dvs "frukost", "sött", osv...Och även att det även står på bilden vad receptet gäller. Skulle dessutom vilja ha en "tillbaka" funktion när du klickar ur dig från ett recept, så du inte behöver scrolla från toppen igen då.

  Lite, förhoppningsvis konstruktiv, kritik till en bra app!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Hej Linda!

   Det finns en sådan funktion i appen redan, där du kan klicka in vilka recept du vill se (bakrecept, drycker, huvudrätter osv).
   Toppentips, jag ska se över vad vi kan göra och vi kommer ut med en hyfsat stor uppdatering om några veckor som kommer göra appen ännu mer användarvänlig!
   Tack Linda!

   Radera
 3. Men kommer du sluta att lägga upp recept här? Vi som har Android kan ju inte ta del av appen och recepten du lägger upp.:-(

  SvaraRadera
  Svar
  1. Nej då, jag kommer fortsätta lägga upp recept på bloggen, men vissa recept kommer vara exklusiva för appen för att man ska få lite "mer för pengarna" :)

   Radera
 4. se ovan i texten. Och glöm nu att rösta på era favoriter till årets Guldhjärta, där även jag är nominerad till årets hemsida/blogg. Undrar ju förstås om du inte menar..glöm INTE (men det fattar ju alla...tror jag) Undrar när Androidappen kommer. Tack för alla goa fina nyttiga snygga recept.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Ha ha, jag skrev fel, klart det ska vara glöm INTE :)

   Vi håller på att kolla upp möjligheten att göra en android-version....

   Radera
 5. Åh vad smidigt med en cardiomaskin hemma, hade jättegärna haft det med! Förstår att man tröttnar dock hehe. Jag bor i Göteorg så kommer definitivt gå på fitnessfestivalen, bara jag hittar någon att gå med haha. Kram kram :)

  SvaraRadera

Lämna gärna en kommentar, då blir jag glad :-)

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...