tisdag 25 november 2014

10 års jubileum på Proteinbutiken och julbak

I år firar Proteinbutiken 10-års jubileum och eftersom de inte kommer ha en monter på Fitnessfestivalen i år så passar de på att smygstarta med Festivalpriser i deras webshop hela denna vecka. Det betyder 40%-10% rabatt på hela sortimentet!!
Det är 40% rabatt på mitt favoritproteinpulver Whey complete, Pure Whey (som jag använder i mina lussebullar som ni ska få recept på nu i veckan) och på BCAA stack (äppel-smaken är grymt god)!
Questbars kan ni nu köpa till 30% rabatt!

För er nya läsare som är förvirrade av alla olika proteinpulver, har jag skrivit en liten guide HÄR. De proteinpulver jag använder mest i min bakning är Whey Complete vanilj, 100% casein i chokladsmak från Optimum nutrition och Pure whey.
Passa på, rea-priserna gäller hela denna vecka!

Apropå proteinpulver och bakning, i söndags var stora bakdagen här hemma. Jag kan inte minnas senast jag stod i köket så länge, men det lönade sig! Efter 6 misslyckade försök har jag fått fram ett nytt recept på glutenfria, sockerfria och lågkolhydrat pepparkakor och även ett nytt recept på nyttiga, glutenfria och sockerfria lussebullar.
 Recepten kommer under denna och nästa vecka så att ni hinner baka till advent :)

14 kommentarer:

 1. Oh, vad jag längtar efter dessa recept! Passar ju helt perfekt nu. Förresten, när jag ändå är här och kommenterar, häromveckan bakade jag pepparkakor efter ditt recept som redan ligger uppe här på din blogg och de var sååå, sååå goda! :D

  SvaraRadera
  Svar
  1. Vad roligt! Det här receptet är bättre :)

   Radera
 2. Jag längtar också!! Nu ska jag göra en stor beställning ifrån proteinbutiken :D Vad är skillnaden mellan vanligt Nutritec whey och whey gourmet delite?

  SvaraRadera
  Svar
  1. Whey innehåller enbart vassle protein medan whey gourmet delite är en blandning av whey och casein :)

   Radera
 3. Hej! Blev tipsad om din blogg för ett tag sen och jag är fast! Har snart gått igenom hela din blogg och vad du inspirerar! Har testat flera av dina recept och de är så goda! Tack för tipset om Proteinbutiken, har beställt därifrån en gång och nu beställde jag igår igen. Så julklappen till syrran (och mig själv) är fixad! Jag har större delen av mitt liv varit aktiv med idrott och träning, men har liksom aldrig riktigt få de resultat jag vill. Ätit för mycket, för lite, fel, tränat för mycket, för lite, för ensidigt. Är en liten gottegris och har alltid så svårt att stå emot. För ett tag sen började jag styrketräna efter Olga Rönnbergs nya bok och det var också då jag blev tipsad om din blogg då jag efterfrågade goda och nyttiga recept. Och nu känns det verkligen som om jag gör resultat. Jag är starkare, nöjdare, mättare och du har gett mig inspiration till att vilja lära mig mer om kost. Så vill bara säga ett STORT tack!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Hej Linda!
   Det är så underbart att läsa din kommentar, det är ju helt fantastiskt att du mår så mycket bättre!!
   Stort tack och hoppas vi hörs! :)

   Radera
 4. Ska baka i helgen,hoppas du kan skriva ut recepten idag.:-D

  SvaraRadera
 5. åå längtar efter recepten! :D
  Klickade precis hem en order från proteinbutiken, med massa questbars, bcaa och proteinpulver, MUMS! :)

  SvaraRadera
 6. Åh längtar efter recepten! Håller oxå på att experimentera lite, vi får se hur dom blir, ska köra i helgen :)

  SvaraRadera
 7. Hej Susanna jag undrar om du skulle kunna vara snäll och skicka länken där du har skrivit ned ditt recept, jag är då sugen på att baka dem😊

  SvaraRadera
 8. Hej!
  I högra spalten finns en sök-ruta. Skriv in namnet på recepten så kommer de fram :)

  SvaraRadera

Lämna gärna en kommentar, då blir jag glad :-)

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...