lördag 22 november 2014

Decembercupen

Idag har jag suttit och hållit tummarna för Elin och Maria från vårt team som tävlat på Decembercupen. Varken jag eller David kunde tyvärr inte åka ner till Malmö utan har fått sitta och kolla på Instagram och Facebook på bilder från tävlingen.

Jag är så stolt över tjejerna som såg så fina ut!
Kolla på Marias utveckling under detta år! Från januari till december: Start i teamet, dietstart, och tävlingsdag
Elin andra tjejen till vänster i line-upen, så fin!
Det jag gillar med den här sporten är att, även om man bedöms mot andra, utgår från sina egna förutsättningar. En tävlingssatsning är inte bara en diet utan man fokuserar på att utveckla sig själv och sina "svagheter" under sin off season (perioder mellan tävlingar) om man nu väljer att tävla fler än en gång. Eftersom det tar tid att bygga muskler måste man ge denna sport tid för att bli bra, det går inte att förvänta sig att allt blir helt perfekt första gången man tävlar. Kolla bara på dessa bilder på Nicole Wilkins, världens just nu bästa Body Fitness-atlet och hur hon såg ut på sin första tävling och hur hon utvecklats under de 11 år hon tävlat (märk: det har tagit henne 11 år!! att utveckla sin fysik).

För att kunna utvecklas och bygga muskler måste man ligga på ett litet energiplus och det är nästan oundvikligt att man då även lägger på sig lite fett. Man ser tydligt på bilderna på Maria att hon var ganska tunn innan vi började. Vi ökade på hennes energiintag sakta men säkert och hon har lagt på sig riktigt bra med muskler under detta år. Hon väger lika mycket nu i bättre form, som hon gjorde på den första bilden. Ytterligare ett exempel varför man inte ska stirra sig blind på vågen. Jag är stolt över att hon och de andra i teamet vågade kliva ur sina "comfort zones" för att kunna utvecklas! Jag tänkte ta upp det här med bygga muskler och tappa fett samtidigt i kommande inlägg.

Tyvärr gick ingen av dem vidare till final, men det var deras första tävling och redan om en vecka ska de tävla igen på Luciapokalen tillsammans med de andra 12 i teamet som ska tävla. Vi har även några klienter som inte är med i Team Proteinbutikens utvecklingsteam som ska tävla så vi blir ett helt gäng backstage! Det ska bli så spännande!!!!
Jag är också väldigt förväntansfull inför prisutdelningen av Guldhjärtat som är på lördag kväll. Oavsett vem som vinner så ska det bli jättekul att mingla runt bland fitnesseliten :) På söndagen är det bara en i teamet som tävlar (Linda Hedin i bodybuilding) så då kommer jag försöka gå runt lite på mässan. Proteinbutiken har ingen monter i år så jag kommer inte stå i någon monter, så ser ni mig, kom gärna fram och säg hej!!
Team Proteinbutiken!

6 kommentarer:

 1. Tack för inspirerad å intressant blogg��!
  Hoppas vi ses, kanske Du kan hjälpa mig nå scenen framöver?! ;-)
  Ha en toppen dag!! �� //Petra

  SvaraRadera
  Svar
  1. Tack :)
   Det ska nog gå bra, vi kommer ut med information om ansökningar till Team Proteinbutiken 2015 snart.
   Detsamma Petra :)

   Radera
 2. Hej Susanna! Jag är intresserad av att köpa kost- och träningsupplägg av er. Jag får inga svar på mina mail. Meddelar ni inte om ni inte har tid? Har du i sånt fall någon annan online PT att rekommendera? Tack för hjälpen. Mvh Rebecka

  SvaraRadera
  Svar
  1. Hej Rebecka!
   Ledsen för sent svar, men jag har mailat dig nu :)

   Radera
  2. Hej igen! Jag har inte fått något mail, vet inte om det är fel adress. Skicka gärna igen till: rebecka.k.johansson@gmail.com. Tack :) Rebecka

   Radera
 3. Thank you for providing these suggestions on your website. After reading your post, I will surely explore more of your works as I also have a dream of creating a gorgeous body because it is my love. Please continue your excellent work. Click here to find the best Research Paper Writing Service in the UK if you are a university student who is struggling with your studies. I personally use this website and believe it to be an excellent resource for pupils.

  SvaraRadera

Lämna gärna en kommentar, då blir jag glad :-)

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...