måndag 16 juni 2014

Teamträff nr 2 med Team Proteinbutiken

Svanka! Upp med bröstet! Slappna av i händerna! Bredda latsen! Vrid ut benen!!! Ungefär så lät det igår när det var dags för den andra teamträffen med Team Proteinbutikens utvecklingsteam. Tyvärr var det några som inte kunde komma men det blir lätt så eftersom alla i teamet är utspridda över hela Sverige.

Vi samlades på Gymett i Tyresö som numera ägs av teammedlemmarna Marie och Petter. Jättefint gym med bra utrustning och stora ytor, dessutom öppet 04-24, me like!
Vi började som vanligt med att mäta fett% på de som var där i och med att de flesta har börjat eller precis ska börja på sina dieter inför Luciapokalen som går i slutet av november. Det är så kul att vi har möjlighet att träffa alla flera gånger under året, varje gång vi ses kan man se hur alla utvecklar och förändrar sina fysiker. Från och med nu kommer alla bara bli mindre och mindre :)


Efter fettmätningen kom klacktränaren Karin dit och tjejerna fick öva på att gå i klackar, posera och och gå T-walk. Det är trots allt en stor del av själva tävlingen, att kunna gå snyggt och avslappnat i 13 cm höga klackar endast införd en liten bikini...inte helt lätt!
Anne och Nathalie ska tävla på Tammerpokalen om 3 veckor. Anne är 45 år, det är aldrig för sent att uppnå sitt mål!

Body Fitness respektive Bikini Fitness posering

Jag passade på att få i mig lite Aminosyror medan tjejerna övade :)
Tjejerna väntar på att öva T-walk
Sedan var det träning för de som ville. Jag hade lite ont i halsen så fick jag titta på när de andra slet i vikterna. Trist, men inte så mycket att göra, jag vilar hellre en dag extra än att träna för tidigt och bli sjuk!
Det var så kul att se alla igen och det är ett riktigt härligt team, alla lika stöttande och peppande mot varandra, vilket är otroligt viktigt då man gör en tävlingssatsning. 
Nästa Teamträff blir i september och sedan är det bara ett par månader tills i princip alla i teamet ska tävla på Luciapokalen, det ser jag enormt mycket fram emot!! Go Team Proteinbutiken!

1 kommentar:

Lämna gärna en kommentar, då blir jag glad :-)

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...