söndag 15 juni 2014

Klient före/efter: Peter

En av de roligaste sakerna med att jobba med personlig träning och kostrådgivning är att man får jobba med så många olika människor med så olika bakgrunder. Det är lika utmanande och kul att hjälpa någon som precis börjat äta hälsosammare med att lägga om sina vanor, till att hjälpa de som tränat mycket och länge att komma i toppform. Oavsett målsättning och förutsättning är jobbet våra kunder gör lika inspirerande och motiverande! Alla vill på något sätt utvecklas och bli bättre.

Peter kontaktade oss för 6 månader sedan och ville ha hjälp med att komma i sitt livs form samt få lite ny inspiration till träningen då han tyckte att han stod och stampade på samma ställe.

Peter hade en riktigt bra grund att stå på så vi började med att under de första månaderna göra en reverse diet för att optimera förutsättningarna för att göra en diet-fas i slutet av de 6 månaderna. Fokus låg på mat av bra kvalitet samt tung styrketräning. Mot slutet av uppbyggnadsfasen åt han nästan dubbelt så mycket som han gjorde när vi började, trots detta gick han bara upp några kilon. Ökar man kalorierna långsamt och ger kroppen bra näring behöver man inte lägga på sig speciellt mycket fett, även under en uppbyggnadsfas! De sista 10 veckorna ändrade vi upplägg för att fokusera på att minska fettprocenten och Peter har verkligen lyckats ta sig till sitt livs bästa form. Han har följt våra instruktioner till 100% och vi är grymt imponerade av hans driv! Att bygga muskler tar tid och det gäller att vara tålmodig. Att förändra sin fysik sker inte över en natt men har man passionen och fortsätter kämpa så kommer resultaten med tiden. Mycket bra kämpat Peter, du kommer komma långt!!
"Har tränat i ungefär 13 år och började känna att man stannat av lite och fastnat i samma hjulspår, fick då inspiration av en annan på gymet som anlitat pt och fått riktigt bra resultat :-). 

Kände att lite nytänkande va på sin plats och motivation, och de har jag verkligen lyckats med hjälp av PT Sanna Backman och David Sundberg! 
Har tränat med dem i över ett halv år och fått både grym motivation och resultat samt mersmak av att fortsätta utvecklas."

/Peter


Vi har ett begränsat antal platser kvar nu till sommaren, så kika in på iformonline.se för mer information och maila info@iformonline.se om du är intresserad av att få hjälp med kost och/eller träning.

2 kommentarer:

 1. Grymt gjort av honom! Sjukt motiverande :D
  Om jag någon gång flyttar längre söderut ska jag göra allt jag kan för att få ha dig som PT också ;)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Det är bara att höra av dig. Däremot har vi enbart kört online coaching då Peter bor i annan stad ;)

   Radera

Lämna gärna en kommentar, då blir jag glad :-)

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...