fredag 26 december 2014

Julklappsutdelning: 3 månaders coaching till två personer

Som jag skrev igår har det varit dåligt med julklappar här på bloggen, inte en endaste julklapp har jag lottat ut! Men det är bara för att jag ville vänta lite med att dela ut min julklapp till efter jul, eftersom julklappen startar i början av nästa år för två personer.

Jag kommer dela ut två stycken 3-månaders coachingpaket till en kille och en tjej med start under januari, värde 5000 kr styck. Jag och David kommer båda att sköta coachingen för dessa två personer.

Paketet inkluderar:

* "Konsultation" via mail där vi tillsammans kommer fram till ett rimligt mål
* Individuellt upplagt kost och träningsschema
* Uppdateringar veckovis där vi går igenom hur veckan gått och gör justeringar i kost och träning vid behov
* Tillgång till frågor, pepp och stöd via mail under hela perioden

Det här paketet kan alltså användas precis som man vill, oavsett om du vill öka muskelmassa, ökad motivation, gå ner i vikt, förbättra vanor eller bara må bättre. Det kan däremot inte användas som en diet inför en fitnesstävling, eftersom det oftast kräver längre tid än tre månader.

Det enda kravet jag har är att vi får använda före och efter-bilder samt dela dina framsteg under tiden vi jobbar ihop på bloggen och vår hemsida, samt att du är redo att göra ditt allra bästa om du vinner paketet! Om du har några sjukdomar eller liknade som kan påverkas av en eventuell ändring i kost och träning, bör du konsultera med en läkare först.

Så här gör du för att ha chans att vinna:

1. Gilla Tasty Health på Facebook och @tastyhealth på instagram (om du har båda det vill säga) och dela detta inlägg på Facebook.

2. Skriv en kommentar till detta inlägg (på bloggen, inte på Facebook) och ge en motivering till varför just du ska vinna. Du behöver inte skriva en lång uppsats utan bara förklara varför du vill vinna. Glöm inte att skriva din mailadress så att jag kan kontakta dig om du vinner.

3. Utlottningen är öppen till den 31:a december kl 23.59, sedan går jag igenom alla kommentarer och väljer ut en tjej och en kille. Vinnarna meddelas under första veckan i januari.

Lycka till!!

154 kommentarer:

 1. Jag vill bli bättre ,starkare ,lära mig hur jag tar hand om min kropp.
  louisejohnsson82@gmail.com

  SvaraRadera
 2. Jag följer redan dig på fb och instagram, gjort länge :)
  Jag skulle vilja vinna för det känns som jag tappat bort mig själv mellan jobb, barn, stress. känner mig ful och tråkig och behöver verkligen en spark i baken så jag kanske kan sluta gömma mig hemma och faktiskt vilja ut någon gång utan att känna mig fulast av alla. Jag skulle ge järnet om jag vann!! Skulle betyda mycket, ska ju på bröllop i maj så hade vart kul att slippa gömma sig i en sopsäck till klänning då.
  Mail: sandrah_85@hotmail.com

  Hoppas på tur!!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Kontakta Dr Sambo nu för Lottery Spell vinnande nummer E-post: divinespellhome@gmail.com
   Dr Sambo Whats, App. honom nu +1(267)527-9481

   Jag heter Adrienne Bernardo Jag bor i: New Jersey, jag är 55 år gammal, jag vill veta hur Dr Sambo hjälpte mig, jag har varit generös med lotteri vinnande nummer, tidigt i år 2018 kontaktade jag honom för ett kanadens lotteri nummer , Jag gav dig och jag vann $ 750,000,000 SEVEN DUNDED OCH FIFTIG MILLION DOLLAR Jag kan fortfarande inte tro på den här typen av befogenheter i dessa moderna dagar. Dr Sambo är bäst, jag har lagt ett leende på mitt ansikte och min familj är rik nu. Alla måste vara rika, kontakta Dr Sambo för lyckliga vinnande nummer och vara rik hela ditt liv. Kontakta honom nu, det spelar ingen roll var du är, det spelar ingen roll om din status i livet, bara kontakta honom och han kommer att hjälpa dig okej ... E-post: divinespellhome@gmail.com
   Dr Sambo Whats, App. honom nu +1(267)527-9481

   Radera
 3. Åååhhh tänk om man skulle få chansen att verkligen få en riktig coach. Att få en nytändning för träningen och komma ur sin bekvämlighetszon och verkligen få köra slut på sig själv! Jag hade fullkomligt älskat det !! Jag har tränat på gym i flera år men jag känner att jag skulle vilja testa att faktiskt satsa på riktigt. Se hur långt man kan gå! ;)
  Hoppas, hoppas verkligen på detta !! Kram Camilla ivarssonx91@hotmail.com

  SvaraRadera
 4. Jag vill så otroligt gärna vinna detta!
  Jag är trött på min spinkiga kropp jag vill ha muskler och former och inte se ut som en sticka! Lyckas inte själv blir bara smalare 😔
  Lillalillsys@hotmail.com

  SvaraRadera
 5. Hej. Jag vill vinna för att jag vill ändra min livsstil till det bättre. Jag står inför stora utmaningar nästa år och det skulle vara ovärderlig hjälp att vinna detta. Mvh Hanna
  familjenjonsson@hotmail.com

  SvaraRadera
 6. Gillat o Delat! jag är helt vilse...och stressad småbarnsmamma ensamstående och får inte alls rätt på träning, mat o hälsa....jag behöver verkligen strukturen,....men är alldeles för trött psykiskt för att själv hitta den & på någotvis kan jag inte komma vidare med dejting o annat innan jag hanterat kroppen....så om du hade velat vara den nycklen som öppnar upp allt och hjälper mig att förändra allt så skulle det vara guld värt! teodoras@hotmail.se (ladolcetina på insta).

  SvaraRadera
 7. Har kämpat i 2 år med kost och träning men får inga resultat, har tagit hjälp av flera PTs men ingen tycker jag gör fel. Ändå händer inget alls. Jag vill bara känna mig som den spralliga 23åring jag är. Jag sköter kosten med ren matlagning, mycket av dina recept, jag tränar hårt. Pushar mig själv varje dag. Jag har nästan gett upp hoppet och har velat ta hjälp av dig så länge men pengarna räcker inte till. Jag vill bara få bort flabbet och bryter ner min kropp, jag vill ha muskler som bygger upp den och jag är berädd att vad som krävs för att få den. Har dessutom atros, påbörjat diskbråck och luxationer i axlar och höft. tror att du är en coach som verkligen lyssnar på klienterna. Jag vinner heller aldrig någonsin men hoppet är ju de sista som lämnar eller hur ;)

  Hoppas hoppas att du vill ta dig an denna unga tjej och i gengäld får du en klient som kommer gråta av lycka :)

  Julia_Hellron@hotmail.com

  SvaraRadera
 8. Hejsan!

  Som den tävlingsmänniska jag är, tvekar jag inte en sekund till att söka. Jag vill vinna denna tävling för att jag behöver hjälp med att gå vidare i min resa till mitt drömmål. Jag har under 2014 gått ner 5 kg och känner att jag just nu står stilla och stampar. Jag behöver hjälp med att utveckla min träning och kost. Motivationen finns här, men det är kunskapen som fattas.

  Håller tummarna!!

  Victorii_a@hotmail.com

  SvaraRadera
 9. Hej Susanna!
  Jag har massor med drömmar...en av mina drömmar är att tävla en gång i livet.
  Jag har tränat nästan dagligen de senaste åren. Har egentligen inga kunskaper om träning och kost, men jag har kämpat tappert. Kan inte säga att jag har haft speciellt bra resultat och har varit ganska trött. Detta har resulterat i att jag har tappat lusten för träning och har inte varit på gymmet sedan september...vilket resulterar i att jag har kommit ifrån min dröm och självklart mår inte bra. Jag hoppas, hoppas få denna julklapp och kunna komma ett steg närmare min dröm.
  a-bot@hotmail.se
  Hoppas!

  SvaraRadera
 10. Jag önskar hjälp att ta mig från min berg och dalbana när det gäller kost och träning. Behöver vägledning till ett sundare liv helt enkelt! Mitt mål nästa år är att springa tjejmilen för första gången, och det vill jag verkligen klara!! Mvh Caroline. Caroline_norman87@hotmail.com

  SvaraRadera
 11. Hej!
  Efter att jag har satt alla andra före mig själv i flera år så har jag äntligen insett att jag måste må bra för att alla andra ska må bra. De blir lidande om jag mår dåligt. Senaste året har jag tränat till och från och nu de senaste månaderna har jag hittat en rutin med träning och kost som fungerar med vardagen men jag skulle vilja få mer kött på benen. Jag vill lära mig mer, jag vill se vad min kropp och mitt psyke kan klara av och för detta behöver jag hjälp för själv vet jag inte riktigt i vilken ände jag ska börja :-) Att vinna detta skulle verkligen hjälpa mig på resan mot att bli den bästa versionen av mig!

  Jag har självklart gillat och delat!

  Kram Kicki (kicki81se@gmail.com)

  SvaraRadera
 12. Jag vill vinna för att jag har försökt gå ner 6 kilo till men fastnar i någon form av vikthets och onödigt stor press på mig själv. Jag stirrar mig blind på vågen och blir mer och mer nedstämd när inget händer eller om jag går upp. Har liksom fastnat.

  SvaraRadera
 13. Hej! Rolig tävling! Själv skulle jag vilja lära mig mer om kost och träning och lära mig hitta en sund relation till de båda.
  Kram
  Johanssonsimone@gmail.com

  SvaraRadera
 14. Jag har kommit på god väg med att bygga upp min kropp, jag kan både se och känna att det finns muskler där och min plan nu är att få en bättre muskeldefinition. Jag är så sugen på att ta reda på hur långt jag kan gå!
  moringessi@gmail.com

  SvaraRadera
 15. Hej! Jag har brottats med ätstörningar, anorexia och ortorexi i över ett år. Har äntligen lyckats ta mig ur det här och insett att mat inte är farligt. Jag har ändå svårt för att veta hur mycket och vad jag borde få i mig då jag vill gå upp i vikt och bygga muskler...
  Har lyckats, men bara en liten bit på vägen. Skulle bli så himla glad om du kunde hjälpa mig attnå en liten bit till på vägen...till en högre vikt och mer muskler!
  /hon som drömmer om den stora rumpan och de muskliga armarna! Emmahagglund@live.se

  SvaraRadera
 16. Nu är jag redo att bygga muskler och bränna fett. För att få resultat och kunna närma mig mina mål behöver jag coachning och inspiration. Du kan hjälpa mig att hitta den bästa versionen av mig själv.
  Hoppfulla hälsningar Veronica
  sandin-warn@telia.com

  SvaraRadera
 17. Åh det här skulle vara bra för mig :)
  Att lära mig mer om kost och träning inför ett nytt år fullt av nya utmaningar, samt att jag skulle behöva tappa en del vikt.
  Din expert hjälp är vad jag behöver för att skapa ett sundare liv och en bra grund att jobba utifrån.
  Mvh Jessica
  yesnora@icloud.com

  SvaraRadera
 18. Hej på dig Sanna!
  Jag är en 47-årig man som har två små barn, två vuxna killar och en tio år yngre fru som jag älskar över allt annat i livet. Som det ser ut just nu så med min vikt och hälsa kanske jag inte finns hos dem när de blir äldre och växer upp. Jösses jag vill se mina barnbarn i livet. Just nu är jag inte ett bra föredöme för mina barn med mina dåliga kostvanor och lite motion. Får jag din hjälp kan jag kanske hjälpa resten av min familj åt rätt håll också.. Kram på dig! Min mailadress: nygard01(sbanela)gmail.com

  SvaraRadera
 19. Jag VILL och SKA se till att bli starkare piggare och gladare under 2015. Att få vinna detta skulle vara en fantastisk start på min resa!

  Tarnqvist@gmail.com

  SvaraRadera
 20. Jag skulle bli så glad om jag vann detta åt min man Tomas! Han har kämpat så länge med sin vikt och försöker verkligen ,Men det är inte lätt helt allena och utan,den rätta kunskapen. Med denna vinst skulle han få den bästa hjälpen och pushen till en hälsosammare livsstil och piggare/starkare kropp han kan känna sig stolt över.
  Tomas mail är:tomassjolund@gmail.com

  SvaraRadera
 21. Av det som jag förr älskade och tyckte var väldigt roligt, av det finns inget kvar.
  Efter problem med ryggvärk (ej diskbråck) under många år och ingen hjälp till HUR jag ska träna för att kunna fortsätta med det jag gillar, så har det resulterat i att jag blir låg och äter helt fel. Det dåliga resultatet av det här har inte låtit vänta på sej.
  Jag hoppas verkligen på detta......Vänligen yolis@hotmail.com

  SvaraRadera
 22. Av det som jag förr älskade och tyckte var väldigt roligt, av det finns inget kvar.
  Efter problem med ryggvärk (ej diskbråck) under många år och ingen hjälp till HUR jag ska träna för att kunna fortsätta med det jag gillar, så har det resulterat i att jag blir låg och äter helt fel. Det dåliga resultatet av det här har inte låtit vänta på sej.
  Jag hoppas verkligen på detta......Vänligen yolis_69@hotmail.com

  P.S fel mailadress i mitt inlägg ovan, denna är det som gäller. Tack.

  SvaraRadera
 23. Jag vill vinna detta för att jag mått dåligt över mig själv i lång tid och på grund av stress gått upp mycket i vikt, jag vet att detta är ett stort steg på vägen till ett hälsosammare liv. Min email är Malin.bu@hotmail.com

  SvaraRadera
 24. Hej Sanna!
  För att göra en lång historia kort; sitter fast i ett ekorrhjul med metabolic damage och behöver nycklar för att ta mig ur. Vilken fantastisk möjlighet du ger, bästa julklappen ever! Håller tummar och tår! Kram Annie

  SvaraRadera
 25. Jag skulle vilja vinna för att jag är en ung idrottande tjej som gått vilse i mat- och fitnessdjungeln och skulle behöva lite stöd, hjälp och kunskap på traven. Jag har problem med att hitta balans och välmående. Inte nog med det så tycker jag om dig och din blogg supermycket och du verkar så hjärtlig, inspirerande och kunnig. Håller tummarna! ;D

  SvaraRadera
 26. jag som många andra här skulle behöva en spark i baken när motivationen tagit slut. .när vardagen kommer i fatt en med jobb, hem och 3barn och latmasken kryper in i skinnet då hade det varit så å å å bra att ha er. . Nilsson-Jennie @Hotmail.com

  SvaraRadera
 27. Hej! Jag önskar mig denna julklapp, då jag har som mål att tävla någon gång i framtiden, och skulle "behöva komma igång lite", på rätt sätt. Jag spenderar jag mellan 12-14 h/vecka på träningen och finner det givande att investera i hälsan, vilket blir extra viktigt vid livets motgångar.
  Tack för en inspirerande blogg.
  Vänliga hälsningar
  Carin

  carin.hyback@hotmail.com

  SvaraRadera
 28. Jag har läst din blogg länge och har alltid älskat träning och hälsa och låtit mig inspireras av dig mycket. Men, något hände och jag har inte varit på ett gym på 1 år. Jag har slarvat med maten och lever mest på knäckebröd och godis. Såhär blev det när jag började må dåligt psykiskt. Har försökt komma tillbaka på banan men det är svårt och jag behöver verkligen någon som peppar och hjälper mig! Jag vet att jag mår som bäst när jag får träna och äta bra.

  SvaraRadera
 29. Hej. Ja har 2 barn, en 4år o en 1åring. Skulle så gärna få tillbaka min gamla kropp o gärna få den att bli ännu bättre ☺ skulle bli såå glad om jag vann �� /Caroline
  carrobarro18@hotmail.com

  SvaraRadera
 30. Hej!!
  Min flickvän har kämpat med sin vikt i flera år. Hon behöver hjälp med att få motivation att gå ner i vikt. Vill ge henne en chans att lyckas!!
  Med vänlig hälsning Joachim
  Hagge1975@hotmail.com

  SvaraRadera
 31. Jag är en tjej som efter flera år med ätstörningar nu börjar inse att min kropp är alltför mager och behöver mer mat och mer muskler. Jag skulle behöva hjälp med att hitta en bra balans mellan kosten och träningen, för det känns det inte som att jag har idag. Det känns som att jag sliter ut min kropp, och det vill jag inte egentligen, jag vill ju bygga muskler!!! Er hjälp skulle vara ovärderlig för mig!
  /Ottilia
  tillan.friberg@gmail.com

  SvaraRadera
 32. Hej! jag skulle vilja vinna dethär för att få en sund inställning till kosten. jag är en sån person som försöker äta nyttigt, sen faller jag dit och frossar i socker för att sedan "straffa" mej med att dra ner på resten av dagens sunda kost för att inbilla mej att jag då kompenserar. Detta vill jag få en ändring på!
  h. Emma :) emma8p@hotmail.com

  SvaraRadera
 33. Hej"
  Man vågar inte tro att just JAG skulle vara den lycklige vinnaren, men gör ett försök. Jag brukar aldrig få ngt gratis.....jag skulle vilja vinna för att kunna bli en glad, lycklig, stark, positiv och framför allt frisk mamma, hustru, vän, människa.....jag skulle vilja få en grund för livet för att uppnå HÄLSA.
  Vänligen
  Maja.tanasilovic@gmail.com

  SvaraRadera
 34. Vill gärna vinna detta så att jag får hjälp med att komma igång med träningen efter vår andra dotters födsel. Tycker själv att jag är i bra form,mmen vill självklart bli starkare i hela kroppen (främst coren naturligtvis). Är inte ute efter att få bort några kilon, utan hekt enkelt en starkare kropp, bättre hållning och kanske bli kvitt låsningarna i ryggen som kommer med jämna mellanrum. //Ida. vikstromida@gmail.com

  SvaraRadera
 35. Jag har gått ner ett antal kilon, men jag vet att kilon är bara kilon ... man kan väga lika mycket men ändå se olika ut. Så det jag vill är att forma kroppen. Dessutom har jag ett stillasittande jobb och därför vill jag bygga en stark kropp som klarar av det. Känner att jag står och stampar på samma ställe, både som gäller träning och kost.
  talve.terje@gmail.com

  SvaraRadera
 36. Följer dig redan på facebook och instagram, läser och inspireras nästan varje dag av det du skriver! Önskar att vinna detta så att jag en gång för alla äntligen lär mig hur jag ska ta hand om kroppen på rätt sätt, lära mig vad som är rätt kost och inte köra svält stilen då jag tycker mat biten är så svår. Önskar att äta och träna bort ca 8-10 kg och bygga upp en starkare och snyggare kropp och få en erfarenhet som jag sedan ska klara av att jobba vidare på själv sen.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Missade att skriva min mailadress så här kommer den: della_sun@hotmail.com

   Radera
 37. En nystart då jag haft uppehåll i 6 veckor från träning. Inflammation i axlar och stel nacke, kanske oxå blir av med ballongmagen på köpet😊

  SvaraRadera
 38. Hej! Jag skulle vilja vinna det här för att gå ner några kilon till tävlingsformen. Jag gör tävlingsdebut i bänkpress år 2015 och behöver få bort lite för att passa in i den viktklass jag siktar på. Jag vill naturligtvist inte bara rasa i vikt så att även musklerna försvinner, så detta skulle jag behöva hjälp med! :) H. Simon simppiss@hotmail.com

  SvaraRadera
 39. Åhh äntligen!!! 18 år räcker!!! När jag funderade över hur jag levt mitt liv kring mat och träning de sista 18 åren så kom jag fram till att jag jojobantattränat ganska mycket pendlat mellan 65-93,6 kg som mest. Det räcker, när jag såg din och Davids julklapp här så ser jag en chans till en hållbar livsstil och förhållningssätt till träning och mat bortom ALLA metoder som jag provat. Att bara få denna möjlighet är så inspirerande och motivatinshöjande=) som sagt 18 år räcker, nu hoppas jag på att få möjligheten tillsammans med er till en hållbar livsstil!!!!! Ha en bra lördag! Annika Winde
  E-mail: famwinde@telia.com

  SvaraRadera
 40. Åh, denna julklapp vill jag vinna för att få en hälsosam inställning till kosten!
  Jag styrketränar 5 dagar i veckan sen flera år men pendlar mellan av och på, allt eller inget gällande kosten. Min inställning till godis är allt annat än sund.
  Att få professionell hjälp för att få en långsiktigt hållbar inställning till kosten vore den bästa julklappen!!

  lisa_tonnerfors@yahoo.se

  SvaraRadera
 41. I hela mitt vuxna liv har jag satsat allt på mina 7 barn, har tack o lov haft goda gener men nu när jag nått 40+ så räcker inte det. Vågen visar lika mycket som när jag kommit hem från BB och orken är usel, svårt sockerberoende ich känner mig förgiftad. Jag behöver all hjälp jag kan få, så jag får leva och må bra så jag finns där för mina barn och kommande barnbarn. Att lära mig ta hand om mig själv och min kropp! jesli69@gmail.com

  SvaraRadera
 42. Hej, jätterolig tävling IFORM utav att vinna en fin juleklapp! Själv skulle jag verkligen vilja vinna detta, då jag har försökt slimma till mig till o från efter min sista graviditet, jag är absolut inte överviktig. Men man vill ha det lilla extra, eftersom jag har noll koll på vad man bör äta i samband med träning och vad ska man bygga den dagen i samband med den muskel gruppen?!? Gah jag har nött på internet, frågat men får alltid olika svar. Äh skit samma, vilket har resulterat i att ja löpbandet där vet jag att jag bränner men inte mer än så :/ ska jag va rikitigt ärlig så behöver jag nog en liten puff från en proffesionell som kan peppa och framförallt. Ge mig tips om vilken mat Jag ska äta, det hade vart såå underbart att kunna gå på stranden i sommar med bra självförtroende och inte behöva skämmas 😊 med 2 småbarn så får man ju ligga mitt i smeten om du förstår hur jag menar. Alla ska ligga vid bryggan 😊 min mailadress är emeliehoij@hotmail.com
  Håller mina tummar nu!

  SvaraRadera
 43. Hej!
  Jag vill vinna för det känns som jag tappat bort mig efter att ha börjat en utbildning samtidigt med två små barn. Innan utbildningen hade jag som plan att äta mer och träna mer för att försöka bygga mer muskler men blev mest bara äta i all stress. �� emull_felix@hotmail.com

  SvaraRadera
 44. 320 timmar. 323 pass.
  Det är vad jag har lagt ner på träning under 2014 och jag ser ändå exakt likadan ut som 2013. Vore en dröm att få vinna detta och få hjälpen jag uppenbarligen behöver.

  Efterlyser muskler!

  /Malin
  malinduv@hotmail.com

  SvaraRadera
 45. Mina barn förtjänar en mamma som mår bra med sej själv och min man förtjänar en fru med lite bättre självförtroende. Som det är nu påverkar de både vardagslivet och sexlivet att jag inte lyckas ta tag i mej själv.
  Arbetet på en gård kräver också en hyfsat stark kropp för att inte gå sönder i förtid. Hoppas på att få lite hjälp att komma rätt i livet för min familjs skull!

  Magnum_love24@hotmail.com

  SvaraRadera
 46. Jag har varit i kontakt med dig förut och insett att jag inte kommer ha råd på länge att använda mig av din hjälp. Vikten har varit ett problem för mig sen jag fick mitt första barn för 4 år sen och jag har länge jojjobantad och mått psykiskt dålig över hur min kropp förändrats. Bättre blev de inte när jag väntade mitt andra barn , då jag hamna i en depression under graviditeten för att sedan hamna i en förlossningsdepression efter och idag är jag sjukskriven på heltid pga av detta.. vill tillägga att andra barnet är snart 2 år. Att jag inte känner igen mig själv när jag kollar i spegeln har lett till att jag är trött , grinig , irrirerad och sätter gränser för mig själv som jag aldrig tidigare gjort. Min sambo va vältränad och deffad när vi blev tillsammans för 7 år sen , idag är de ca 30kilo + och ett mående som inte är av denna värld pga hur jag mår efter allt detta. Detta vart nu mer en novell men kunde inte komma på ett kortare sätt att förklara detta.. snälla sanna, Vi behöver din hjälp att komma tillbaka till livet och ge våra barn den uppväxt dom behöver med rätt mat och glada föräldrar !
  Jag vill så gärna tycka om det jag ser .. Snälla !?
  //
  Caroline och Tommy


  Caloliiin@hotmail.com

  SvaraRadera
 47. Hej!
  I maj 2015 gifter jag mig på Maui! Är säker på att det kommer bli en alldeles fantastisk dag och resa! Men ännu bättre skulle det vara om jag innan dess fick din hjälp med att bli smidigare och tajtare. Tränar gärna och mycket, främst gruppträningspass. Så motivation finns det gott om! Men behöver hitta fokus och rätt inriktning gällande både kost och träning för att nå mitt mål.

  //Sandra

  everlasting_85@hotmail.com

  SvaraRadera
 48. Hej

  En man på 42 vårar som önskar att komma igång i med mitt stora intresse handboll då jag i sommras gjorde illa hö knä. Tappade då motivation å ork samt fick några extra kilon på köpet. Vill nu åter få enerigen som jag tappat för mig själv och familjen. Men även bli av med en del smärtor som dykt upp jag tappade motivationen. Mvh Micke

  mickeb72@hotmail.com

  SvaraRadera
 49. 2014 var för mej ett mycket lärorikt år
  Att ha rensat ur kroppen och skafferiet har satt sina positiva spår
  Jag lagar nu endast den renaste mat
  Och vägrar lägga halvfabrikat eller e-nummer på mitt fat
  På gymet kämpar jag på så ofta och gott jag kan
  Men med begränsad tidsbudget och kunskap blir det svårt på egen hand
  Drömmen är att komma i mitt livs form på bästa sätt
  Tillsammans med Susanna och David vet jag att det skulle göras helt rätt
  Jag är beredd att satsa allt jag har
  Om ni mej under era vingar tar

  God fortsättning! mvh Jenny (frumins_skafferi)
  frumin@comhem.se

  SvaraRadera
 50. Hej!

  För drygt ett år hittade jag en ny passion i träning och började älska att vara på gymmet. Detta är helt otroligt eftersom jag aldrig hållit på med sport eller gillat att röra på mig. Det blev mitt nya stora intresse och en stor del av mitt liv. Men sedan jag flyttade till en ny stad och började plugga i september har jag haft svårt att komma in i en bra träningsrutin och ha bra kostvanor. Mycket av det beror på stress och ångest som jag drabbats av. Detta grämer mig något fruktansvärt då jag vill få tillbaka passionen i träningen. Jag har även lagt på mig några kilon som jag vill gå ner men framförallt vill jag bygga muskler, och få en starkare och hälsosammare kropp! Har problem med sötsug som jag nu vill bryta för gott när jag inför bättre matvanor i mitt liv. Är övertygad om att detta skulle göra mig en mycket gladare person, nu behöver jag bara motivationen till att göra dessa stora förändringar!

  //Maja

  maja.noren@hotmail.com

  SvaraRadera
 51. Följer dig både på facebook och instagram! :)
  Behöver en skjuts i rätt riktning i en ganska krävande vardag. Efter sista barnet som föddes i augusti förra året har jag tappat greppet och väger förvisso mindre än innan men kan inte känna någon tillfredsställelse med det. Vill vara stark och vältränad och behöver en rejäl spark i ändan för att komma igång. Viljan finns men inte riktigt rätt kunskap och redskap för resan!

  SvaraRadera
 52. Åh den här julklappen önskar vi oss, jag & min sambo! Vi träffades på gymmet för 8 år sedan, efter några år kom det hus, barn & studier emellan. Nu vill vi tillbaks till gymmet igen- tillsammans! Vi behöver er coachning!

  Självklart gillat på Fb! Tack för all inspiration!

  Mvh jenny
  (Jennywuopio@hotmail.com)

  SvaraRadera
 53. Jag blir oerhört glad om jag vann, jag har opererat armen och behöver komma i form, samt efter 4 barn har jag svårt att bli av med gravidmagen, trots en del träning, som jag tror inte jag gör på rätt sätt.
  Tack på förhand
  ralibona@gmail.com
  Ralina

  SvaraRadera
 54. Vilken ära att få kost-och träninsgsråd av Er två. Jag är en tjej som alltid tränat, men har aldrig haft speciella mål förutom att jag mår så himla bra av träning. Men nyss fyllda 45 är känner jag att kroppen förändras och kräver ett annat engagemang för att hållas i trim, saknar kunskapen på det :-) Få möta 2015 med den bästa versionen av mig vore så spännande, men det krävs stöd och coaching för det. jonls01@yahoo.se

  SvaraRadera
 55. Hej! Detta skulle vara den perfekta julklappen för mig. Har haft alltför många viktupp och nedgångar se senaste åren och graviditeter däremellan. Prövat olika dieter med olika resultat. Just nu upp i den högsta vikten jag nånsin haft pga husbygge som tagit alla krafter. Skulle vara så oerhört lycklig om du ville hjälpa mig att en gång för alla verkligen gå ner i vikt på ett hållbart sätt o lära mig att tycka om mig själv igen. Nu hoppas jag på tur! :) elasnellman@hotmail.com

  SvaraRadera
 56. Jag brinner verkligen för hälsa och träning, tränar nästan varje dag och vill i framtiden även tävla. Jag har dock först och främst ett stort problem i att hitta en balans, när jag unnar mig så finns det liksom inget riktigt stopp. Jag har även provat ett flertal olika upplägg men utan några större resultat. Jag känner att jag bygger muskler under men på grund av att jag inte kan få detta att synas tappar jag lätt motivationen och hamnar i en ganska grov psykisk dipp då det känns som att jag lägger ner hela min själ i träningen utan att kunna se några direkta resultat. På grund av att jag är student är min ekonomi ett stort hinder till att kunna ta hjälp med detta och hoppas verkligen att jag vinner!

  Jag gillar både på Facebook och instagram och har delat! :)

  SvaraRadera
 57. Vet inte ens om jag vågar vinna detta:)
  Har funderat länge på kost och träningsråd. Har pendlat i vikt de senaste 10 åren. 2 Graviditeter . Vill komma igång med träning som håller. Att jag inte ger upp. Vill minska mitt midje mått 10 cm. Om jag vinner ska jag ge allt.
  Anna_granas@hotmail.com

  SvaraRadera
 58. Hej på Er!

  2004 - Jag: Trött ohälsosam tjockis på 107 kg.
  2014 - Jag: Pigg, lycklig böna på 67 kg!

  Hjälp en glad, enveten & galet fokuserad tjej att få till det där SISTA!

  Varma hälsningar från en styrketräningslover i Halland //Christina Seger - info(AT)rockkonst.se

  SvaraRadera
  Svar
  1. Damn - skrev fel år, haha.. 2010 ska det stå och inte 2004! :)

   Radera
 59. Till att börja med så mådde jag jätte dåligt över mig själv i sommras, jag hatade verkligen mig själv för hur jag såg ut. Så jag sa till mig själv att jag måste ändra på mig själv så att jag kan tycka om mig igen. Jag har kämpat stenhårt dem senaste 6 månaderna och har tappat ca 10 kg. Men nu är jag i en dipp igen och hat känslorna börjar komma igen. Jag behöver nog ha en extra push för att lyckas igen. Och jag tror att detta är precis det som skulle behövas för just det :)
  malin.karjula@gmail.com

  SvaraRadera
 60. Hej, fantastiska Sanna! Vill börja med att säga TACK! Tack för denna möjlighet och tack för allt du ger till mig via din blogg med alla otroliga recept och grymma inlägg!
  Anledningen till att jag vill vinna är för att jag behöver din hjälp. Har tidigare varit sjuk i anorexia men är friskförklarad sen något år tillbaka, men en del tankar lever fortfarande kvar ang. kost, kropp och träning. Är rädd för att träna för lite, är rädd att äta för mycket, är rädd för att lägga på mig överflödigt fett igen. Så otroligt dumma tankar som envist hänger sig kvar. Jag är övertygad att med din hjälp kan jag äntligen få ro i själen med detta och övervinna hjärnspökena. Det jag vill ha hjälp med är att få en lycklig relation till mat och kropp. Tack än en gång, Sanna! Stor kram och massa kärlek!

  eveliina.uimonen@hotmail.se

  SvaraRadera
 61. Älskar din blogg och har gillat på insta och facebook! :-)
  Jag skulle vilja utvecklas kring kostvanor och träning. Älskar att träna och har haft svårt att finna en sund balans och inte överträna. Jag skulle tycka det var en spännande utmaning och kanske tappa lite procent fett och få mer synliga muskler :-) Är skoliosopererad och kan inte göra alla övningar, men har många egna alternativ!

  Jag hoppas och ser verkligen framemot det! :-D

  Rejwin@hotmail.com

  SvaraRadera
 62. tänkte bara säga att jag har rådfrågat med min läkare som har gett grönt ljus :-)

  SvaraRadera
 63. Den här tävlingen kommer verkligen precis i rätt tid för mig! En kort tillbakablick kan nog förklara varför:

  2010 insjuknade jag i ätstörningsträsket och kämpade hårt för att bli frisk. Vändningen kom 2012 då jag blev inlagd på sjukhus i 2 veckor. Därefter har jag sakta men säkert återhämtat mig, gått upp i vikt och format mig själv som människa. 2012 blev även året då jag skaffade mitt gymkort, då var det gruppass i fokus, men under 2013/2014 har jag upptäckt hur kul det är med styrketräning. Jag spenderar många timmar på gymmet varje vecka och även i köket - att baka och äta dina och Fanny Roethlisbergers recept är så kul! Tycker att det är så kul med "hälsomat"! Åter till träningen... Nu är jag en 17-årig tjej som känner jag att jag byggt upp min kropp igen och blivit ganska stark och fått en kropp jag trivs med. Men jag vill bli starkare, och större. Jag har kommit till en tröskel där jag känner att jag inte utvecklas längre. Mitt mål just nu är inte att få en trimmad fitnesskropp, utan jag vill helt enkelt bara bygga upp kroppen ännu mer, känna mig stark och vacker. Jag känner mig lite vilsen och litar inte riktigt på mig. Att få hjälp av två experter är precis vad jag behöver för att ta mig vidare på min resa!

  Har delat och följer dig på instagram och Facebook sen långt tillbaka :) Tack för allt bra du delat med dig av! Du har varit en stor inspiration för mig på min resa från ätstörningen till ett fullvärdigt liv. Ska tillägga att jag är friskförklarad sedan ett år tillbaka och inte har några övriga sjukdomar.

  elsa-h@hotmail.com

  SvaraRadera
 64. Jag är en 23 årig tjej som tränat sedan jag var ung och älskar det! Jag är taggad till tänderna inför 2015 och hoppas detta kommer bli året då min träning tas till nya nivåer. Din hjälp på resan skulle vara ovärderlig!!

  Vänliga hälsningar,
  Frida
  fridaeklund@hotmail.com

  SvaraRadera
 65. Hej Sanna! Jag skulle bli så glad över att få vinna detta :)
  Jag är varken småbarnsmamma, skadad eller har någon sjukdomshistoria. Jag är en helt vanlig 24årig tjej som ÄLSKAR att träna och verkligen har tid för det. Jag har styrketränat regelbundet i drygt två år och har nu i höstas även börjat att löpträna. Klarade milen under timmen för första gången precis innan jul och är skitstolt över det! :D Jag är sjukt peppad på att utveckla min styrka där jag känner att jag stannat lite och har svårt att pusha mig själv.
  Skulle jag vinna skulle ni få coacha en tjej som kommer gå all in och har ett "jävla anamma"!

  Kram josephine
  josephine-lofborg@hotmail.com

  SvaraRadera
 66. Hej, jag skulle behöva lite hjälp, att komma över en svaka. Har de sista 2 åren lyckas att gå ner mer än 10kg och utvecklad en bra träningsvana. Men nu har jag hamnad i en svaka. Behöver hjälp att hitta träningsglädjen igen och återgå till bra matvanor, så att inte resultatet av de sista 2 åren bli ogjord på ett par veckor/ månader. Vill kanske gå ner 3kg, men framförallt minska fettprocenten lite till och som sagt hitta nu glädje i en bra livsstil..helt enkelt en motivationsboost...mail: trine65@msn.com

  SvaraRadera
 67. Precis som min fru gick jag upp i vikt under graviditeten. Sonen fick kolik och mjölk allergi, sömn, stress och frustration innebär dåliga matvanor. Vår hälsa är påväg ner för en bergsbrant. Vill du vara vår räddande ängel?

  David_rydstrom@hotmail.com

  SvaraRadera
 68. ElinOscarsson@live.se27 december 2014 kl. 23:09

  När jag var 19 föddes min dotter, i januari fyller hon 3 år. Under dessa tre år har jag kämpat och slitit för att gå ner i vikt men jag tråkigt nog kommit tillbaka till den onda cirkeln av dålig kost, på tok för lite motion och sömn. Jag har ett fruktansvärt sockersug som styr mig dagligen och det har tagit över min vardag. Jag vill så gärna ta kontroll över mig själv men jag vet inte hur jag ska gå till väga och jag behöver stöd.
  Jag vill så gärna vara den allra bästa förebilden för min dotter men jag behöver hjälp på traven.

  Tack förresten för en jättebra blogg!

  / ElinOscarsson@live.se

  SvaraRadera
 69. Hej Susanne och tack för en jättebra blogg. Följer dig i alla typer av sociala medier och tycker om att prova dina recept :)

  Nu är det så att jag länge funderst på att jag behöver din hjälp. Min bästa kompis har du coachat undrr ett års tid och hon är riktigt nöjd med både dig och resultatet!!
  Jag har en liten son på två månader och gick upp extremt mycket under min graviditet och tyvärr var jag inte speciellt smal innan heller. Det bidrog till att mina knän gick sönder och jag har fortfarande ont och vet att jag framförallt behöver gå ner i vikt och öka styrkan i lårmusklerna, men hur???
  Till historien tillhör även att jag har en sambo som la på sig halva min viktökning under graviditeten och vi har nu de senaste två månaderna skapat oss ett extremt jobbigt sockerberoende!! Min sambo har dessutom en sjukdom (AS) som innebär att han mår bäst av att röra på sig och inte gå upp i vikt då hans leder får ta mycket stryk.
  Ni kan bli vår räddning i denna onda spiral vi fastnat i. Vi behöver er väldigt mycket helt enkelt :)

  Helisa@live.se
  //Helena (och Kenneth)

  SvaraRadera
 70. Hej!
  När jag var 13år blev jag sjuk i anorexia (pga mobbing), jag gick ner mycket i vikt och blev inlagd på sjukhus. Därefter har jag kämpat med mina konstiga tankar, med att gå upp i vikt och med mitt förhållningssätt till min vikt, kost, kropp, träning och tankar om mig själv. Jag är idag 22 år och frisk sedan många år tillbaka, men jag är fortfarande underviktig. För ca 5 år sedan började jag styrketräna och jag blev fast! Jag tycker det är roligt och jag vill bli stark och muskulös. Det ger mig självförtroende att styrketräna! Jag har även konkreta mål som att klara en chins och en dips. Jag har svårt att sätta delmål och träna varierat, vilket gör att jag lätt tappar motivationen. Jag är trött på att vara underviktig och smal! Åren går och jag ser fortfarande ut som 15 år i kroppen. Jag skulle så gärna vilja ha er hjälp med att gå upp i vikt, få kvinnliga former, bli starkare, få ny motivation, få en bra balans mellan kost och träning och komma närmare mitt mål om att klara en chins och en dips. Jag kan vara riktigt envis om jag har bestämt mig för något, som om jag vinner lovar jag att ge 100%!

  Skulle bli så oerhört glad om jag vann!

  Jag gillar dig på facebook sedan länge tillbaka (tyvärr har jag inte instagram).

  Mvh Jessica
  syrendoft@hotmail.com

  SvaraRadera
  Svar
  1. Kan tillägga också att jag är några hg från att vara normalviktig, jag är frisk och mina blodvärden är bra. Jag kan äta allt, jag äter varierat och mycket, men har en mycket högt energibehov vilket gör det svårt att gå upp i vikt.

   Mvh syrendoft@hotmail.com

   Radera
 71. 39 årig trebarnsmor som totalt tappat all ork och lust och behöver en rejäl spark i rätt riktning.. Är op för giftstruma och är alltså utan sköldkörtel!! Vilket är ganska tråkigt och leder till låg ämnesomsättning 👎.. Jag vill sååå gärna vinna ☺️.. Det är en utmaning för dig eftersom jag faktiskt har svårt att hå ner i vikt hur jag än gör., jag hoppas på vinst för att kunna hjälpa fler sköldkörtel sjuka som gett upp att det faktiskt går med rätt vilja, träning och kost komma tillbaka ännu starkare.. Hoppas på vinst// Annika (lillefot_9@hotmail.com)

  SvaraRadera
 72. Skall tilläggas att jag delat på Fb, gillat på fb och instagram., och dessutom äter laktos och gluten fri kost ☺️.. // Annika ( lillefot_9@hotmail.com)

  SvaraRadera
 73. Jag har de senaste två, tre åren tränat och tänkt på min kost efter bästa förmåga. Nu vill jag ta mig vidare i träningen och framför allt kosten. Vad händer med en 43-årig (normalviktig) kropp efter tre månaders fokus på kost och träning?

  SvaraRadera
 74. Jag har så svårt att hitta balans. Det är väldigt mycket svart eller vitt, allt eller inget.Detta är något jag är medveten om och har försökt jobba bort men utan att lyckas. Jag älskar att träna och gör det flera gånger i veckan, jag älskar att baka, jag älskar mat och att tillaga den. Men jag är expert på att inte hitta balansen i det hela, vilket näst intill alltid leder till för lite energiintag och som till sist leder till att jag mår dåligt och inte orkar någonting. Detta kompenseras därefter med för högt energiintag vilket också leder till att jag mår dåligt. Jag behöver hjälp att hitta balansen för ett långsiktigt perspektiv, så att jag äntligen kan få till både träning och kost som i sin tur gör att jag kan öka mitt välmående. Jag behöver någon som drillar mig så att jag sedan kan drilla mig själv på rätt sätt. Jag har så många gånger varit på väg att anlita någon hjälp för detta, men är student och har helt enkelt inte ekonomin för det. Jag hoppas innerligt på vinst här, och ser fram emot att lägga tid, kraft och energi på rätt saker tillsammans med er, istället för att ödsla tid, kraft och energi på fel saker själv.

  Följer dig på både Facebook och Instagram.
  malin.ahl.bengtsson@hotmail.com

  //Malin

  SvaraRadera
 75. Den här kommentaren har tagits bort av skribenten.

  SvaraRadera
 76. Skulle göra allt för att få detta! Ska till LA i slutet av februari och skulle mer än gärna trimma till kroppen lite och samtidigt kanske kunna lära mig mer om att hitta en bättre balans i träning och kosthållning. Men samtidigt är jag tveksam efs jag tycker träningen går rätt bra nu (är rädd att jag ska tappa för mkt i styrka om jag gör det här själv) plus att jag tycker mig ha upplevt lite problem med min ämnesomsättning. Så jag är lite kluven till att ta tag i det här själv. Dessutom kanske vi får hem en omplaceringshund här snart, vilket kan betyda att jag inte har tid till träning 5 dagar/vecka några veckor framöver (betyder dock inte att jag inte skulle kämpa mot samma mål, känner mig väldigt motiverad inför det här), och därför skulle behöva hjälp för att optimera både kost och träning! Har följt dig länge nu och gillar verkligen ditt sätt och dina tankar om mat och träning. Det skulle kännas tryggt att få ta del av ert upplägg.


  Har delat på facebook och följer dig både där och på instagram såklart. Min mail: amandaa90@hotmail.com

  SvaraRadera
 77. Hej,
  Jag följer dig på Facebook och har din recept-app som jag tycker är rätt inspirerande även om jag saknar lite "finesser" där som jag mailat dig om innan =)

  Jag skulle väldigt gärna vilja ha en coachingplats hos er då jag varje år tycks komma till en punkt i min kost och träning där det inte spelar någon roll vad jag gör, hur jag äter eller tränar. Jag tycks aldrig komma över platån och det har retat mig i snart 5 år nu sen vi fick barn. Innan var det inga problem att få till en hyffsad fysik inför sommaren.
  Men nu när man passerat 40 och är 2-barnspappa tycks det inte gå alls längre. Vikten har stagnerat och fettprocenten likaså.
  Formen är väl hygglig för en 40+, men jag känner att jag inte vill stanna där. Jag behöver få till det sista för mitt arbete. För att stå emot den tuffa vardagen med stress och yttre påverkan så krävs det att jag har en bra och stabil fysik. Jag har kört på sedan förra sommaren och håller fortfarande på och kämpar med träning, mat, cardio och nästan helt celibat från skräp och alkohol, men lika förbenat så har jag fastnat även denna höst och vinter.

  Behöver lite nya vägar, alternativ kost i rätt mängd och sort. Jag tror att jag har rätt bra koll på min träning. Möjligen att jag kanske tränar för mycket eller kör för många cardiopass.
  Något blir inte rikitgt rätt och skulle väldigt gärna få hjälp med att ta mig vidare till nästa nivå så kroppen håller många år till både för mina barn och för att klara den tuffa vardagen på arbetet.

  Ha en skön jul =)

  /Magnus
  tacsec@hotmail.com

  SvaraRadera
 78. Hejsan ! Är en kille på 25 år, väldigt intresserad av styrketräning och har varit aktiv inom det ett antal år, fått väldigt bra resultat och kunskap inom träningen. Kosten fungerar ganska bra men skulle behöva större kunskap inom det området för att kunna utvecklas och bli ännu bättre då jag skulle vilja öka min vikt o muskelmassa har stått stilla på samma vikt ett bra tag nu. Är glutenintolerant. För mig skulle denna utmaning vara riktigt rolig och lärorik. Har sett framemot en sådan utmaning och skulle ge 110% då jag brinner för detta intresse


  Med vänlig hälsning / Erik
  e-larssson@hotmail.com

  SvaraRadera
 79. Martina Noreliusson28 december 2014 kl. 17:16

  Hej Sanna! Gillar sidorna sedan förr, men har nu delat inlägget. Anledningen till att jag borde vinna är för att få en extra skjuts att nå mina mål om att kunna utföra fitness five upplägget till sommaren 2015. Jag har efter många år med skrev självbild blivit hjälpt av din blogg och börjat satsa mer på prestation i styrka istället för att mäta resultat i hur jag ser ut. Att få din och Davids hjälp att prestera det bästa jag kan vore en ära och det skulle ge mig extra motivation utöver den jag redan har.

  Med vänlig hälsning
  /Martina Noreliusson, martina.noreliusson@gmail.com

  SvaraRadera
 80. Började själv träna för första gången för ca 18 månader sedan. Tidigare hade jag aldrig varit på ett gym (är idag 41år). Nu tränar jag 5-7 dagar i veckan och mår bättre än någonsin . Jag vill vinna detta till min fantastiska fru som även hon försöker få gymtid och hemmaträning att gå ihop. Hon jobbar varierade tider och har inte samma förmån som jag att träna under arbetstid. Hus och fem barn tar även upp en del av tiden. En coachning med mat och Kombinerad gym/hemmaträning skulle vara den bästa starten på 2015 som någon kan önska sig.

  Mvh
  Fredrik
  Primetime069@hotmail.com

  SvaraRadera
 81. Hej Susanna!

  Vilken möjlighet!

  Mitt mål är att lära mig fixa både vardags och festmat som gynnar kropp och hälsa för hela min familj. Ditt tänk och dina recept skulle helt klart hjälpa mig med det.

  Mitt delmål är att det först ska vara ett självklart val för mig.

  Jag har kommit en liten bit på väg. Jag har börjat förändra min kost, jag äter inte hämningslöst och börjar aldrig om på måndagar. Jag tar plats på gymmet och jag prövar nya saker och frågar mig fram om jag behöver. Kost och träning har sakta men säkert börjat bli en del av mig varje dag och inte bara periodvis.

  Men det står still! Jag kommer inte längre. Jag kan inte gå ”all in”, inte utan stöd och hjälp. Jag vill ha hjälp med att få variation i min träning och hitta alternativ till mat som inte ger resultat. Resultatet jag vill ha är muskelvolym och tappa det slappa. Jag vill känna mig fit! Jag vill se se fit ut! Jag är redo!

  Jag skulle känna mig privilegierad om jag fick bli coachad av er!

  Jag gillar dig redan och har delat!

  Vänliga hälsningar,
  lillysmejl@outlook.com

  SvaraRadera
 82. Jag har kommit lång väg på min hälsoresa men har nu fastnat både i träningsväg och matväg. Jag saknar pushen och självförtroendet att våga ta tyngre vikter på gymet. Jag saknar pushen och inspirationen att våga utveckla maträtter(specifikt att baka med proteinpulver!).
  Jag skulle alltså behöva detta för att komma förbi min barriär och förhoppningsvis därefter komma vidare själv!

  emelie.richter@gmail.com

  SvaraRadera
 83. Jag började 2014 strålande med styrketräning och bra mat men tappade allting strax efter sommaren. Vardagen började igen efter föräldraledigheten med jobb, lämning och hämtning av barnen. Jag behöver hjälp med att få ordning på allting och hitta balansen i vardagen.

  Kram Sara
  Sara.tuovila@gmail.com

  SvaraRadera
 84. Hej!

  Träning har alltid varit en naturlig del av mitt liv men utan några egentliga mål. Men 2014, efter 3 barn i tät följd, bestämde jag mig för att utvecklas och sätter upp mål som; ökad styrka, smidighet och uthållighet. Jag lade även extra fokus på vad jag åt. Och hur både min kropp och knopp har svarat på detta. Det är en sådan härlig och nästan obeskrivbar känsla att få utmanas!!

  Jag har även under denna tid följt din blogg som hjälp mig med både inspiration och recept.

  Nu känner jag att det är dax att ta nästa steg och öka ännu en nivå, 2015 och jag vet att du kan hjälpa mig med detta!!

  Mvh

  Jenny Lingvall
  jennylingvall@yahoo.se

  SvaraRadera
 85. Jag har en muskelsjukdom vid namn Paramyotonia congenita som gör det svårt för mig att röra mig som en frisk människa. Jag har gått ner ca 27 kg själv men skulle behöva hjälp för att komma närmare mitt mål och detta vore en ypperlig hjälp! :) Tack för mig! Mvh Emelie

  SvaraRadera
 86. hej, har gillat dig på instagram och facebook bra länge nu. Jag är verkligen i behov av en kickstart nu på det nya året, året som varit har inte varit det bästa på många sätt och motivationen för att sköta kost och träning har varit lika med noll. Ligger ca 20kg plus på vågen just nu, själv lyckats gå ner 10 men detta under en period på ett antal år. Har dessutom som mål att kunna genomföra GU-F i mars och min kondition är under all kritik och även styrkan så behovet av att komma igång är stort!

  Håller tummarna för att jag vinner :)
  hälsningar Elionor
  clownen84@hotmail.com

  SvaraRadera
 87. JAG BEHÖVER EN EXTRA MAMMA!

  Min familj är en riktig gottegris och soffpotatisar. Under hela mitt 18-åriga liv har jag ätit "skräpmat" och mår inte bra av det. Jag vill göra en förändring och starta 2015 starkt. Jag har försökt i mer än 2 år men kommer tillbaka till ruta ETT hela tiden. Jag behöver en person som vill och kan stötta mig genom denna otroliga resa. Jag håller alla tummar och tår att du vill bli min extra mamma och hjälpa mig.

  Jag har gillat dig på FB och insta + delat inlägget

  Stiina.le@hotmail.com

  SvaraRadera
 88. Hej!
  Jag är en 27-årig tjej som går upp-och-ner i vikt som en jojo. Jag har en rubbning som många kvinnor har, PCO (polycystiska ovarier) vilket gör att jag har svårt att bli gravid och går lätt upp i vikt. Jag skulle bli jätteglad om jag kunde vinna detta och få hjälp med en hållbar kosthållning som gör att jag kan hålla min vikt och på så sätt lättare bli gravid.

  Följer dig på FB och insta sedan ett tag tillbaka och du har med din blogg redan hjälpt mig att äta sunda frukostar.

  Mvh Sanna.aurelius@gmail.com

  SvaraRadera
 89. Efter fyra graviditeter händer det mycket med kroppen (senast för 8 mån sedan). Lös hud och dåligt självförtroende. Jag skulle vilja ha hjälp med att tajta till mig och samtidigt bygga lite muskler. Tror till och med att det hade blivit en utmaning för dig ;)

  Mvh Linda Rosenquist
  frjode@yahoo.se

  SvaraRadera
 90. Hej!
  Jag har under många år löptränat och jag älskade det. Har sedan i somras bara fokuserat på styrketräning. Jag orkar mer än innan och ser starkare ut men jag tycker att det borde skett en större förändring på ett halvår. Min mens är fortfarande borta även om jag sköter maten. Något fattas känner jag men jag vet inte vad och det hade jag behövt hjälp med.
  Jag fick min PT och Kost-licens i somras och ska nu börja jobba som Personlig tränare och Kostrådgivare på ett gym där jag bor. Jag vet mycket om kost och träning men jag har inte jättestor erfarenhet bakom mig av just styrketräning. Har ju mest konditionstränat innan.
  Jag skulle vilja få hjälp av dig för att se hur du lägger upp ett kost och träningsprogram för att bygga starka och synliga muskler. Undrar om det skiljer något mellan ditt och mitt upplägg. Man kör lätt sitt eget race men jag tror att det är bra att ibland få hjälp av andra. Jag vill bli en biffig och stark tjej som verkligen ser ut som en PT. Det hade varit kul att se om man ser en större förändring på min kropp efter tre månader med dig. Dessutom är det ett sätt för mig att sedan förstå hur mina framtida kunder kommer känna sig. När de lägger sin kropp i mina händer. Jag vill lära mig ännu mer om kost och styrketräning för ökad muskeltillväxt för att hjälpa mig själv och andra på ett bättre sätt. Det bästa sättet att lära är att göra själv.
  Vill nå mitt mål snabbare helt enkelt och jag tror att jag kan göra det med din hjälp eftersom du har mer erfarenhet bakom dig.

  Med vänlig hälsning
  Sofie Thorsén
  soffan_thor@hotmail.com

  SvaraRadera
 91. Den här kommentaren har tagits bort av skribenten.

  SvaraRadera
 92. Hej! Jag vill nominera min Svärmor som fyller år på Nyårsafton! Hon fick barn tidigt och har aldrig riktigt fått lägga tid på sig själv. Nu har hon kämpat med vikten fram och tillbaka många år och har nått långt själv. Den sista biten hade hon behövt hjälp med, eftersom hon är så glad för att hjälpa andra men aldrig ber om hjälp själv så tänkte jag göra det åt henne. Hon är snart 46 år och både springer och promenerar, går även till gymmet några gånger i veckan. Hon har nog provat alla dieter där är, men hon behöver hjälp med att styra upp kost och träning för att få resultat. Jag vet att detta skulle vara drömmen för henne, att få hjälp av någon som är så kunnig. Har sett att även hon är inne på din sida för recept och inspiration, men hon skulle aldrig ta detta steget själv. Snälla låt min svärmor få denna underbara julklapp!

  Mvh
  Sara Wahlberg
  morgenstern_@msn.com

  Svärmor: Susan Axved
  saxved@hotmail.com

  SvaraRadera
 93. Mitt mål är att gå ner i vikt, antal kg kvittar men när jag når mitt mål ska magen inte hänga över ett par byxor i stl. 38 som pricken över i:et ska ryggvalkarna endast vara ett minne blott. Envis och just nu mammaledig med tid för både träning och bra kost.
  Skoldlinda@hotmail.com
  //Linda

  SvaraRadera
 94. Jag har alltid drömt om en hälsosam kropp. Kunna tävla i styrka och vara nöjd med mig själv. Började komma igång för ett och ett halvt år sedan. Sen blev jag gravid och fick världens underbaraste son. Nu hänger allting på fel ställe och det känns värdelöst. Jag skulle behöva hjälp att nå mina mål, vara nöjd med mig själv och vara den mamman min son förtjänar. Inte någon som inte tycker om sig själv :/ skulle jag vinna detta skulle jag vara förevigt tacksam. Och vi kanske skulle kunna fortsätta mot mina mål med er som hjälp. Tills jag kommit helt till mina tävlingar.

  Jag finns på blondbabyangel_@hotmail.com

  SvaraRadera
 95. Behöver en spark i baken, för att ta tag i saken.
  Har försökt komma igång i två år, fortfarande jag stilla står.
  Få utökad kunskap och stöd, är det som behövs för att väcka min glöd.

  johanna.ronnkvist@hotmail.com

  // Johanna

  SvaraRadera
 96. Lovade mig själv då jag blev gravid med andra barnet att det inte skulle ta 6 år som med första innan jag tog tag i vikten. Vårt andra barn fick kolik, mjölkallergi och jag otroliga biverkningar av mini pillerna som skrevs ut till mig. Detta resulterade i allt annat än det jag lovade mig själv. Sonen är 6 månader, källaren fylld av tränings saker och jag har viljan till förändring. Saknar den sista knuffen för att komma igång, att göra den där förändringen som jag vet att jag kan göra för att kunna få må bra med min kropp igen.

  SvaraRadera
 97. Hej detta skulle kunna hjälpa mig i livet som hag känner är på väg från mig har tappat både gnistan och mer , känner att jag nåstan har givet upp har kämpat i 4 år och inget hjälper så jag ger detta en sista chans , har gått ner från 138 till 108 på 2 år sen står jag still och magen hänger känner mig ej till ro längre och knäna köns men vill längre ner vad ska man göra pleas help


  Jag@telia.com

  SvaraRadera
 98. Detta hade jag önskat mig. Har all vilja i världen att gå ner efter 2 graviditeter men har inte dom pengarna att lägga på mig själva för tillfället kram annie
  Mail.. anniehansson88@gmail.com

  SvaraRadera
 99. Hej Sanna & David!
  Har under mina fyra år på gymmet/köket utvecklats skapligt bra, och planen är att påbörja min tredje seriösa diet 1/3 2015 (ej tävlingsplaner). Har i stort sett gjort samtliga misstag i boken som tillhör utveckling så nu känner jag mig redo att skapa mitt så här långt bästa jag. Varför behöver jag hjälp om jag nu har sån koll? Har under mina aktiva år inte tagit en enda pt-timme eller hjälp i köket, och jag är övertygad om att med er samlade erfarenhet kan jag utvecklas ytterligare och lära mig nya saker om min kropp. Kunskaper som jag i nästa led kan använda för att motivera mina följare på Fitnessmat.

  Vad kan vara roligare än att jobba tillsammans med stora förebilder?

  God fortsättning!

  SvaraRadera
 100. Hej!
  Till att börja med så skulle jag vilja tacka för en grymt bra blogg!
  Jag skulle vilja vinna detta eftersom jag tror att ni skulle kunna hjälpa mig att få min motivation till träningen tillbaka igen! Just nu finns den inte där & det blir som en ond spiral för mig då jag (som alla andra) mår sjukt bra av träningen - den gör mig lycklig och självklart mer hälsosam. Det senaste 1,5 året har jag arbetat 80% och pluggat 100%, vilket har en stor inverkan på både min fysiska och psykiska hälsa. För att inte gå in i väggen så skulle jag vilja få min motivation tillbaka och komma igång med träningen igen.
  Sen vore det toppen att få hjälp med inspiration till en annan kost också - då läkarna har gett mig diagnosen IBS & jag, tillsammans med en dietist, har kommit fram till att jag mår bäst av att äta enligt FODMAPS-dieten (vilket innebär i stort sett att jag inte får äta gluten eller laktos, samt MASSA andra saker). Att äta enligt denna dieten är inte alltid det lättaste eftersom det är så mycket jag bör undvika. Men jag hoppas att ni ska kunna hjälpa mig lite på traven!

  Hoppas att ert 2015 blir underbart!
  Mvh Tina (tina_henriksson89@hotmail.com)

  SvaraRadera
 101. Jag är helt enkelt trött på att banta. Jag behöver en ny livsstil.

  /Susanne

  eas.aronsson@gmail.com

  SvaraRadera
 102. Jag vill återfå min motivation för träning och sund kost. Jag tränade kontinuerligt och åt hälsosamt och inga superstora portioner, under nästan ett helt år. Just nu är träningen på noll och mitt ätande okontrollerat :(
  H Rea
  rea_vikstrom_@hotmail.com

  SvaraRadera
 103. Hej!
  Jag skulle vilja se hur långt jag kan utveckla min kropp trots att jag inte är purung längre. Idag är jag 45 år och började för ca 1,5 år sedan med styrketräning. Ungefär samtidigt började jag även tänka mer på vad jag stoppar i mig, men saknar ett helhetskoncept. Famlar en del mellan olika läror och tankegångar. Det skulle vara otroligt spännande att se hur jag skulle kunna utveckla min kropp maximalt, trots min ålder...;-) MVH Cecilia (cecilia.hjelm@zonline.se)

  SvaraRadera
 104. Hej!
  Jag har alltid varit en sportig tjej. Sedan jag var 5 år har jag spelat fotboll och när jag blev äldre gick jag upp på elitnivå. Jag tränade 8 gånger i veckan och hade en väldigt fit kropp. Jag slutade dock med fotbollen när jag var 17 och efter det gick det utför. Jag har aldrig behövt tänka på att träna min kropp eftersom jag såg fotbollen som en hobby. Jag är snart 21 år och väger 20 kg mer än vad jag gjorde för 4 år sedan. Jag har testat 100 olika dieter och försökt bli av med vikten, men ingenting bar fungerat. Så att vinna det här skulle betyda guld för mig. (Fanny_ahlinder@hotmail.com)

  SvaraRadera
 105. Jag har följt dig länge och verkligen utvecklas i köket tack vare dig! Jag skulle vilja vinna onlinecoachning till mig och min tvillingbror. Vi är båda 23 år och har alltid sportat och varit aktiva. Sedan vi slutade med våra bollsporter har vi övergått till styrketräning och båda älskar det! Det vore jättespännande att se hur vår träning och våra kroppar reagerar om vi fick experthjälp! Vi är båda drivna, energiska och skulle gladeligen satsa helhjärtat på att uppfylla våra mål. Det vore helt fantastiskt att få inleda 2015 med en sådan resa tillsammans med min bror och med dig som jag har sådan oerhörd respekt för!

  Mvh Frida
  friiiidaa_92@hotmail.com

  SvaraRadera
 106. Hejsan!

  Jag vill vinna helt enkelt därför att jag börjar bli för stor. Då menar jag inte 3kg överviktig, utan närmare 25. Jag anser det viktigt för min egen hälsa, både fysiskt och psykiskt att gå ner i vikt då detta är något som ofta tär på mig. Vill visa mig själv att jag klarar det, men jag behöver hjälp. Stöttning, någon som tror på mig. Jag vill vinna för att nå detta mål. Gå ner i vikt alltså, och samtidigt bevisa för mig själv att det är möjligt. Jag har provat en hel del dieter och träningsformer, men det verkar inte funka. Så därför skulle det vara en otrolig hjälp om jag vann. Det är viktigt för mig.

  MvH
  Elin

  elintjejen@gmail.com

  SvaraRadera
  Svar
  1. Hej, jag skulle bli superglad om jag fick möjligheten att ha dig som coach! Jag tränar regelbundet och äter hälsosamt men utan resultat! Jag behöver helt enkelt få hjälp med att komma ur comfortzon när det gäller träning och lära mig ännu mer om en hälsosam kost. Jag vill bevisa att man kan även om man är 39 år och har två barn.
   Hälsningar
   Linda (hokvagen20@hotmail.com)

   Radera
 107. Hej! En sådan här möjlighet är ovärdelig för mig. Jag går en treårig dansutbildning som förhoppningsvis ska vägleda mig ut i den konkurrensfulla dansvärlden. Idag känner jag att en konpletterande träning (till dansen) saknas. Och detta är perfekt! Med rätt coaching i träning/mat tror jag verkligen att jag skulle hitta mig själc både som människa och dansare. Med en sådan här möjlighet skulle min självkänsla bli mycket bättre och osäkerheten mindre. Jag skulle få en kick till att verkligen jaga min dröm om att få göra det jag älskar.

  Tack för en fin möjlighet.
  Mvh Rebecca

  rebecca.m.andreasson@gmail.com

  SvaraRadera
 108. Att få chansen att ännu en gång kunna kränga på sig de kläder man har i garderoben utan att känna sig som en oproportionelig kassler skulle vara trevligt! 😄
  Att kunna visa mina huliganer till kids att man inte behöver se ut som ett skrynkligt sviskon efter tre barnafödslar hade definitivt också varit uppskattat. 😄
  Att kunna dra på sig endast en bikini utan att känna behovet att att komplettera den med en svart läcker sopsäck är väldigt åtråvärt.😊

  Jag skulle hemskt gärna vilja kickstarta det nya året med er hjälp att komma i form- för som ni märker på mitt inlägg är jag en ganska liiiiiiiiiiiten stor bit därifrån idag 😜

  Kryssar fingrarna och håller tummarna (svårt att göra på samma gång.. Men det GÅR! Precis som jag hoppas att det gör att få iordning på en trött, sliten och sladdrig trebarnsmorsa 😄)

  Min mail:
  s.joelsson@hotmail.com

  Bugar djupt, lyfter på plommonstopet och tackar ödmjukast för chansen till denna toppenjulklapp! 🎅😊

  SvaraRadera
 109. Hejsan!

  Jag har varit "för smal" under hela uppväxten och desperat försökt gå upp i vikt genom att inte röra på mig och äta onyttigt. Det enda det har gett mig är tappad kondition, dålig disciplin och ont i kroppen. Inte ett kilo gick jag upp. Nu är jag 22 år och har äntligen fått en helt annan syn på vad min kropp är värd. Jag är tacksam för allt den kan göra för mig och vill nu betala tillbaka. Jag vill vinna det här paketet för att göra mig stark igen, både psykiskt och fysiskt.

  Min mail:
  lovisaglennfalk@gmail.com

  Gott nytt år!

  SvaraRadera
 110. Hej!
  Jag skulle älska den här julklappen och lite hjälp med morgondagens nyårslöfte =) Min resa mot ett hälsosammare jag började i våras. Idag är jag 15 kilo lättare (16 kilo lättare före jul, om sanningen ska fram) och med aningens mer muskler. Det är verkligen jätteskoj att börja styrketräna igen efter några års uppehåll. Nu har jag fått blodad tand och vill lära mig ännu mer. Igen skulle bli gladare än jag om ni ville hjälpa mig mot ett muskulösare 2015.

  PS. Det där med SockerSara får jag byta ut mot SteviaSara framöver =)

  Gott nytt år
  Sara

  jajisen@gmail.com

  SvaraRadera
 111. Hejsan!
  Det skulle vara en otroligt bra hjälp för mig att vinna.
  Jag har så svårt att förstå och få ihop kombinationen av kost och träning.
  Alla säger att det bara är att söka på internet men det är det inte för en som inte förstår.
  Jag är inte i behov av att gå ner i vikt utan jag vill bara forma om kroppen.
  Är nämligen som ett päron i kroppen .
  Därför skulle det vara underbart att vinna detta där det är ett komplett program att bara följa.
  Träningskort har jag redan men kommer inte till skott.
  Motivationen finns men inte kunskapen.
  Så nu håller jag tummar Och tår för att vinna .

  Mvh Eva
  Neldemyr@hotmail.com

  SvaraRadera
 112. Hej!

  Jag har följt din blogg länge och jag uppskattar verkligen dina inlägg och din sunda syn på kost, träning och hälsa. Jag tränar ca fyra gånger i veckan men behöver hjälp att ta mig vidare då jag förvirrar mig själv allt för ofta. Jag har byggt upp en stark kropp men behöver hjälp att bli av med en del fett och hur många gånger jag än har försökt själv så har jag aldrig lyckats. Har jag gjort det så har det inte hållit i sig mer än någon vecka... Om jag skulle vinna skulle jag verkligen ge järnet eftersom jag tror på er. Världens bästa julklapp! Nu håller jag alla tummar och tår :)

  danni194@hotmail.com

  Mvh Daniela

  SvaraRadera
 113. Hej och stort tack för din underbara blogg! Du har hjälp mig att få upp ögonen för en helt ny värld och jag bakar som aldrig förr och älskar det =)
  Detta vore en underbar julklapp att få vinna. Nu har jag kämpat i två år för att gå ner mina gravidkilon och äntligen lyckats! Nu är jag redo för nästa fas med att bygga mer muskler och att få kosten till att bli en bestående livsstil. Detta skulle vara en enorm hjälp och helt ärligt skulle jag behöva lite pepp efter allt kämpande för mig själv.

  helenamoren@hotmail.se

  Mvh Helena

  SvaraRadera
 114. Jag vill inte bara vinna, jag skulle verkligen behöva det också.
  Jag är 20 år och har varit mer eller mindre ätstörd nästan hela mitt liv. Haft ett dåligt förhållande till mat, och framförallt mig själv och min kropp. Alltid tyckt jag varit för stor, för oformlig och ätandet har varit fyllt med skuldkänslor, eller svullande. Jag har tränat mycket i perioder men aldrig fått någon bra balans. När jag tränat har det lätt blivit för extremt, både med träning och kost, vilket gjort att det fallerat och jag tryckt i mig godis när kroppen skrikit efter energi. Jag skulle behöva hjälp för att få träning att kännas roligt, för att må bra. Att bli en sund och glad 20-åring, ja det är det jag vill bli! Och jag tror ni två är den bästa hjälp som går att få på den planeten!

  asailo-3@student.ltu.se

  Hoppfulla hälsningar Sara

  SvaraRadera
 115. Jag har aldrig vunnit något i hela mitt liv, jag tror iofs inte att jag skulle blivit lyckligare av det heller.
  Men ska jag för en gångs skull dra hem guldvinsten så är det i detta skede!!
  Det hjälper förmodligen inte med någon vidare fjäsk eller ömkan för att vinna, men jag kan ärligt säga att mitt adrenalin går igång på bara tanken om förändring.

  Hjälp mig att lyckas nå mina mål & nyårslöfte till 2016. Jag har misslyckats för många gånger nu..

  Kram från Anna

  Annakarlss0n@hotmail.com

  SvaraRadera
 116. Hej Sanna!
  Jag har fått möjligheten att fått hjälp av dig och David senaste 3 månaderna. Och jag har aldrig känt mig i så bra form! Starkare, mer vältränad och mer uthållig! Jag är verkligen supernöjd över resultaten jag fått hittills men är orolig över hur det kommer gå nu när säsongen drar igång. Mitt stora mål nästa år är att ta mig till VM i Kanada och jag tror verkligen att du/ni skulle kunna vara skillnaden till att det skulle kunna inträffa. Så jag skulle bli väldigt glad om du/ni skulle kunna tänka er att hjälpa mig att uppnå mitt mål 2015. Tack för en fantastisk blogg och väldigt goda recept! Gillar verkligen Tasty Health Appen, använder den flitigt!

  Kram Annica

  svenne03@hotmail.com

  SvaraRadera
 117. Jag vill vinna till min sambo, världens bästa nyblivna pappa till vår dotter!

  Han är sugen på triathlon i år. Han är seiös i det han gör, men skulle nu under de mörka månaderna behlva en liten extra kick och få lite mer struktur på träningen. Han säger också att han vill bliv av med några kilon, så ett kostsupplägg skulle sitta fint (även kul för mig med nya recept då jag pga matlagningsintresse står för mesta jobbet i köket)

  Hoppas hoppas...

  Gott nytt år!

  Jeanette.lindberg@hotmail.com

  SvaraRadera
 118. Hej!
  Jag vill vinna därför att jag är motiverad, mottaglig och väldigt redo!
  Om jag vann skulle jag gå in helhjärtat i att utmana mig själv med hjälp och stöd från er. Det skulle vara otroligt kul!

  erika.rolander@live.se

  MVH Erika Rolander

  SvaraRadera
 119. Hej på er,

  jag skulle behöva er hjälp att gå upp i vikt. Vet att det inte låter så svårt, men faktum är att jag haft samma matchvikt sen jag mönstrade. Tanken är att det skall bli mer muskler och målet är att få ett hälsosammare liv. Jag känner att jag inte alls har samma fysik som förr och vill gärna hitta tillbaka till en atletisk kropp.

  Jag har en underbar hustru som har bra koll på vad man skall äta och genom det har jag själv blivit uppmärksammad på vad det är vi stoppar i oss. Vi har olika förutsättningar då jag behöver ha ett annat kostintag. Jag lagar all mat från grunden och undviker halvfabrikat.

  Det vore ett toppentillfälle att bli coachad av er

  Bästa hälsningar
  Stefan // wedste@gmail.com

  SvaraRadera
 120. Sofie Rydingsvärd31 december 2014 kl. 11:45

  Jag fick en dotter för 4 månader sedan. Under graviditeten gick jag upp 26 kg och jag hade sedan tidigare en övervikt på 10-15 kg. Har ca: 30 kg kvar att gå ner tills jag når min målvikt, och vet inte hur jag ska bära mig åt!?! Har alltid varit överviktig, sockerberoende och jojo-bantat. Men nu jäklar ska jag klara av att ändra min livsstil en gång för alla! Men jag behöver hjälp!! E-mail: zoofie87@hotmail.com

  SvaraRadera
 121. Jag har haft ett ganska bra mat- och träningsår 2014, men nu sista månaderna har det varit lite mycket både på jobbet och hemma, vilket medfört att jag tappat bort mig själv på vägen. Detta skulle innebära en nystart för mig, att komma på rätt väg igen. :) Har följt dig ett tag både här och på Insta och tycker att du ger så mycket både när det gäller motivation och alla dina fantastiska recept!
  e-post: marie_skovde@hotmail.com

  SvaraRadera
 122. Jag kommer operera båda mina höfter samtidigt, nu i januari 2015. Skulle behöva denna morot som inspiration, för att hålla motivation på topp! Målet att scenen beträda med Lucia pokalen i all ära... Denna glädje obeskrivligt nära.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Glömde ju min e mail...
   Petra.lindberg81@hotmail.com

   Ha ett gott nytt år! Mvh Petra

   Radera
 123. Hej!
  Jag har alltid tränat, men inte riktigt fått de bestående resultat som jag velat. Jag är medveten om att 80% av resultaten är kosten och det är det som är mitt största problem. Jag har aldrig lyckats kombinera min satsning med övriga familjen, vilket alltid slutar med att min motivation för maten avtar och man hamnar i fel gängor igen. Är själv tränare både för vuxna och barn och uppmanar dem om vad de ska äta och träna, men känner att man inte själv är någon bra förebild för att jag själv aldrig lyckas hålla det långsiktigt. Jag behöver få en spark i baken framförallt när det kommer till kosten, men även ny inspiration gällande träningen.
  bladhan79@gmail.com

  SvaraRadera
 124. 2010 var jag tjock och glad, 2014 är jag starkare, snyggare och gladare!

  2014 har varit mitt bästa träningsår hitills, men 2015 ska bli ännu bättre! För att jag ska lyckas behöver jag hjälp och kunskap utöver den jag skrapat ihop på egen hand de senaste fyra åren.

  Hjälp mig till min drömfysik!

  Kram,
  //
  Linus Seger
  Seger81(a)gmail.com

  SvaraRadera
 125. Hejsan Sanna
  Jag tog tag i mitt liv i slutet på augusti 2014. Har minskat 20 kg genom träning och minuskalorier. Detta är en helt ny värld som har öppnats för mig, att hitta dig och din blogg har hjälpt mig mycket på vägen. Skulle behöva dig för att guida mig vidare och känna att jag verkligen vet vad jag gör!
  Hoppas på tur !
  Kram !
  Sanna Andersson

  SvaraRadera
 126. Hej!
  Jag är 32 år, småbarnsförälder. Har tränat regelbundet i ca 4 år men stått stilla i utvecklingen i tre av de åren. Mitt stora problem tror jag är kosten! Hur mycket ska jag äta, när ska jag äta, vad ska jag äta? Jag har inte svaren!

  Ett kost/träningsschema tror jag skulle kunna göra 2015 till året då träningen börjar ge ordentliga resultat!

  niklas_barli@hotmail.com

  SvaraRadera
 127. Som så många andra har jag i omgångar (många vändor nu) försökt komma i form och få ordning på min kropp. Sen augusti har jag satsat till 100% men den kunskap jag har inom kost och träning. Uppenbarligen inte tillräckligt för trots detta har jag bara lyckats minska 4kg och några få cm. Jag vet inte vad jag gör för fel och skulle verkligen behöva hjälp nu. Jag vill börja leva nu, på riktigt.

  /Sandra, s_1984_@hotmail.com

  SvaraRadera
 128. Hej Sanna & David!

  Jag och min sambo vill verkligen vinna detta - vilken kickstart! Vi är ordentligt motiverade till att må bättre och (såklart) även till att se bättre ut. Det långsiktiga målet för oss båda är att kunna få en aktiv livsstil och att ORKA MER. Vi kommer att ge allt! Och kanske även göra detta till en liten inbördes tävling om bästa resultat - om vi båda skulle ha turen att bli valda :)

  Givetvis är detta gillat och delat!

  Hälsningar Madeleine & Jonatan
  ( mpramgren(a)gmail.com )

  SvaraRadera
 129. åh skit detta missade jag helt, såg det när du nämnde dem på fb, ååh synd!
  Ska försöka hitta ett sätt att lyckas i år, behöver gå ner typ 20 kg.. gått upp för många sambo kilon, sedan på det åt jag kortison som gjorde att jag gick upp ca 10 kilo av och måste få bort dem. Men vi ska resa i juli så det får bli min motivation till att träna och ändra kosten :)

  SvaraRadera
 130. TACK TILL STORA DR Sunny FÖR LÖSA mina problem HANS EMAIL IS (drsunnydsolution1@gmail.com

  mitt namn är fröken Fatima, jag var gift med min man i 5 år vi levde lyckligt tillsammans för detta år, och inte förrän han reste till USA för en affärsresa där han träffade den här tjejen och sedan dess har han hatar mig och barnen och kärlek hennes enda. så när min man kom tillbaka från resan sa han att han inte vill se mig och mina barn igen så han körde oss ut ur huset och han kommer nu till USA för att se att andra en kvinna. så jag och mina barn var nu så frustrerad och jag var bara vistas med min mamma och jag var inte behandla bra eftersom min mamma gifte sig en annan man efter min far död så den man hon gifte sig inte behandla henne väl, jag och mina barn var så förvirra och jag letade efter ett sätt att få min man tillbaka hem eftersom jag älskar och vårda honom så mycket, så en dag när jag surfade på min dator jag såg ett vittnesbörd om denna spell caster DR Sunny, vittnesmål delade på internet av en dam och det imponerar mig så mycket jag tycker också om att ge det ett försök. Först var jag rädd men när jag tänker på vad jag och mina barn passerar genom så jag kontaktade honom och han berättade för mig att vara lugn för bara 24 timmar att min man ska komma tillbaka till mig och till min bästa överraskningen jag fick ett samtal från min make på den andra dagen som frågar efter barnen och jag ringde DR Soligt och han sa dina problem är lösta mitt barn. så detta var hur jag får min familj tillbaka efter en lång stress broms upp av en ond kvinna så med all denna hjälp från DR Soligt, jag vill att ni alla på detta forum att gå med mig att säga ett stort tack till DR Soligt och jag kommer också råd för någon i sådana eller liknande problem eller någon form av problem bör också kontakta honom hans e-post är) (drsunnydsolution1@gmail.com) han är lösningen på alla dina problem och predika i livet. återigen hans e-postadress är (drsunnydsolution1@gmail.com)

  HAN ÄR specialiserade på FÖLJANDE stava.

  (1) Om du vill att ditt ex tillbaka.

  (2) Om du alltid har mardrömmar.

  (3) Om du vill att främjas på ditt kontor.

  (4) Om du vill att kvinnor / män att springa efter dig.

  (5) Om du vill ha ett barn.

  (6) Om du vill bli rik.

  (7) Om du vill knyta din man / fru att bli din för evigt.

  (8) Om du behöver ekonomiskt stöd.

  (9) Hur du blivit lurad och du vill återställa du förlorat pengar.

  (10) om du vill stoppa din skilsmässa.

  (11) om du vill skilja dig från din man.

  (12) om du vill att dina önskemål kommer att beviljas.

  (13) Graviditet stava bli gravida bebis

  (14) garanti du vinner de oroande rättsfall & skilsmässa oavsett hur vilket skede

  (15) Sluta ditt äktenskap eller förhållande från att bryta isär.

  (16) om du har någon sjukdom som (HIV), (CANCER) eller någon sjukdom.

  (17) om du behöver böner om befrielse för ditt barn eller dig själv.

  återigen se till att du kontaktar honom om du har några problem han kommer att hjälpa dig. hans e-postadress är (drsunnydsolution1@gmail.com) kontakta honom direkt ....

  SvaraRadera
 131. TACK TILL STOR DR Sunny för att lösa mina problem HANS e-post (drsunnydsolution1@gmail.com

  mitt namn är fröken Fatima, jag var gift med min make för fem år vi levde lyckliga tillsammans för detta år och inte förrän han reste till Australien för en affärsresa där han träffade den här tjejen och sedan dess har han hatar mig och barnen och kärlek hennes enda. så när min make kom tillbaka från resan sade han att han inte vill se mig och mina barn igen så han körde oss ut ur huset och han kommer nu till Australien för att se den andra kvinnan. så jag och mina barn var nu så frustrerad och jag var bara vistas med min mamma och jag var inte behandla bra eftersom min mamma gifte sig med en annan man efter min far död så man hon gifte sig inte behandla henne väl, jag och mina barn var så förvirra och jag letade efter ett sätt att få min make hemma eftersom jag älskar och vårda honom så mycket, så en dag som jag bläddrar i min dator jag såg ett vittnesbörd om denna spell caster DR Sunny, vittnesmål delas på internet av en dam och imponera på mig så mycket jag tänker också på att ge det ett försök. Först var jag rädd, men när jag tänker på vad jag och mina barn passerar genom så jag kontaktade honom och han berättade för mig att vara lugn för bara 24 timmar att min man ska komma tillbaka till mig och min bästa överraskningen fick jag ett samtal från min make på den andra dagen som frågar efter barnen och jag kallade DR Soligt och han sade dina problem löses mitt barn. så detta var hur jag får min familj tillbaka efter en lång stress bromsa upp av en ond kvinna så med all denna hjälp från DR Soligt, jag vill att ni alla på detta forum att gå med mig att säga ett stort tack till DR Soligt och jag kommer också råd för någon i sådana eller liknande problem eller någon form av problem bör också kontakta honom hans e-post) (drsunnydsolution1@gmail.com) han är lösningen på alla dina problem och predikament i livet. återigen sin e-postadress är (drsunnydsolution1@gmail.com) 2348077620669

  HAN ÄR specialiserade på FÖLJANDE PASS.

  (1) Om du vill att ditt ex tillbaka.

  (2) Om du alltid har mardrömmar.

  (3) Om du vill bli befordrad på kontoret.

  (4) Om du vill kvinnor / män att springa efter dig.

  (5) Om du vill ha ett barn.

  (6) Om du vill bli rik.

  (7) Om du vill knyta din make / maka att bli din för evigt.

  (8) Om du behöver ekonomiskt stöd.

  (9) Hur du blivit lurad och du vill återställa du förlorat pengar.

  (10) om du vill stoppa din skilsmässa.

  (11) om du vill skilja dig från din make.

  (12) om du vill att dina önskemål kommer att beviljas.

  (13) Graviditet stava att föreställa sig barnet

  (14) garanti du vinner oroande rättsfall och skilsmässa oavsett hur det skede

  (15) Stoppa ditt äktenskap eller förhållande från att bryta isär.

  (16) om du har någon sjukdom som (HIV), (cancer) eller någon sjukdom.

  (17) om du behöver böner om befrielse för ditt barn eller dig själv.

  återigen se till att du kontaktar honom om du har några problem han kommer att hjälpa dig. hans e-postadress är (drsunnydsolution1@gmail.com) kontakta honom omedelbart .... ringa mitt nummer på 2348077620669

  SvaraRadera
 132. Mitt namn är Malina, från Storbritannien. Jag vill dela mitt vittnesbörd med allmänheten om vad detta tempel kallas (Dr soligt) har gjort för mig, detta tempel har just flyttat tillbaka min förlorade ex älskare till mig med sina stora spell arbete, var jag dejting här mannen heter Steven vi var tillsammans under en lång tid och vi älskade vår jagets men när jag inte kunde ge honom en manlig barn under 5 år lämnade han mig och berättade att han inte kan fortsätta längre då jag nu letar efter sätt att få honom tillbaka och även bli gravid, tills en vän till mig berättade om detta tempel och gav mig deras kontakt e-post, kommer du inte tro det när jag kontaktade dem på mina problem de beredda objekt och kasta förtrollningen för mig och ta min förlorade make tillbaka och efter en månad jag missade min månatliga flödet och gå för ett test och resultatet uppgav att jag var gravid, är glad idag är en mamma till en uppsättning av tvillingar en pojke och en flicka, jag tackar templet en gång för vad de har gjort för mig, om du är ute passerar genom någon av detta problem som anges nedan:

  (1) Om du vill att ditt ex tillbaka
  (2) Om du alltid har mardrömmar.
  (3) Du vill främjas på kontoret.
  (4) Om du vill ha ett barn.
  (5) Herbal vård
  (6) Du vill bli rik.
  (7) Du vill knyta din make / maka att bli din för evigt.
  (8) Om du behöver ekonomiskt stöd.
  (9) Låt folk lyder dina ord och göra din önskan
  (10) Mål lösa E.T.C

  Kontakta honom på theis tempel e-post på drsunnydsolution1@gmail.com och få löst alla dina problem

  Tack.

  SvaraRadera
 133. TACK TILL STOR DR Sunny FÖR LÖSA mina problem HANS e-post (drsunnydsolution1@gmail.com

  Mitt namn är fröken Fatima, jag var gift med min make i 5 år vi levde lyckliga tillsammans för detta år och inte förrän han reste till Australien för en affärsresa där han träffade den här tjejen och sedan dess har han hatar mig och barnen och kärlek hennes enda. så när min make kom tillbaka från resan sade han att han inte vill se mig och mina barn igen så han körde oss ut ur huset och han kommer nu till Australien för att se att andra kvinnan. så jag och mina barn var nu så frustrerad och jag var bara vistas med min mamma och jag var inte behandlas bra eftersom min mamma gifte sig med en annan man efter min far död så man hon gifte sig inte behandla henne väl, jag och mina barn var så förvirra och jag letade efter ett sätt att få min man tillbaka hem eftersom jag älska och vårda honom så mycket, så en dag som jag bläddrar i min dator jag såg ett vittnesbörd om denna spell caster DR Sunny, vittnesmål delas på internet av en dam och imponera på mig så mycket jag tänker också på att ge det ett försök. Till en början var jag rädd, men när jag tänker på vad jag och mina barn passerar genom så jag kontaktade honom och han berättade för mig att behålla lugnet för bara 24 timmar att min man ska komma tillbaka till mig och till min bästa överraskningen fick jag ett samtal från min make på den andra dagen som frågar efter barnen och jag kallade DR Soligt och han sade dina problem är lösta mitt barn. så detta var hur jag får min familj tillbaka efter en lång stress bromsa upp av en ond kvinna så med all denna hjälp från DR Soligt, jag vill att ni alla på detta forum för att ansluta sig till mig för att säga ett stort tack till DR Soligt och jag kommer också råd för någon i sådana eller liknande problem eller någon form av problem bör också kontakta honom hans e-post) (drsunnydsolution1@gmail.com) han är lösningen på alla dina problem och predikament i livet. återigen sin e-postadress är (drsunnydsolution1@gmail.com)

  HAN ÄR specialiserade på FÖLJANDE PASS.

  (1) Om du vill att ditt ex tillbaka.

  (2) Om du alltid har mardrömmar.

  (3) Om du vill ska främjas på kontoret.

  (4) Om du vill ha kvinnor / män att springa efter dig.

  (5) Om du vill ha ett barn.

  (6) Om du vill bli rik.

  (7) Om du vill knyta din make / maka att bli din för evigt.

  (8) Om du behöver ekonomiskt stöd.

  (9) Hur du blivit lurad och du vill återställa du förlorat pengar.

  (10) om du vill stoppa din skilsmässa.

  (11) om du vill skilja dig från din man.

  (12) om du vill att dina önskemål kommer att beviljas.

  (13) Graviditet stava att föreställa sig barnet

  (14) garanti du vinner oroande rättsfall och skilsmässa oavsett hur det skede

  (15) Stoppa ditt äktenskap eller förhållande bryts isär.

  (16) om du har någon sjukdom som (HIV), (CANCER) eller någon sjukdom.

  (17) om du behöver böner om befrielse för ditt barn eller dig själv.

  återigen se till att du kontakta honom om du har något problem att han kommer att hjälpa dig. hans e-postadress är (drsunnydsolution1@gmail.com) kontakta honom omedelbart .... ringa mitt nummer på 2348077620669

  SvaraRadera
 134. Det Dr.SUNNY kan du maila honom om du behöver hjälp i deras förhållande drsunnydsolution1@gmail.com
  Jag lovar att dina problem löses omedelbart. Efter att ha varit i relation med honom i sju år, han lämnade mig, jag gjorde allt Kan jag ta honom tillbaka igen, men allt förgäves. Skulle för den kärlek jag känner för honom, bad han, men han vägrade att jag förklarade mitt problem till någon på nätet och hon föreslog att jag skulle snarare postade en spellcaster som kunde hjälpa mig att föra honom ett pass tillbaka, men jag är killen som aldrig trott på pass, hade han inget annat val än att prova det, skickade hjul, sade inget problem så blir allt bra inom tre dagar, mitt ex tillbaka till mig inom tre dagar, var passet avgivna och överraskande, den andra dagen , var det runt 04:00. Min ex ringde mig, jag blev så förvånad, svarade han samtalet och allt han sade var att han var så ledsen för allt som hänt, jag ville, som jag älskar så mycket. Jag var så glad, överraskad. Sedan gjorde jag ett löfte som alla vet att de aldrig har en relation problem, som jag kommer att hänvisa till stavnings kannan för att få hjälp. Varje person kan behöva hjälp av hjul, hans e drsunnydsolution1@gmail.com eller lägga mig på whatsapp 2348077620669

  Han gjorde också många stavnings liknande,
  (1) du vill att ditt ex tillbaka.
  (2) Du har alltid mardrömmar.
  (3) För att främjas på sitt kontor
  (4) Vill du ha en barn.
  (5) Vill du bli rik.
  (6) vill behålla din make / maka att vara bara din för evigt.
  (7) Behovet av ekonomiskt stöd.
  8) Vill du ha kontroll över att äktenskap
  9) Vill du vara attraherad av människor
  10) Barnlöshet
  11) Behöver du en maka / make
  13) Hur man vinner din lotteri
  14) PROMOTION SPELL
  15) SKYDD SPELL
  16) period av BUSINESS
  17) SPELL BRA ARBETE
  18) bot för någon sjukdom / H.I.V.
  Kontakta honom idag på: drsunnydsolution1@gmail.com

  SvaraRadera
 135. Hälsningar till er alla, JAG ÄR BARRY döma enad stat, är jag sänder om hur theangledsolution räddade mitt liv, jag var infekterade med genital herpes för ett år, min medicinska Dr berättade att det inte finns något fullständigt tillfrisknande och jag började att ta piller att upprätthålla mig själv. En dag gick jag för att se min läkare och jag såg en kvinna som var mycket nöjd och jag bad att få veta orsaken till hennes lycka och hon berättade att hon var smittad med simplex HERPES sjukdom och naturläkemedel
  läkare kallas theangledsolutio botade henne med örtmedicin, trodde jag inte så jag frågade min läkare att veta om hon verkligen bekräftat Herpes positiv innan, och min läkare berättade ja det ett mirakel bara hände så jag bad henne att ge mig uppgifter om dr så jag kunde fråga honom om han också kunde bota min och hon gav mig theangledsolution Email: theangledsolution@gmail.com jag kontaktade honom samma kväll och jag förklarade mitt problem för honom och han förberett en medicin och skicka till mig, när jag fick medicin han berättade hur man tar det under en period av dagar och jag tog det precis som han sagt och gick för ett medicinskt test jag var överraskning att se min testresultat som herpes negativt. Jag är så glad, min familj och vänner som avvisade mig är tillbaka, tack Gud. Jag garanterar dig att Dr Alabi har lösningen på alla typer av problem om du står inför någon stress du kan kontakta honom via e-post theangledsolution@gmail.com eller ringa och WhatsApp honom + 2348077620669 ... eller maila honom på theangledsolution@gmail.com

  theangledsolution KAN OCKSÅ bota följande sjukdomar: -

  1. HERPES
  2. Lassafeber
  3. GONORRE
  4. HIV / AIDS
  5. LÅG spermier
  6. KLIMAKTERIET SJUKDOM
  7. EPILEPSI
  8. ASEPTIK
  9. CANCER
  10. ÅNGEST DEPRESSION
  11. GRAVIDITET PROBLEM
  12. närsynthet PROBLEM
  14. Man klimakteriet

  e igen theangledsolution@gmail.com

  SvaraRadera
 136. Det Dr.SUNNY kan du maila honom om du behöver hjälp i deras förhållande drsunnydsolution1@gmail.com
  Jag lovar att dina problem löses omedelbart. Efter att ha varit i relation med honom i sju år, han lämnade mig, jag gjorde allt Kan jag ta honom tillbaka igen, men allt förgäves. Skulle för den kärlek jag känner för honom, bad han, men han vägrade att jag förklarade mitt problem till någon på nätet och hon föreslog att jag skulle snarare postade en spell caster som kunde hjälpa mig att föra honom ett pass tillbaka, men jag är killen som aldrig trott på pass, hade han inget annat val än att prova det, skickade hjul, sade inget problem så blir allt bra inom tre dagar, mitt ex tillbaka till mig inom tre dagar, var passet avgivna och överraskande, på den andra dag, var det runt 04:00. Min ex ringde mig, jag blev så förvånad, svarade han samtalet och allt han sade var att han var så ledsen för allt som hänt, jag ville, som jag älskar så mycket. Jag var så glad, överraskad. Sedan gjorde jag ett löfte som alla vet att de aldrig har en relation problem, som jag kommer att hänvisa till stavnings kannan för att få hjälp. Varje person kan behöva hjälp av hjul, hans e drsunnydsolution1@gmail.com samtal eller vad appen honom 2348077620669

  Han gjorde också många stavnings liknande,
  (1) du vill att ditt ex tillbaka.
  (2) Du har alltid mardrömmar.
  (3) För att främjas på sitt kontor
  (4) Vill du ha en barn.
  (5) Vill du bli rik.
  (6) vill behålla din make / maka att vara bara din för evigt.
  (7) Behovet av ekonomiskt stöd.
  8) Vill du ha kontroll över att äktenskap
  9) Vill du vara attraherad av människor
  10) Barnlöshet
  11) Behöver du en maka / make
  13) Hur man vinner din lotteri
  14) PROMOTION SPELL
  15) SKYDD SPELL
  16) period av BUSINESS
  17) SPELL BRA ARBETE
  18) bot för någon sjukdom / H.I.V.
  Kontakta honom idag på: drsunnydsolution1@gmail.com

  SvaraRadera
 137. CONTACT THE VOODOO SPELL CASTER FOR LOTTERY SPELL,CASINO GAMBLING SPELLS,WIN LOTTERY JACKPOT,EUROMILLION JAKPOT, WIN YOUR CASINO GAMLIN GAMES WITH THE HELP OF A SPELL CASTER DR.OGUDU [OGUDUSPELLTEMPLE@YAHOO.COM]
  Hello all my viewers My name is PETER FRY, from USA INDINA i am 69 years old, I and my wife are very happy for sharing this great testimonies,The best thing that has ever happened in our lifes is how we win the lottery [mega millions jackpot 3 days ago with my wife. I am a man who believe that one day I will win the lottery. finally my dreams came through when i email Dr OGUDU and tell him I need the lottery numbers. I have spend so much money on ticket just to make sure I win. But I never know that winning was so easy until the day I met the voodoo spell caster online which so many people has talked about that he is very great in casting lottery spell,so I decide to give it a try.I contacted this great Dr and he did a spell and he gave me the winning lottery numbers. But believe me when the draws were out i was among the first winners. I win [1,000,000 million Dollar] now i am now a big millionaire smile and i am happy with my families. Dr. OGUDU truly you are the best,with these great Dr you can win millions of money through lottery or casino games.I am so very happy to meet these great man now, I will be forever be grateful to you Dr.OGUDU Email him now for your own winning lottery numbers:OGUDUSPELLTEMPLE@YAHOO.COM OR WHATSAPP NUMBER +2348106058254

  SvaraRadera
 138. Mitt hjärta fylls med glädje efter Dr SUNNY gjutna lotteriet spell för mig, kände jag omgiven av kontrollen av passet. Denna spell förändra mitt liv i rikedom, jag nu har min egen bil och ett hus. Jag är nu av skulder och uppleva de mest fantastiska lycka till med lotteri efter att jag vann en stor summa pengar. Jag har mer tur nu än jag någonsin haft i mitt liv. Jag vann en miljon dollar (1,000,000.00 Din Lotteri spell gjort underverk, jag kan inte tro det. Tack så mycket sir för avsatt tid för att kasta Lottery spell för mig. "Jag är evigt tacksam för lotteriet stava Dr SUNNY gjorde för mig. du kan maila honom för du äger lottnummer .
  drsunnydsolution1@gmail.com eller ring 2348077620669

  SvaraRadera
 139. HÄLSNINGAR alla .. Mitt namn är Sharon Davis jag kommer aldrig att glömma den hjälp Dr Isikolo lämnats till mig i mitt äktenskapliga livet. Jag har varit gift i 5 år nu och min man och jag älskar varandra mycket dyrt. efter 3 år av vårt äktenskap min man plötsligt ändrar han hade en affär med en kvinna utanför, jag märker det då jag bad för gudomligt ingripande saken blev allvarligare jag berättade för min pastor om det vi bad men ingenting händer. min make kom precis hem en dag han plocka upp sina saker och lämnade mig och barnen till sin älskarinna utanför vid denna tid var jag ihop utan att veta vad man ska göra igen eftersom jag har förlorat min man och mitt äktenskap också. Jag sökte hjälp på internet, jag såg många människor som delar vittnesbörd om hur Dr Isikolo hjälpa dem med deras äktenskapliga problem så jag kontaktade mail Dr Isikolo jag sa till honom mitt problem och jag blev tillsagd att vara lugn som jag har kommit till rätt plats var jag kan få tillbaka min man inom de närmaste 24 timmar. Han berättade vad som gick fel med min man och hur det happen.that de kommer återställt min äktenskap. till min största förvåning min man kom till mitt kontor tiggeri mig på knä att jag skulle hitta en plats i mitt hjärta att förlåta honom, att han aldrig kommer att fuska på mig igen. jag snabbt ber honom att jag har förlåtit him.friends ditt fall är inte så svårt varför inte ge Dr Isikolo ett försök de arbetar överraskningar eftersom jag vet att de kommer att hjälpa dig att fixa din relation med ditt ex partner. Jag tackar Gud för att använda Dr Isikolo att rädda mitt äktenskap. Kontakta honom via e-post: (isikolosolutionhome@gmail.com) eller nå honom på vad-app: 2348133261196

  SvaraRadera
 140. Kontakta Dr Sambo nu för Lottery Spell vinnande nummer E-post: divinespellhome@gmail.com
  Dr Sambo Whats, App. honom nu +1(267)527-9481

  Jag heter Adrienne Bernardo Jag bor i: New Jersey, jag är 55 år gammal, jag vill veta hur Dr Sambo hjälpte mig, jag har varit generös med lotteri vinnande nummer, tidigt i år 2018 kontaktade jag honom för ett kanadens lotteri nummer , Jag gav dig och jag vann $ 750,000,000 SEVEN DUNDED OCH FIFTIG MILLION DOLLAR Jag kan fortfarande inte tro på den här typen av befogenheter i dessa moderna dagar. Dr Sambo är bäst, jag har lagt ett leende på mitt ansikte och min familj är rik nu. Alla måste vara rika, kontakta Dr Sambo för lyckliga vinnande nummer och vara rik hela ditt liv. Kontakta honom nu, det spelar ingen roll var du är, det spelar ingen roll om din status i livet, bara kontakta honom och han kommer att hjälpa dig okej ... E-post: divinespellhome@gmail.com
  Dr Sambo Whats, App. honom nu +1(267)527-9481

  SvaraRadera
 141. Kontakta Dr Sambo nu för Lottery Spell vinnande nummer E-post: divinespellhome@gmail.com
  Dr Sambo Whats, App. honom nu +1(267)527-9481

  Jag heter Adrienne Bernardo Jag bor i: New Jersey, jag är 55 år gammal, jag vill veta hur Dr Sambo hjälpte mig, jag har varit generös med lotteri vinnande nummer, tidigt i år 2018 kontaktade jag honom för ett kanadens lotteri nummer , Jag gav dig och jag vann $ 750,000,000 SEVEN DUNDED OCH FIFTIG MILLION DOLLAR Jag kan fortfarande inte tro på den här typen av befogenheter i dessa moderna dagar. Dr Sambo är bäst, jag har lagt ett leende på mitt ansikte och min familj är rik nu. Alla måste vara rika, kontakta Dr Sambo för lyckliga vinnande nummer och vara rik hela ditt liv. Kontakta honom nu, det spelar ingen roll var du är, det spelar ingen roll om din status i livet, bara kontakta honom och han kommer att hjälpa dig okej ... E-post: divinespellhome@gmail.com
  Dr Sambo Whats, App. honom nu +1(267)527-9481

  SvaraRadera
 142. Hej vänner är så himla glad idag jag har fått mitt lån från Micheal loan Ltd till mitt konto framgångsrikt för att betala mina räkningar och ta väl hand om min familj, om du behöver ett lån också missa inte detta tillfälle att maila honom och få ditt också, kontakta dem nu på (infomichealfinanceltd@gmail.com) eller whatsapp +1(469)972-4809.Goodluck

  SvaraRadera
 143. Jag stötte på det här låneföretaget på Facebook och kontaktade mejlet plötsligt såg jag att jag hade blivit godkänd för ett lån på 20 000 € så jag trodde aldrig att allt detta skulle fungera förrän jag krediterades med beloppet 20 000 €. Jag kommer att råda alla som behöver lån att kontakta kontakta detta låneföretag med ansökan om lån detta är företagets mailadress >>>>> infomichealfinanceltd@gmail.com eller whatsapp +14699724809.

  SvaraRadera
 144. Behöver du akuta lån? Vi erbjuder 2 000 euro för 500 000 000 euro. För mer information, vänligen kontakta oss: richardcosmos5@gmail.com

  SvaraRadera
 145. Hej, jag vill använda detta medium för att dela med mig av ett låneföretag som hjälper mig att få ett kommersiellt lån med begripliga villkor. de erbjuder alla typer av lån Kontakta e-post: sabinhelps@gmail.com

  SvaraRadera

Lämna gärna en kommentar, då blir jag glad :-)

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...