torsdag 25 december 2014

God fortsättning!

God jul och god fortsättning på er! Jag hade tänkt skriva ett inlägg igår, men jag tvivlar på att så många läser bloggar på julafton så jag valde att spendera tiden med familjen istället :)
Det blev en väldigt lugn och skönt julafton som inleddes med en 5 km jogg + lite backintervaller med Dexter i Stockby här på Lidingö.
Underbart väder och en riktigt bra start på dagen! De flesta gymen i närheten var stängda igår så jag körde ett kort cirkelpass i utegymet i Stockby:Marklyft 15 st
Chins 10 st
Axelpressar 10 st
Armhävningar 20 st

Upprepade det 3 ggr sedan var jag färdig!


Väl hemma blev det frukost (eller brunch kanske jag ska säga) med mina "Vörtfrallor".
Som jag nämnt tidigare har jag en liten familj vilket betyder att vi inte har alltför mycket olika saker på julbordet, vilket är ganska skönt. Det blir sällan så där maffigt och för mycket. Jag stod för det gröna på julbordet och gjorde en sallad på grönkål, rödbetor, granatäpple, picklad rödlök och kikärtor.
Andra vändan efter sill och lax: älgköttbullar, skinka, kålrotslåda och sallad
 
Och till efterrätt blev det några Romkulor som jag svängde ihop på eftermiddagen....det blev ett par Alladin-praliner också ;)
 Jag mätte faktiskt inget utan höftade bara ihop allt, men på ett ungefär:

1 dl havregryn
2 msk riven kokos
5-7 färska dadlar
1/2 skopa whey complete
1 tsk romessens

5 rutor sockerfri choklad
strössel

1. Mixa ihop alla ingredienser i en matberedare. Forma till bollar och doppa i smält choklad. Strö strössel på och låt stelna i kylen.

En lugn och skön julafton med andra ord :) Hoppas ni haft det underbart!

Jag har inte haft några julklappar på bloggen i år och det är för att jag har två julklappar som jag sparat lite på och som jag kommer skriva mer om i morgon! Tills dess kan jag tipsa om att Proteinbutiken har årets sista Crazy weekend i helgen med REA på BCAA Complex.


3 kommentarer:

  1. Paramedic coursework writing services are very difficult to complete and many students are always searching for Paramedic Science Writing Services to help them complete their paramedic assignment writing services and paramedic research paper writing services.

    SvaraRadera

Lämna gärna en kommentar, då blir jag glad :-)

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...