torsdag 3 april 2014

Smycken för oss träningstokiga

Jag är inte så mycket för halsband eller armband och i och med att jag går omkring i träningskläder 98% av tiden faller det sig inte naturligt att använda smycken. Örhängen däremot är jag tokig i och jag har antagligen för många för mitt eget bästa (alltid beslutsångest vilka jag ska använda).

När jag och David var i New York i somras hittade jag en liten butik som hade smycken med olika teman som golf, fotboll, dans, djur osv men jag hittade inget som hade med styrketräning att göra. "Varför gör ingen sådana smycken?" frågade jag mig själv men glömde bort tanken ganska snabbt.
Men vet ni? Det finns faktiskt ett företag som gör smycken för oss träningstokiga! Smycken som verkligen förmedlar det jag och många andra står för: Passion, inspiration, styrka, kärlek, träning....
Företaget heter Fashletics och jag fullkomligt älskar alla deras smycken!!
Fashletics®smycken designas och skapas för hand i Miami på den amerikanska östkusten av smeden och atleten Sarah Wilson. Hon har arbetat som smed i över tio år och parallellt arbetat som coach för CrossFit, är nationellt rankad i Duathlon och har tävlat för det amerikanska landslaget.
Den svenska återförsäljarens hemsida har ett stort utbud av alla olika smycken och skriver du in koden TASTYHEALTH får du 10% rabatt på ditt köp!


14 kommentarer:

 1. Ville bara säja TACK :D Fick idag mitt första paket från iherb *total lycka* choc chip cookie quest bars, kryddor, essenser, jordnötssmör med mörk choklad... gaaaaah.... :D Så ett stort tack till dig som bloggat om dom så ofta att jag tillslut var tvungen att testa själv :D

  SvaraRadera
  Svar
  1. Vad kul! Nu kommer du också bli en Iherb-frälst :)

   Radera
 2. Snygga! Ha en fin dag, kram!

  SvaraRadera
 3. Så läckra!Köpte ett till min man som tävlade på BOS förra helgen!
  Trevlig helg!
  /Sandra

  SvaraRadera
  Svar
  1. Vad gulligt av dig, hoppas han gillar det :)

   Detsamma!!

   Radera
 4. Shields of Strength har också "träningssmycken" :D Superfina!
  http://www.shieldsofstrength.com/store/p/221-His-Kettle-Bell-Temporarily-Out-of-Stock.aspx
  http://www.shieldsofstrength.com/store/p/242-Her-s-Dumbell-with-Luke-1-37.aspx

  SvaraRadera
  Svar
  1. Jag såg på Instagram att de hade smycken också, men jag gillar de här :)

   Radera
 5. Tack så jättemycket för det här tipset! Jag har precis klickat hem fyra stycken som presenter till mina syskon (plus en till mig själv, såklart!). Helt perfekt grej att överraska med, så tack igen! :)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Det var så lite så, visst är de fina?! :)

   Radera
 6. Nu har jag beställt ett fantastiskt halsband :) Tack för tipset!
  Kommer garanterat att hitta bild på det på min blogg framöver :)

  SvaraRadera
 7. Beställde ett underbart halsband som dök upp på posten igår! Såå nöjd :)
  Bild finns på bloggen!

  Iherb..fraktkostnad?

  SvaraRadera
  Svar
  1. Fraktkostnaden baseras på vikt och hur snabbt du vill ha paketet. Det finns information på deras hemsida :)

   Radera

Lämna gärna en kommentar, då blir jag glad :-)

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...