fredag 4 april 2014

Glassig fredag och LA-resa på G

Det har varit väldigt dåligt med bakning och nya recept på sistone. Jag skulle kunna skylla på brist på inspiration men det stämmer faktiskt inte, jag har massa idéer i huvudet, jag har bara inte haft tid att få ner dem på papper och testa. En annan anledning är att min aptit varit otroligt dålig senaste 2-3 veckorna. Det har varit enormt mycket jobb senaste tiden (jag älskar att ha mycket att göra men kroppen tycker inte om det lika mycket som huvudet) och från att för några år sedan varit en person som vänder mig till mat när jag blir stressad, är aptiten är som bortblåst, jag vet inte riktigt vad som hänt. Så just nu äter jag mest för att få i mig energi så det blir inga kreativa maträtter eller bakverk direkt. Men det kommer nog tillbaka, jag älskar ju mat (som ni kanske vet vid det här laget)!

Idag var jag och åt lunch med Marie men salladen vi båda valde var riktigt äcklig så vi gick till Gallerian och åt efterrätt istället. Yoghurtglass gick ner utan problem i alla fall ;)
När jag kom hem var jag vrålhungrig, yoghurtglass mättar ju inte direkt så jag svängde ihop några 2-minuters choklad cupcakes med apelsin frosting, så goda och passade perfekt till kaffet som avnjöts i solen på balkongen.
Träningen är dock inte påverkad av min dåliga aptit, slog personligt rekord i hantelrodd i förrgår. Körde enarms hantelrodd och klarade 6 reps med 40 kg! Kroppen är fantastisk och jag är så glad att den hänger med trots att jag utsatt den för en massa extrema dieter och mycket träning tidigare. Tacksam är bara förnamnet!
Nu i helgen och i början av veckan ska jag försöka få in så många pass jag kan, på onsdag åker jag nämligen till LA för ett jobb och blir borta till söndag. Jag vet att det finns ett bra gym på hotellet så jag hoppas att det finns tid att träna, om inte är det inte hela världen :) Som jag alltid säger till mina kunder: så länge man tränar regelbundet och äter bra och näringsrik mat (med lite lyx någon gång ibland) spelar det ingen roll om man missar ett eller ett par pass ibland. Känner man ångest för att man missar träning är man ute på farligt vatten. Visst måste man vara noga med träningen om man ska tävla eller har ett specifikt mål, men man måste ändå vara medveten om att alla veckor inte kan bli perfekta, ibland kommer livet emellan och det måste man kunna tillåta det att göra. Helhet och balans är det viktigaste!

Jag ska faktiskt trotsa bristen på aptit och baka lite i helgen så jag kan ha med mig på flyget till LA, det är en låååång flygresa. Jag tänkte baka mina Kladdiga choklad & bananprotienmuffins och använda Super Protein Complex i, de blir så kladdiga och goda med det proteinpulvret. Det är för övrigt rea på det den här helgen på Proteinbutiken, så passa på! Kostar nu 389 kr (ord. pris 598 kr).

3 kommentarer:

 1. Den där yoghurtglasen är mycket god tycker jag Tråkigt att höra att det är stressigt nu, jag hoppas att det snart lugnar ner sig!

  SvaraRadera
 2. Hoppas du far det underbart i LA. Sjalv ar jag i Australien sedan sex manader tillbaka och foljer dig harifran. Vill bara saga att du ar en stor inspiration och bidrar till att ge mig den energi jag behover nar jag behover den som mest. Tacksam for att du finns!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Tack!
   Vad go´du är, tack!! Det värmer verkligen!

   Radera

Lämna gärna en kommentar, då blir jag glad :-)

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...