lördag 26 april 2014

Svett & etikett och sneak peak på Nathalie

Jag kom hem från dagens "Protein cooking workshop" för några timmar sedan och jag är fortfarande helt proppmätt! Det var en riktigt rolig dag och det skapades många otroliga recept! Vi skrev inte ner några recept utan alla experimenterade hej vilt, men jag lyckades få ihop ett recept på äpple & kanel muffins som blev grymt så det kommer jag dela med mig av i morgon, då kommer också bilder från dagen.
Idag tänkte jag däremot tipsa om ett riktigt roligt program som ni bara måste se på! Jag tänker alltså inte, till skillnad från vad rubriken till inlägget kanske kan låta som, ge er tips på träning eller hur man ska bete sig i gymet....Jag såg det här programmet i förrgår och jag skrattade högt många gånger!! Det ger en (lite komisk) insikt i hur det är att tävla i Fitness och Bodybuilding och jag ser fram emot att se på kommande avsnitt då huvudpersonen ska testa andra sporter.
bild från www.svtflow.se
Programledaren Kalle Zackari Wahlström testar olika träningsformer och kastar sig handlöst in i nya utmaningar varje avsnitt. Han marscherar med fallskärmsjägare, dansar med hiphopare, lyfter atlasstenar med sveriges starkaste män och tävlar i crossfit. Träning är att göra kroppen trött. Följ Kalle från träning till tävling genom åtta fysiskt krävande aktiviteter.
Jag och Marie Ewers, som tävlade på Luciapokalen 2013 är med i en sekund i slutet, även Hanna som också var med i team Proteinbutiken och tävlade. Filmen kan ni titta på HÄR.

Apropå tävling så är det idag endast två veckor till Nordic Grand Prix i Globen där Nathalie ska tävla i bikini och hon är precis i fas! Hon har dietat i ca 12-13 veckor och kämpat otroligt bra.
Det är alltid svårt första gången man tävlar eftersom man inte vet hur kroppen ska svara, kännas och se ut och det är svårt att veta hur man ska hantera alla känslor som dyker upp under veckorna. Det är därför jag tycker det är så kul att vi har ett team, alla kan vädra sina tankar på vår Facebook-grupp och man har tjejer och killar runt omkring sig som går igenom samma sak. Jag rekommenderar verkligen alla som funderar på att tävla att ha människor runt omkring sig som förstår vad man håller på med, det underlättar enormt!
Nu är det inte så mycket ändringar innan vi lägger upp hur sista veckan innan tävling ska se ut, men just nu tror jag inte att vi kommer göra så stora förändringar.

Är det några av er som ska till Globen och titta?

2 kommentarer:

  1. Japp vi kommer til Globen o kollar!
    /Sandra (humlanekero) & Andreas Hübinette

    SvaraRadera

Lämna gärna en kommentar, då blir jag glad :-)

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...