tisdag 1 april 2014

Stockholm 26: april Protein Pow & Tasty Health Workshop

Då var det dags igen för vårens proteinbaknings workshop med mig och Anna från Protein Pow! Förra årets workshop var fenomenalt rolig (bilder hittar ni här) så vi bestämde oss att köra en till nu i vår.

På workshopen kommer vi att gå igenom grunderna för att baka med protein och olika mjöler och vi kommer att baka egna proteinbars/bollar, protein cheesecakes, muffins och om tiden räcker till (tiden går fort när man har roligt) kommer vi göra kakor och proteinbröd. Förutom att baka med de vanligare proteinpulvrena whey och casein kommer vi testa både hampa och ärtprotein.

Workshopen är sponsrad av Proteinbutiken, Risenta och Lindalhs och förutom att testa sponsorernas produkter kommer vi även baka med en massa färska ingredienser som frukt, grönsaker och bär. Självklart har vi fixat ihop en härlig goodiebag med ingredienser så att ni kan fortsätta experimentera hemma.
Workshopen kommer äga rum den 26:e april mellan klockan 12.00-16.30.

Adressen är:
Bygdegården Anna Whitlocks skolkök
Eriksbergsgatan 8B
102 45 Stockholm

Biljetter köper ni via Paypal HÄR och priset är 1200 kr. Det finns endast 15 platser så det är först till kvarn som gäller. Så länge det går att köpa biljetter finns det biljetter kvar. Har du några frågor är det bara att maila mig på info@tasty-health.se eller Anna anna@proteinpow.com.

Vi ses i april!!

10 kommentarer:

 1. Hej hur ofta är det okej att äta questbars? Jag är 16, tränar inte direkt och brukar äta ca en om dagen som mellanmål, men dom är väl helt naturliga så det går väl bra? älskar din blogg!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Det beror lite på vad och hur mycket du äter resten av dagen, men 1-2 stycken per dag ser jag inte som något problem.
   Ja de innehåller naturliga ingredienser :)

   Radera
 2. sen undrar jag också om det spelar någon roll hur mycket man tuggar maten? har hört att om man tuggar maten väl så får man snabbare matsmältning

  SvaraRadera
  Svar
  1. Det är bra att tugga maten väl, nedbrytningen av maten börjar i munnen

   Radera
 3. Det där lät ju hur kul som helst! Dessvärre bor jag i Luleå :(

  En liten fråga till dig som har koll: Behöver tips på spännande restauranger med kul mat, dina recept har ju visat att du har grym koll på vad som är gott äta. Så tänkte fråga dig om restaurangtips i Stockholm? Raw-food eller annat som är lite svårt att hitta i småstäder vore inte helt fel!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Det finns ett inlägg under fliken "träning och tips" med tips på restauranger och butiker i Stockholm :)

   Radera
 4. missade förra workshopen, men inte denna gång :-) nu e betalat o klart! skoj! :-)

  SvaraRadera
 5. Kommer det möjligtvis en liknande workshop längre fram ?
  Mvh Victoria

  SvaraRadera
  Svar
  1. Inget som är planerat nu, men det blir det säkert :)

   Radera

Lämna gärna en kommentar, då blir jag glad :-)

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...