söndag 22 december 2013

Bilder från Protein Pow & Tasty Health workshop

Det var helt otroligt rolig dag igår och jag hade äran att få träffa ett gäng riktigt härliga människor! Vi samlades i Bygdegården Anna Whitlocks skolkök och med fantastiska produkter från våra sponsorer och en massa kreativitet och matglädje gjorde vi protein cheesecakes, proteinbars/tryfflar och proteinpizza. Det blev en hel del provsmakande och jag var proppmätt när jag kom hem, ha ha!

Stort tack till Proteinbutiken, Risenta, Lindahls, Sweet Leaf och Nutri-Nicks för att vi fick baka med och prova era produkter!

Här kommer bilder från gårdagen, för att se fler kan ni kika på Annas album på Facebook. Jag ser redan fram emot nästa års workshop :)
Lite smått och gott till bakningen

Stevia droppar, jag älskar vanilla créme och english toffee
Kokosmjöl och mandelmjöl finns alltid i mitt skafferi
Den här keson är perfekt i cheesecakes
Jordnötssmör, mandelmjöl och honung blir en bra botten till cheesecake
Chokladcheesecake swirls in the making
Vilket konstverk!
Så många proteinbars!! :)
Allt blir bättre med choklad ;)
In i kylen en stund så chokladen stelnar
Bild från Inspired by Dave
Dags för pizza
Vi gjorde pizzabottnar på både whey, hampa och ärtprotein
På med pålägg
Och ost såklart....
Dags att provsmaka allt
Härligt gäng från DS Personal training school
Tack till alla som deltog, ni förgyllde min dag :)



































4 kommentarer:

  1. Kommer det upp recept på något av det? Allt såg så gott ut!

    SvaraRadera
    Svar
    1. Hej!

      Alla freestylade recepten och blandade ihop ingredienser efter smak och tycke så jag har tyvärr inga recept att dela :)

      Radera
  2. Vad roligt det ser ut :) Jag hoppas verkligen att ni kommer att ha fler workshops, så att jag kan gå! Om man kommer som deltagare får man recept med sig hem på det som bakas under workshopen? Och blir det något över att ta med hem? ;)

    SvaraRadera
    Svar
    1. Jodå, nästa år kommer vi antagligen ha en till.
      I och med att deltagarna själv får experimentera med ingredienserna så måste man själv skriva ner recept på det man lagar. Vi ger bara riktlinjer, sen är det fritt fram att knåpa ihop bakverk själv :) Absolut, alla fick ta med sina egna bars hem...

      Radera

Lämna gärna en kommentar, då blir jag glad :-)

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...