Det var helt otroligt rolig dag igår och jag hade äran att få träffa ett gäng riktigt härliga människor! Vi samlades i
Bygdegården Anna Whitlocks skolkök och med fantastiska produkter från våra sponsorer och en massa kreativitet och matglädje gjorde vi protein cheesecakes, proteinbars/tryfflar och proteinpizza. Det blev en hel del provsmakande och jag var proppmätt när jag kom hem, ha ha!
Stort tack till
Proteinbutiken,
Risenta,
Lindahls,
Sweet Leaf och
Nutri-Nicks för att vi fick baka med och prova era produkter!
Här kommer bilder från gårdagen, för att se fler kan ni kika på
Annas album på Facebook. Jag ser redan fram emot nästa års workshop :)
|
Lite smått och gott till bakningen |
|
Stevia droppar, jag älskar vanilla créme och english toffee |
|
Kokosmjöl och mandelmjöl finns alltid i mitt skafferi |
|
Den här keson är perfekt i cheesecakes |
|
Jordnötssmör, mandelmjöl och honung blir en bra botten till cheesecake |
|
Chokladcheesecake swirls in the making |
|
Vilket konstverk! |
|
Så många proteinbars!! :) |
|
Allt blir bättre med choklad ;) |
|
In i kylen en stund så chokladen stelnar |
|
Dags för pizza |
|
Vi gjorde pizzabottnar på både whey, hampa och ärtprotein |
|
På med pålägg |
|
Och ost såklart.... |
|
Dags att provsmaka allt |
Tack till alla som deltog, ni förgyllde min dag :)
Kommer det upp recept på något av det? Allt såg så gott ut!
SvaraRaderaHej!
RaderaAlla freestylade recepten och blandade ihop ingredienser efter smak och tycke så jag har tyvärr inga recept att dela :)
Vad roligt det ser ut :) Jag hoppas verkligen att ni kommer att ha fler workshops, så att jag kan gå! Om man kommer som deltagare får man recept med sig hem på det som bakas under workshopen? Och blir det något över att ta med hem? ;)
SvaraRaderaJodå, nästa år kommer vi antagligen ha en till.
RaderaI och med att deltagarna själv får experimentera med ingredienserna så måste man själv skriva ner recept på det man lagar. Vi ger bara riktlinjer, sen är det fritt fram att knåpa ihop bakverk själv :) Absolut, alla fick ta med sina egna bars hem...