tisdag 31 december 2013

Årskrönika 2013 del 2 och gott nytt år!!!

Gott nytt år på er!!
Hoppas ni haft ett underbart år och jag ser fram emot att dela fler recept, tips och händelser med er 2014!! Tack för att ni följt mig och min blogg detta år, tack för alla fina kommentarer och uppmuntrande ord, bloggen skulle inte vara något utan ER!

Innan jag avrundar året med att minnas sista 6 månaderna detta år tänkte jag passa på att tipsa om en fantastiskt god efterrätt som passar ypperligt som nyårsdessert, nämligen denna:

Nu fortsätter min återblick av 2013 :)

JULI

Jag började månaden med att berätta hur man räknar kalorier. Jag och David var på Davids föräldrars gård i Gävle hade semester. Där gjorde jag Blåbär och zuccinibröd och tränade cirkelträning/strongman på bakgården.
Den 6:e juli åkte vi upp till Sundsvall, där Petra, Pernilla och Marcus tävlade på Tammerpokalen. Det var en riktigt rolig dag och alla tre gjorde riktigt bra ifrån sig!

I mitten av juli nådde jag 100 000 följare på Instagram och jag bakade Paleo Chocolate chip kakor och bjöd på Nyttig skagenröra.
Jag gav förslag på HIIT-upplägg och jag och David lanserade vår hemsida www.iformonline.se, där vi hjälper folk med kost- och träningsupplägg för att de på bästa sätt når sina mål. Jag gjorde två-lagers choklad och kokosproteinbars och berättade om min klient Kajsa som fått fantastiska resultat.

I slutet av juli åkte jag och David på en två och en halv veckas semester till New York och hade såååå roligt! Jag gav lite tips om affärer i detta inlägg.
AUGUSTI

Vi fortsätter vår semester i New York och jag ger fler tips i detta, detta och detta inlägg.
Väl hemma i Sverige gör jag sommarens godaste 50 kaloriers glass, ger tips på enkla och snabba luncher och matig vegetarisk paj.
I augusti är semestern slut och vi åker på kick-off med jobbet till Sälen. Vi har en fantastisk helg med våra kollegor och det blev både träning, forsränning, fiske och lite dramatik :)

SEPTEMBER
I september börjar det dofta svenska äpplen överallt och jag visar hur man gör hemgjort sockerfritt äppelmos och superenkel saftig äppelkaka.
Vi hade den tredje teamträffen med teamproteinbutiken med poseringsträning, fettmätning och picknick ute på Bosön.
Jag förklarar vad man bör äta före, under och efter träning och berättar om min kund Malins resultat.
Jag skrivet inlägget mat=ångest? och jag börjar baka och laga typ allt med pumpa, som den här pumpacrêpen med kokosfyllning.
I september bestämmer jag mig för att göra en ebok. Min stora dröm är att skriva en riktig bok men det här är i alla fall en början. Jag tar hjälp av Fanny med layout och design.
OKTOBER
Oktober börjar med att jag blir inbjuden av Maria att vara med i hennes podcast. En riktigt rolig upplevelse och podden kan ni höra här. Idén om en egen podd börjar snurra i huvudet.
Den 4:e oktober är det ju kanelbullens dag och jag tipsar om mina favoritrecept, och jag gör en kanongod kanelbulle-muggkaka.
Den 6:e oktober firar jag och David 5 år och jag kidnappar honom till Västerås, där SM i Bodybuilding, bikini och body fitness går av stapeln. Vi kollar på tävlingarna, går ut och äter och har en supermysig helg.
Jag släpper min första ebok "Tasty eats and healthy treats" som innehåller 30 nyttiga recept på mat, bakverk och efterrätter. Boken är på engelska eftersom de som följer mig på Instagram kommer från hela världen och jag vill att alla ska kunna få ta del av recepten.
I slutet av oktober har jag fått veta att bloggen är nominerad till Guldhjärtat.

NOVEMBER
I november tog jag nytt PB i marklyft: 105 kg och jag berättar om IIFYM, den kosthållning jag själv följer.
Jag bakar Fudgy chokladbrownie med pumpaswirl och får hem en Crock Pot som numera är en storfavorit i köket för enkel och smidig matlagning.

Jag och Anna annonserar att vi ska hålla en ny protein-workshop med en massa fantastiska sponsorer.
Jag skriver det uppskattade inlägget skillnaden mellan kesella och kvarg och jag är återigen med i tidningen Hälsa & Fitness där jag gör recept för en nyttig brunch.
Den sista november åker vi ner till Göteborg för Fitnessfestivalen och Luciapokalen.

DECEMBER
December börjar med Fitnessfestivalen där 8 medlemmar i teamet tävlar. Vilken helg! Det var fantastiskt roligt och jag längtar redan till nästa års Fitnessfestival. Jag är så stolt över alla våra tävlande och det rann en liten tår när jag såg dem på scen :)
Efter Fitnessfestivalen började det bli fokus på jul och julrecept så jag bjöd på Saffransostkaka, tipsade om julrecept, proteinbiscotti, gingerbread cookie dough chocolate cups, lussebulle muggkaka och jag startar Månadens recept, där ni varje månad mellan den 1-25 kan maila in era egna favoritrecept som har chansen att publiceras på bloggen. Så imorgon kan ni börja maila in! 
Jag skriver inlägget tankar kring julmaten och jag berättar att jag och Fanny ska starta en podd.

Jag och Anna håller workshop och träffar en massa likasinnade protein-baknings-fantaster :)

Det var allt mina vänner, hela året sammanfattat i två inlägg :)
Nu återstår bara att önska er ett gott nytt år!!

6 kommentarer:

 1. Vilket fantastiskt och innehållsrikt år! Så roligt att kunna blicka tillbaka och minnas alla höjdpunkterna såväl som de där små guldstunderna.
  Önskar dig en riktigt fin start på 2014.
  Kram

  SvaraRadera
  Svar
  1. Tack Ellinor och god fortsättning! Hoppas du hade det fint under jul och nyår :)
   Kram

   Radera
 2. Hej!
  Tack för en superbra blogg och underbara recept. :) Har tipsat alla mina vänner så vi följer den dagligen! Dock har jag en fråga, även om du kanske inte är den rätta personen att fråga. Det är såhär att varje gång efter jag ätit en proteinbar (räcker med en tugga) eller tagit en klunk proteinshake så börjar hela munnen klia och jag mår illa hela dagen efteråt. Har testat olika typer... Jag är inte laktosintolerant och har gjort massa allergi tester men inget som visar något förutom vissa djur. Min fråga är, innehåller dessa något speciellt (kanske litet) ämne som leder till denna reaktionen?

  Ännu en gång tack för en superbra blogg, hoppas du haft en fin helg!

  Kramar :)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Hej och tack :)

   Du kanske är allergisk mot sötningsmedlet?Eller något annat ämne (tex guar gum eller xanthangum) som finns i proteinpulver och bars....

   Radera
 3. Vilket fantastiskt och innehållsrikt år! Så roligt att kunna blicka tillbaka och minnas alla höjdpunkterna såväl som de där små guldstunderna.

  SvaraRadera

Lämna gärna en kommentar, då blir jag glad :-)

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...