tisdag 12 november 2013

Ny Tasty Health & Proteinpow workshop!

Många har frågat efter det och äntligen kan jag meddela att jag och Anna aka Proteinpow kommer hålla en ny "Baka-med-protein workshop"!
Datumet är satt till lördagen den 21:a december mellan 12-16 och vi kommer hålla till på Bygdegården Anna Whitlock, nära Stureplan. Biljetterna släpps nu på söndag (17:e november) och kommer kunna köpas på www.proteinpow.com och det är först till kvarn som gäller.
Biljetterna till förra workshopen sålde slut på några dagar, så vill du vara med på världens protein-fest där vi bakar med produkter från våra sponsorer: Proteinbutiken, Sweet leaf, Risenta, Lindahls, Nutri-nick, som alla bidragit med produkter till en härlig goodiebag, se till att vara redo på söndag!

Här och här kan ni se bilder från vår förra workshop.
Anna har förövrigt precis släppt en Holiday ebook med en massa roliga och nyttiga julrecept gjorda med proteinpulver, en given tidig julklapp för mig eftersom jag fullkomligt älskar alla Annas recept! Ni kan läsa mer om boken här.

Nu ska jag avnjuta en kopp lussete som jag köpte på Tehuset Java.

Som "tilltugg" har jag gjort en omgjord version av mina 2 minuters choklad cupcakes med apelsin & cream cheese swirl, nämligen pepparkakscupcakes med kanelswirl. Enda skillnaden är att jag hade vaniljsmak på proteinpulvret, 1 tsk pepparkakskrydda istället för kakao, hade kanel istället för apelsinskal i cream cheese swirlen och till sist toppade jag dem med kakaonibs.
 Märks det att jag har julkänslor? :)

16 kommentarer:

 1. åh jag som väntat på er nästa workshop..men den 21 december har jag redan åkt hem till min familj för julledigt :(
  Förresten pratar Anna svenska?

  SvaraRadera
  Svar
  1. samma här, skulle gärna ha varit med, men jag åker just den 21a :-( blir det nåt WS senare till våren?

   Radera
  2. Hej!
   Det var synd! Anna pratar inte svenska men det brukar vara lätt att förstå henne och om inte så översätter jag :)
   Vi får se om det blir någon mer till våren. Återkommer om det.

   Radera
  3. Hej! Jag kan tyvärr inte heller komma, vilket jag tycker är tråkigt! Så jag hoppas att du/ni kommer att ha fler workshops/andra evangemang efter detta och gärna i Norrköping :) Ha det fint!

   Radera
 2. Vad kostar det att vara med? En fråga till på en gång, funkar det lika bra att baka dina recept med vassleprotein i med sojaprotein istället om man är laktosintolerant?

  SvaraRadera
  Svar
  1. Priset är satt till 900 kr.
   Om du har ett sojaisolat så brukar det gå att byta ut vasslen mot det.

   Radera
 3. Gött att man inte är ensam om julkänslorna tidigt ;)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Ha ha, du borde komma över och baka med mig!! Vi skulle skapa magi! ;)

   Radera
 4. Vad synd att man inte bor i Stockholm, hoppas ni och deltagarna får roligt! Jag tycker det är jättebra att du har julkänslor, jag hoppas på en rad juliga recept:) Ska absolut prova dina pepparkakor och den mjuka pepparkakan när jag och tjejerna träffas för julkortstillverkning! Det vore kul med lite matiga julrecept också, typ lax med saffranssås, eller grönkålspaj kanske. Åh mums!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Tack, det hoppas jag med :)
   Det kommer en hel del julrecept, efter Fitnessfestivalen blir det en massa bakande!

   Radera
 5. Åh vad man önskar att man kunde deltagit, bor dock inte i Sverige så går inte :( Får fortsätta inspireras utav din grymma blogg som jag hittade häromdagen! Provade att göra dina no-bake chocolate protein bars som blev grymt goda. Både jag & pojkvännen älskar dom! Tack för en inspirerande blogg!
  Kram
  http://be-sofit.blogspot.co.uk

  SvaraRadera
  Svar
  1. Anna har en massa workshops i England (det är där du bor antog jag med tanke på blogg-adressen) under året, du kanske kan gå på någon av dem?!
   Åh vad roligt att nu gillar barsen!

   Radera
 6. Hej!
  Kan man träna bort celluliter? Eller massera bort dem? Vet du om dessa dermarollers fungerar?

  SvaraRadera
  Svar
  1. Ja. När man går ner i underhudsfett brukar celluliterna försvinna nästan helt. Vissa tycker att massage funkar men jag har enbart sett positiva resultat då man går ner i fett%

   Radera
  2. Tack! :)
   Är det någon särskild form av träning eller träning öht? Jag tänker om det finns något sätt att träna på som har bättre effekt än annat, exempelvis kondition vs. styrka, kombination mellan kondition & styrka, enklare vikter, tyngre vikter etc.

   Radera
  3. Styrketräning kombinerat med kondition, framförallt intervallträning.
   Tung styrka och intensiv konditionsträning :)

   Radera

Lämna gärna en kommentar, då blir jag glad :-)

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...