söndag 17 november 2013

Tasty Health & Protein Pow Workshop i Stockholm

Då var det dags för årets Tasty Health & Proteinpow workshop igen, som jag håller i tillsammans med Anna från Proteinpow.
Förra årets workshop var fenomenalt rolig (se bilder här) och efter att vi båda fått många förfrågningar om vi inte ska ha fler så bestämde vi oss för att göra en till. På workshopen kommer vi baka protein muffins, protein cheesecakes och protein pizza och vi kommer använda oss av både vassle, casein och vegetariska proteinpulver som hampa och ärtprotein

Workshopen är sponsrad av Proteinbutiken, Risenta, Lindahls, Sweet Leaf och Nutri-Nick så ni kan förvänta er en workshop fylld med proteinrika ingredienser! Vi kommer också förse alla deltagare med en härlig goodiebag med ingredienser så att ni kan fortsätta med protein-bakandet hemma.

Workshopen kommer äga rum den 21:a december kl 12.00-16.00 och vi har begränsat antalet platser till 20 så att alla får plats och så att vi kan hjälpa alla och svara på frågor. Allt du behöver ha med dig är ett förkläde (eller skippa det om du inte har något) och ett glatt humör!

Adressen är:
Bygdegården Anna Whitlock 
Eriksbergsgatan 8B 102 45
Stockholm

Biljetterna finns nu att köpa på www.proteinpow.com och det är först till kvarn som gäller.


Har du några frågor är du välkommen att maila mig info@tasty-health.se eller Anna anna@proteinpow.com.

Hoppas vi ses!

4 kommentarer:

  1. Å så kul!
    Blir det någon till våren kanske? Just nu så räcker inte pengarna till allt :(

    SvaraRadera
  2. När har ni en workshop i Göteborg?!

    SvaraRadera

Lämna gärna en kommentar, då blir jag glad :-)

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...