fredag 29 november 2013

Nu åker vi!

Allt är packat, mellanmålen bakade (har med mig lite proteinmuffins och bars som jag kan ta till om jag inte hinner sitta ner och äta), hundarna lämnade till hundhotell och nu sitter vi snart på flyget till Göteborg och Fitnessfestivalen. Det pirrar i magen och nu är det för en gångs skull inte för att jag själv ska tävla utan för att jag är stolt och lite nervös för vårt Team som tävlar i helgen.

På lördag tävlar Linda och Rickard och på kvällen är det Guldhjärtat-galan. På söndag tävlar Ulf, Marie, Hanna, Sandra, Pernilla och Elaine och det kommer vara full rulle hela dagen, så kul! De stunder jag och David inte coachar de som tävlar kommer vi stå i Proteinbutikens monter så är ni där vore det jättekul om ni kom fram och sa hej!!

Jag ska uppdatera så mycket jag kan och ni kan även följa mig på Facebook (Sanna Backman eller Tasty Health) och på Instagram (@tastyhealth). Vi ses kanske på Fitnessfestivalen?
Fitnessfestivalen 2012
Pannkaksstekning på Fitnessfestivalen 201212 kommentarer:

 1. Men det är väl lika bra att du inte du inte tävlar i år, för du hade väl sopat banan med de andra deltagarna? Nu ger du de andra en chans att vinna ;)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Ha ha, det vete sjutton, alla som tävlar är riktigt bra :)

   Radera
 2. Hej! Jag äter fet fisk ca 2 ggr i veckan, vad anser du om att utöver detta äta lite tillskott av omega-3, fiskolja? Eftersom det har så positiva effekter på hälsan. Rekommenderar du något speciellt märke isf?

  SvaraRadera
  Svar
  1. Om du äter fet fisk två dagar i veckan får du i dig bra med omega-3, men det skadar inte att ta ett tillskott.
   Pikasol som du köper på apoteket är bra, men ganska dyr. Jag köper omega-3 från Proteinbutiken, märket Strength.

   Radera
 3. så kul!
  Men julen är ju snart här, och julborden kan riktigt svåra.
  Skulle du kunna tänka dig göra ett inlägg med en jultallrik med näringsberäkning? :) kanske då lite mer "vanlig mat" som brukar vara på julborden, om man skall kunna äta det släkten lagar =) hade uppskattats!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Du menar näringsberäkna en vanlig tallrik med julmat? Det är lite svårt i och med att det beror på hur man tillagar det, hur mycket man tar osv.
   Det är superenkelt nu för tiden att själv lägga in det man äter i appen shape up för att få fram näringsvärdet på det man äter :)

   Radera
 4. Gud så kul det verkar!! Kom på att jag kunnat va där lite för sent haha / Virrig göteborgare

  SvaraRadera
 5. Kommer din bok komma i "fysisk form"? Gillar att kunna läsa och bläddra i fysiska böcker :)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Jag hoppas på det, jobbar på att sälja in idén till olika förlag :)

   Radera
  2. Jag håller tummarna! :)

   Radera
  3. Jag håller tummarna! :)

   Radera

Lämna gärna en kommentar, då blir jag glad :-)

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...