fredag 1 november 2013

Vinnare av nagelförlängning och gårdagens benpass

I förrgår var sista dagen att vara med i utlottningen av en nagelförlängning hos Eva på salong Best of nails. Även om det bara är en av er som vinner nagelförlängningen så är alla ni som deltog vinnare :) Eva kommer nämligen att ge er andra en varsin permanent lack behandling! (Permanent lack är ett tunt gelélack som är helt torrt när man lämnar salongen och håller i 2-4 veckor). Så grattis till alla som deltog!
 Vinnare av nagelförlängningen är Alexandra med motiveringen:
Varför jag vill vinna: jag har varit en kronisk nagelbitare hela mitt liv och det är först på senare år som jag tagit mig i kragen och med mycket vilja lyckats få naglar över huvud taget, dom brukar hålla sisådär ett halvår innan dom börjar gå sönder i kanterna och flisa upp sig mm. Nu är en sån period på väg märker jag och vad vore väl bättre då än att kunna få naglarna fina och väl omhändertagna! Vilken julklapp i förtid!!! 
Eva kommer kontakta er som deltog för bokning av behandling inom kort.

Igår var en riktigt seg dag.
Fick en kiropraktorbehandling på förmiddagen och det var en hel del låsningar som satt i nacken, höfterna och bröstryggen så jag var helt mörbultad efteråt. På schemat stod ben och det var sista veckan på det träningsprogram jag kört efter i drygt 5 veckor. Sista veckan betyder TUNGT!! Jag tog PB i marklyft i tisdags: 105 kg, vilket jag är riktigt nöjd med och igår bestod passet av tunga övningar för benen, vilket jag inte alls var upplagd för! Egentligen är det inte helt optimalt att träna efter att man blivit justerad/behandlad men jag känner min kropp väldigt väl och det var några problem att träna....det var bara energin och viljan som inte riktigt fanns där. Då är det bara att gräva djupt och leta efter motivationen. Jag vet ju hur skönt det kommer vara efteråt och vill jag bli bättre (för det vill jag), då är det bara att bita ihop. Trots seghet och brist på motivation gick jag till gymmet och drog av ett riktigt bra benpass!!! Behöver jag säga att motivationen var på topp när jag var klar?
Gårdagens benpass såg ut som följer:

Sumo marklyft 6x3 90 kg

Hip thrusts 5x6 60 kg

Benpress 4x15 200 kg

Sittande lårcurl 3x10

Ryggresningar 3x25 kroppsvikt

Sittande vader 100 reps (med vila när det behövs)

Svettigt och intensivt pass som tog drygt 60 minuter!

Har ni röstat på er favorit till Guldhjärtat än? Som jag nämnt tidigare är jag nominerad i kategorin "årets hemsida/blogg" och det vore verkligen helt otroligt att få gå hem med ett Guldhjärta så jag vore oerhörst tacksam om ni tog er tid att rösta. Tack till alla er som redan röstat, ni anar inte hur mycket det betyder! Någon som också är nominerad, men i kategorin "Årets PT" är Niklas Wadman.
Niklas är en riktigt duktig PT (och grym på att hitta på roliga och nyttiga recept) som inspirerar många med sin kunskap och sitt driv och jag kan tycker verkligen att han är värd att vinna! Så lägg en röst på Niklas (och gärna mig också, hi hi).

Nu är det dags och dra på mig flytthandskarna! Jag och David är i Gävle och ska hjälpa Davids bror att flytta. Just nu ångrar jag att jag körde ben igår!!

4 kommentarer:

 1. Hej!
  Tack för en bra blogg, har röstat på dig till guldhjärtat, du var mitt självklara val.
  Jag tänkte fråga en sak angående www.netrition.com har du beställt hem grejer därifrån? Vad kostar frakten? Deras questbars är billigare än på Iherb, men undrar angående frakten och så då istället.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Hej Louise!
   Tack!
   Ja, jag har beställt därifrån och deras frakt är riktigt dyr. Det är synd för de har så mycket roliga produkter. Frakten är mycket dyrare än iherb.

   Radera

Lämna gärna en kommentar, då blir jag glad :-)

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...