måndag 7 oktober 2013

Kidnappning, check!

Helgen gick på tok för fort!!
Redan i fredags började jag bli lite nervös, jag hade nämligen i flera veckor planerat att "kidnappa" David på lördag eftermiddag för att fira vår 5-årsdag. Vi träffades på SM 2008....eller nu ljuger jag! Vi jobbade på samma jobb (Master Training) och kom på att vi hade samma intresse för bodybuilding/body fitness och åkte tillsammans till Västerås för att titta på SM. Det var då vi fick upp ögonen för varandra så vi brukar alltid fira just den här helgen.
Vi hade redan planerat att åka till Västerås på söndagen för att titta på förbedömningen av Bikini Fitness samt träffa några av medlemmarna i Team Proteinbutikens utvecklingsteam, men jag tyckte att det skulle bli lite stressigt att bara åka över dagen. De skulle inte heller vara så snällt mot hundarna att ha dem sittandes i bilen. Så jag bokade hundhotell till hundarna och ett hotellrum till oss i Västerås.
Jag nämnde bara att jag hade en överraskning och han blev mer och mer panikslagen (han gillar inte överraskningar) och när vi stod och lagade mat till Bostadsrättsföreningens städdag verkade han riktigt nervös.
Maten blev förövrigt kanongod och alla i föreningen tycker det var lyxigt att bli bjudna på riktigt mat och inte grillkorv som det varit tidigare år. Vi bjöd på tomatsoppa med handskalade räkor och hemgjord chili-aioli, mitt Glutenfria morotsbröd och även en nyttig äppelsmulpaj. Jag kan tyvärr inte ge er något recept för jag höftade hej vilt men jag gjorde den på mandelmjöl, havremjöl, honung, kokosolja, hackade mandlar, kokos, äpplen och kanel.
Sedan packade vi ihop väskorna, stoppade in hundarna i bilen och begav oss iväg. David fattade fortfarande ingenting och trodde antagligen att vi skulle till Gävle i och med att vi åkte norrut och för att hundarna fick följa med. Det var riktigt roligt att se hans min när vi svängde in mot hundhotellet och jag tror att han blev lite lättad :) Vi älskar våra "små" vovvar men ibland när det är mycket jobb så är det skönt att kunna lämna bort dem en dag eller så.
Vi fortsatte vidare mot Västerås och när vi började närma oss tror jag att han fattade vad överraskningen var. Vi gick ut på kvällen och åt en fin middag på "Karlsson på Taket" som ligger i Skrapan och det blev en riktigt mysig kväll.

På morgonen blev det en härlig frukostbuffé (det är nästan det bästa med att bo på hotell, jag ÄLSKAR frukost!).
Sedan begav vi oss mot Aros Kongresscenter och förbedömningarna i Bikini fitness, Body Fitness masters, womens physique (också en ny gren som man lagt till i år) och classic bodybuilding. Det var riktigt kul att se de nya klasserna och jag är positivt överraskad över bikini fitness, som jag var lite osäker på i och med att poseringen kan verka lite "utmanade". Men allt var smakfullt och jag tror verkligen att Bikini kommer att få fler tjejer att börja tävla i och med att det krävs mindre muskler än body fitness. Nästa års Team Proteinbutikens utvecklingsteam kommer domineras av bikini-tjejer :)
Stort tack till SKKF som arrangerat en så bra tävling och jag ser enormt mycket fram emot Fitnessfestivalen och Luciapokalen!!
Vilka av er ska dit i år??

Det var verkligen en kanonrolig helg och jag tror att David är nöjd med överraskningen :)
Nu ska jag lägga upp min ebook på nätet för nerladdning....mer info om det strax!

8 kommentarer:

 1. Vilken fin helg! Alltid roligt med överraskningar...i alla fall att överraska ;)
  Jag skall på både decembercupen och senare även Fitnessfestivalen/Luciapokalen så då hoppas jag att vi ses. I år skall jag våga gå fram och säga hej ;)
  Kram

  SvaraRadera
  Svar
  1. Jag älskar att överraska :)
   Ja, kom fram!! Vore superkul att träffa dig! :)

   Radera
 2. hur får man biljetter till luciapokalen? :)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Gå in på www.luciapokalen.nu så finns det information om vart man köper biljetter :)

   Radera
  2. Låter som en supermysig helg!

   Jag ska absolut dit! Och förhoppningsvis som stolt fixare av teamtjejernas hår under dagen! :) Måste fixa biljetter till tävlingarna också så att jag får se dom stråla på scen, så inspirerande!
   Även att få träffa dig hade varit ett stort plus och ser fram emot din e-bok! :)

   Radera
  3. Jag köp biljetter snart, de kommer nog sälja ut tror jag :)
   Ska bli kul att träffa dig!

   Radera

Lämna gärna en kommentar, då blir jag glad :-)

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...