fredag 18 oktober 2013

Vinnare av Paleoboken!

Igår kväll var sista chansen att delta i utlottningen av Åsa Söderbergs bok "Paleo - Naturlig mat och livsstil".

Tack alla som deltog och det är kul att så många är intresserade av att läsa mer om ren mat! Vinnaren av boken, som valdes genom "skrolla-i-kommentarerna-samtidigt-som-du-blundar-och-pekar-på-skärmen"-metoden, är Susanne Ek! Grattis Susanne, maila mig på info@tasty-health.se så kommer boken inom kort.

Till er andra som är intresserade av boken så kan jag varmt rekommendera er att köpa den, den innehåller otroligt många härliga recept på bra och ren mat. Åsa bjöd på paleo chokladbollar (recept i boken) på releasefesten och det var helt fantastiska!
bild från www.fyscoachen.se

Snart helg och jag passar även på att tipsa om att Proteinbutiken har crazy weekend denna helg och rear ut min absoluta favorit BCAA: BCAA Complex.

Ord.pris: 469 kr
Nu: 249 kr


Apelsinsmaken är min favorit och jag tar alltid en skopa efter träning samt under dagen om det går för långt mellan måltiderna.

6 kommentarer:

 1. Men Sanna vänta nu,.. antingen är det jag som har amningshjärna eller så stod det fel. I förra inlägget som var i onsdags, stod det att sista chansen att tävla var idag fredag 18/10 fram till 23.59. Vinnaren skulle utses lördag (imorgon). Eller? Jag har trippelkollat haha.. eftersom jag gärna vill ha boken.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Iq fiskmås på mig...nu är jag helt snurrig. Du har helt rätt, jag som tagit fel på dagarna. Men lugn...jag kommer lotta ut en bok till nästa vecka så du har en ny chans då :)

   Radera
  2. Jo tack jag vet hur fiskmås känns.. Jag såg att man måste ha facebook för att tävla :((( Oh well :)

   Radera
 2. Hej susanna! Once again, tack för all inspiration ;) tänkte höra om bcaa. Ja tränar numera tidigt på morgonen 06.30 oftast o ha svårt att äta frukost innan, bcaa och en banan är de ett bra mål innan styrketräning? Eller när ja jobbar går de oftast 1.5h innan ja äter frukosten efter ja vaknat, är de bra o börja dagen med bcaa då också? (Kanske svått för dig o säga utifrån den inforn bara) tack igen kram på dig

  SvaraRadera
  Svar
  1. Hoppas på svar! :)

   Radera
  2. Hej Lydia!

   Om du inte kan äta så mycken innan morgonträning är det absolut bra att ta bcaa, eller kanske ännu hellre 1 skopa vassle + 1 banan och sedan dricker du bcaa under passet.

   Ja, det skadar inte att ta bcaa precis när du kliver upp om det dröjer innan du äter frukost :)

   Radera

Lämna gärna en kommentar, då blir jag glad :-)

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...