torsdag 24 oktober 2013

Giveaway time: Vinn en nagelförlängning!

Idag har jag känt mig lite hängig och jag håller båda tummarna för att jag inte är på väg att bli sjuk. Det är liksom inte helt normalt att bli tok-anfådd av att gå upp för tre trappsteg! Förhoppningsvis blir det bättre av lite vila i helgen.
För att muntra upp mig själv lite gjorde jag pizza till middag. Superenkelt och klart på mindre än 15 minuter!
2 Toufayan low carb tortillas (dessa köpte jag i USA, men vanliga fullkorns tortillas funkar om du inte är känslig mot gluten. Du kan också göra mina low carb tortillabröd), tomatsås (passerade tomater, vitlök, timjan, oregano, tomatpuré, salt och peppar), champinjoner, tomater, purjolök, rökt kalkon, minikeso och lite riven parmesan för smakens skull.

Grädda i ugnen på 225 C i ca 5-10 minuter och om du har grillfunktion på ugnen kan du sätta på den de sista 1-2 minuterna.
bild från www.lashgirl.me
Något som också får mig på bättre humör är Giveaways!!!
Jag har några roliga giveaways på lager men idag och en vecka framåt har ni chansen att vinna en nagelförlängning hos Eva på Best of nails. Eva har fixat mina naglar ett tag och hon är verkligen duktig och är riktigt kreativ med mönster och färger.
Reglerna är enkla!
1. Följ Eva (Mini Naglar) på Facebook och dela sidan på din Facebook-sida ELLER följ Eva (@mininaglar) på Instagram och gör en post med fotot ovan (valfri text till fotot).
2. Berätta att du gillat och delat i kommentarerna till detta inlägg, samt ge en motivering till varför du ska vinna.
3. Ange din mailadress under din motivering.
4. Håll tummarna!

Du har fram till onsdagen den 30:e oktober på dig och vinnaren utses torsdagen den 31:a oktober. Nagelförlängningen måste utnyttjas under november månad.

Vill ni redan nu fixa naglarna erbjuder Eva 10% rabatt på alla behandlingar (manikyr, förlängning mm) oktober ut.

10 kommentarer:

 1. Åh va smart och enkelt sätt att göra pizza på! Ska helt klart testas.
  Du är en sann inspiratör! Tack!
  MVH

  SvaraRadera
 2. Hej

  Har du recept på nyttig lasagne?

  SvaraRadera
  Svar
  1. Hej!

   Nja, jag har gjort en low carb variant med zucchiniplattor men jag vet inte om man kan kalla det lasagne ;)

   Radera
  2. kan du inte skriva ett recept om en nyttig lasagne ?

   Radera
 3. Jag har nu gillat och delat gruppen på min fb!
  Anledningen till att jag gärna vill detta är: im not a girly girl, jag tränar hårt, struntar i valkar på handflatorna och jag tar skönhet ofta för givet. Det här skulle ge mig en rejäl boost och vara en spontan grej jag aldrig skulle unnat mig själv.

  min mail: rahwaghebrehiwet@live.se

  SvaraRadera
 4. 1. Gillat och delat!
  2. Varför jag vill vinna: jag har varit en kronisk nagelbitare hela mitt liv och det är först på senare år som jag tagit mig i kragen och med mycket vilja lyckats få naglar över huvud taget, dom brukar hålla sisådär ett halvår innan dom börjar gå sönder i kanterna och flisa upp sig mm. Nu är en sån period på väg märker jag och vad vore väl bättre då än att kunna få naglarna fina och väl omhändertagna! Vilken julklapp i förtid!!!
  3. alexandraandersson115@hotmail.com

  SvaraRadera
 5. Smart sätt att göra pizza! Det ska jag nog prova nu till helgen! :D
  Tack för all inspiration du ger mig!

  Vill gärna vara med i tävlingen! Har gillat och delat!
  Jag skulle verkligen uppskatta att vinna denna nagelförlägning för det skulle verkligen sätta guldkant på vardagen. En student som mig har svårt att unna sig något så lyxigt som en nagelförlängning. Jag hade dock älskat att ha vackra naglar, som jag kan njuta av hela tiden!
  /Evelina (evve_stigberg@hotmail.com)

  SvaraRadera

Lämna gärna en kommentar, då blir jag glad :-)

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...