tisdag 15 oktober 2013

Köpknappen har gått varm!

Oj oj oj, nu måste jag lugna ner mig! Såg precis att Iherb har fått in nya smaken Double chocolate chunk Questbars och såklart var jag tvungen att klicka hem en låda.
När jag ändå höll på blev det lite annat smått och gott:Justins Vanilla almond butter

Braggs Liquid aminos. Flytande vegetariska amonisyror (från sojabönor) som man använder istället för sojasås eller tamari.Walden Farms "blåbärssylt"

Kokosnektar. Har inte testat denna, men tänkte testa som sirap på pannkakor.

Mina favoritflingor! Så goda till kesella/kvarg med lite bär. Superknapriga :)Är ni sugna på att beställa kan ni alltid använda min kod TMC520 som ger er $10 rabatt vid första köpet om ni handlar för mer än $40 ($5 rabatt om ni handlar för mindre).

Men det var inte det enda jag köpte :) Jag har ju tidigare berättat om mina älskade Versa Gripps som jag alltid använder då jag lyfter tungt (läs inlägget HÄR). Efter +10 år har de gått sönder så idag klickade jag hem dessa skönheter, rosa såklart:
bild från www.versagripps.com
Räknar med PB i marklyft när jag får hem dem ;) 

28 kommentarer:

 1. Hej

  Jag provade att göra din nyttiga mjuka pepparkaka, men den blev bara platt.
  Hade i allt förutom proteinpulvret som jag inte har något hemma och bytte ut sötningsmedlet mot honung.
  Vet du varför den blev platt? Har det att göra med att jag inte hade i proteinpulver ?

  Mvh
  A

  SvaraRadera
  Svar
  1. Jag vet faktiskt inte. Jag har bara gjort den som receptet jag skrev och har inte testat att byta ut proteinpulver eller sötning. Men det kan absolut vara det som gjort att den blev platt. Vad bytte du ut proteinpulvret mot? Du måste ha i något liknande (mjöl) i samma mängd för att konsistensen ska bli samma....

   Radera
  2. Där har vi problemet, jag hade inte i något liknande mjöl :P
   Men då vet jag det till nästa gång :)

   Radera
 2. Den här kommentaren har tagits bort av skribenten.

  SvaraRadera
 3. Hej Sannisen!

  Jag är riktigt sugen på att beställa ett par Versa Gripps! Vilken "storlek" har du? Fit?

  Kram!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Hej Kajsa!
   Tidigare hade jag "fit"-modellen men denna gång blev det "professional" i storlek medium :)

   Kram

   Radera
 4. Åh jag är så sugen att beställa men har inte vågat än :P
  Eller ja, vi åker till USA om 3 veckor så jag undrar egentligen, ska man köpa saker när man är där eller är det bättre att beställa via iherb?!
  Och som vanligt, tusen tack för en fantastisk blogg :)

  Mvh Veronica

  SvaraRadera
  Svar
  1. Om du ändå ska dit kan du lika gärna köpa grejerna där så slipper du frakten :)

   Radera
  2. Veronica: jag vill också köpa sådana men blir lite osäker på att beställa utomlands......
   Ska du köpa när du åker dit? Kan du köpa till mig och skicka till mig? Jag betalar frakt och för besväret. Mvh anna

   Radera
  3. Då kanske jag köper lite där och beställer lite sen, måste ju få plats med alla träningskläder jag ska köpa :P Men hur funkar det att köpa med "mat" hem?! Jag tänker lite på ex nötsmör, blir det väldigt kallt (minus?!) i bagageutrymmet i flyget?
   Anna; jag hade beställt om jag inte hade åkt dit ! Känner att jag nog vill utnyttja vikten och energin på mig själv ;) Hoppas du förstår !

   Radera
  4. Det är inga problem att ha med mat, det är bara positivt att det fryser (om det nu gör det), då håller grejerna längre :)

   Radera
 5. Hej Sanna! jag funderade på köpa fr iherb lite grejer, men när jag räknat frakt kostnad och tullen, blir inte så billigt egentligen (åtminstone om man köper questbars, blir billigare o köpa hos proteinbutiken), eller vad tycker du? har det gått bra med tullen?

  SvaraRadera
  Svar
  1. Hej!
   Det beror lite på hur mycket det du köper kostar. Beställer du under en viss summa (kolla tullverket för exakt summa) så slipper du tull. Och beställer du under $40 (tror jag det är) så betalar du endast ca 40 kr i frakt. Det är därför många delar upp sina beställningar i fler små. Ska du bara beställa questbars är det nog billigare att beställa från Sverige men vill du ha saker som inte finns i Sverige rekommenderar jag Iherb :)

   Radera
 6. Den nya questbaren är jättegod :)

  Blev sugen på sylten och flingorna jag ;)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Jag längtar efter att testa den :)
   Flingorna är jättegoda...eller de smakar inte supermycket men är knapriga och goda på kesella :)

   Radera
 7. Hej

  Vad kan man ha i för mjöl istället för proteinpulvret?
  Blir det mer kcal i då?

  SvaraRadera
  Svar
  1. Jag tycker att mandelmjöl funkar bäst men det blir mer kalorier då, ja.

   Radera
 8. Hej där! Vill bara höra var du köper dina versa grips och vad kostnaden brukar bli totalt med tull och frakt. Ha en fin dag!// Jessica

  SvaraRadera
  Svar
  1. Hej!
   Jag köper den från deras hemsida (länkat i inlägget) och jag kommer inte ihåg vad frakten blev, men tull/moms är 12% av värdet på det du köper. Jag tror det finns information om frakt på deras hemsida :)

   Radera
 9. Hej!
  En fråga, har du testat att beställa från amazon.co.uk någon gång? Om nej, varför inte? Jag har inte läst hur allting fungerar när det gäller dem men söker man på deras hemsida har dem både PB2, questbars och ezekeil. Eftersom det finns en brittisk amazon sida så blir det heller inte någon tullkostnad och frakten måste ändå vara billigare än från usa. Eller har jag helt fel? amazon.co.uk är värsta himmelsriket för alla vi som vill ha produkter som inte finns i Sverige.
  http://www.beccasfitness.mywhoroom.se

  SvaraRadera
  Svar
  1. Hej!
   Nej det har jag inte gjort. Har faktiskt inte kollat upp Amazon tidigare, blir liksom så att man beställer där man alltid gjort. Jag vet inte vad frakten är från england, men Iherb har ju policyn att frakten är gratis om du beställer över $40.

   Jag ska jämföra priserna och se vad skillnaden är :)

   Radera
  2. okej ja det förstår jag :). jag tänkte mer på att utöver frakten så brukar man även på betala tull när man beställer från usa. men eftersom amzon skickar från England så slipper man eventuella tullkostander. eller brukar du inte betala tull när du handlar från iherb? vad brukar tullkostnaden sluta på i så fall?

   Radera
  3. moms måste man ju alltid betala (12% av värdet), tullkostnaden är lite olika, vet inte vad den baseras på. Tror det brukar bli ca 100 kr.

   Radera
 10. Hej!
  Hur fungerar leveransen? Det står ju att man måste vara hemma för att ta emot paketet. Kan man inte välja att hämta ut det istället?

  SvaraRadera
  Svar
  1. Tror inte det, de skickar med DHL. Men du kan ändra adressen så de lämnar på jobbet eller hos någon där det alltid är någon hemma :)

   Radera
 11. Hej på dig!

  Jag har varit lite nyfiken på Walden Farms produkter, då framförallt sylterna och siraernap med jordgubb-och blåbärssmak. Har du smakat dessa? Är det något/någon du kan rekommendera? :)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Jag gillar blåbärssirapen, pannkakssirapen, caramel spread och jordgubbssylten. De övriga tycker jag bara smakar kemiskt :)

   Radera
  2. Tack då ska jag nog testa lite! :)

   Radera

Lämna gärna en kommentar, då blir jag glad :-)

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...