onsdag 2 oktober 2013

Jag gästar "Ät med mig"-podden (podcast)

Igår var jag hembjuden till den fantastiskt trevliga och duktiga bloggerskan Maria Pogosjan som driver bloggen bypogosjan.se.
Maria har en podcast som heter "ät med mig" där hon bjuder in olika gäster och pratar om allt mellan himmel och jord men framförallt om hälsosam mat. Igår var det alltså jag som var gäst och det var riktigt kul att prata om hur allt började när det gäller mitt intresse för mat och träning, min blogg och min syn på hälsa.
Jag startade den här bloggen för knappt 14 månader sedan (det känns som jag hållit på betydligt längre) och allt har bara flutit på och det är inte ofta jag hinner stanna upp och reflektera hur mycket den egentligen betyder för mig.

En av de roligaste sakerna med att ha en blogg är att man träffar så mycket fantastiska människor. Fanny som jag aldrig hade träffat om det inte vore för bloggen har blivit en nära vän, jag har träffat många härliga läsare och många som kontaktat mig via bloggen och som jag coachat (med kost & träning) har blivit människor jag ser som goda vänner.
Marie och jag insåg snabbt att vi bodde 5 minuter från varandra och så fort vi satte igång att prata började idéerna att snurra och helt plötsligt hade jag varit där i nästan 2 timmar. Det är alltid roligt att träffa människor med samma intresse.

Maria bjöd under inspelningen på mellanmåls-frallor som hon bakat och de var riktigt goda!

Receptet på frallorna hittar ni HÄR.

Det var jätteroligt att göra podcasten och det är nästan så att jag funderar på att göra något liknande själv :)
HÄR har ni länken till podden för er som vill lyssna och den är ca 25 minuter lång.

Måste också tipsa om något som jag gjorde till middag igår. Jag hade inte ätit lax på länge och såg att det var specialpris på både lax, broccoli och blomkål. Laxen ugnsstekte jag bara (200 C i ca 15 minuter med salt och peppar) och blomkålen och broccolin gjorde jag ett mos på. Så gott!!
Koka blomkål och broccoli i ca 5-7 minuter, eller tills de blivit mjuka. Häll av vattnet och mixa med en stavmixer tills det blir en slät puré. Tillsätt 1/2 tsk smörarom eller 1/2 tsk smör, lite pressad vitlök samt salt och peppar. Kanongott till lax, kött eller kyckling.

Ha en fin onsdag!

6 kommentarer:

 1. Hej! Kikar in på din blogg var och varannan dag för att låta mig inspireras av alla härliga recept. Imorgon ska jag förbereda mellanmål och då pröva mig på dina äpple och kanelproteinmuffins, verkar mumsigt värre och perfekta såhär i äppeltider! Men en fråga bara, jag är ute efter ett naturligt proteinpulver utan sötningsmedel eller socker, har du några tips? Holistic, ärt eller hampa, vilket är bäst? Tack för dina fina recept! Kram Jossan

  SvaraRadera
  Svar
  1. Hej!
   Hoppas du gillar muffisen :) jag rekommenderar Proteinbutikens Pure Whey som är helt utan smak eller sötning :)

   Radera
 2. Klart du ska ha en egen pod!!!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Det vore superkul! Ska fundera vidare på det :)

   Radera
 3. Hej Sanna!
  Det var fantastiskt kul att få höra dig "live", och inte en art i text! Du gör ett fantastiskt bra jobb, och du framstår som så himla sympatisk och klok! Vilken tur att det finns en så härlig blogg att följa! ...så tack, helt enkelt :)
  /Clara

  SvaraRadera
  Svar
  1. ...och det ska givetvis stå "enbart" och inte "en art". D.S.

   Radera

Lämna gärna en kommentar, då blir jag glad :-)

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...