onsdag 16 oktober 2013

Vinn Paleo-bok

För några veckor sedan var jag på releasefest för min kollega Åsas bok "Paleo - Naturlig mat och livsstil".
Jag tycker att boken är helt fantastisk och det vattnas i munnen när man bläddrar igenom alla sidor med härliga recept som är både glutenfria, laktosfria och består av naturliga ingredienser utan tillsatser. 

I boken ingår en träningsdel med instruktioner på olika övningar och även en 30-dagars paleo-utmaning, vilket är en riktigt bra start om man vill lära sig att äta bättre och hälsosammare. Jag kan varmt rekommendera den här boken!
Jag har såklart tiggt till mig en bok (förutom alla exemplaren jag köpt och som nära och kära ska få) att lotta ut här på bloggen till en lycklig vinnare, signerad av författarinnan :)

Allt ni behöver göra är att:
2. Dela sidan bland dina Facebook-vänner.
3. Skriv en kommentar till det här inlägget och berätta att ni har gjort punkt 1 och 2, och att ni vill vinna boken. Enkelt!

Tävlingen avslutas på fredag den 18:e oktober kl 23.59 och vinnaren utses och meddelas på lördag. Lycka till!

34 kommentarer:

 1. Den ser SÅ fin ut den boken!! Vill gärna vara med och vinna den ..
  Gillar på FB och har delat !!
  :)

  SvaraRadera
 2. Nur är punkt 1 och 2 gjorda, och jag vill gäärna vinna boken :)

  SvaraRadera
 3. Jag har gjort punkt 1 och 2 och vill mer än gärna är med och har chansen att vinna denna bok :)

  SvaraRadera
 4. Ååh,vilken rolig bok! Älskar att laga bra och hälsosam mat! :) Vill gärna vara med och ha chansen att vinna denna bok. Har gillat på fb och delat. :)

  SvaraRadera
 5. Synd att många sådana tävlingar tar för givet att alla har Facebook :(

  SvaraRadera
 6. Jag har också gjort både punkt 1 och 2 och tror den där boken är precis vad jag behöver för att fortsätta hålla min vikt framöver. Alla hjälpmedel mottages ju tacksamt :)
  Anne-Charlotte

  SvaraRadera
 7. Gillar, delar och hoppas! :-)

  SvaraRadera
 8. Jag har gillat och delat på Facebook :) Åh har bara läst positivt om Åsas bok och önskar den kunde få en plats i min kokbokshylla!!! Håller en tumme :)

  SvaraRadera
 9. Gjort punkt 1 & 2, hoppas hoppas att jag vinner åh vad bra den verkar!! :D

  SvaraRadera
 10. Gillat och delat på FB, hoppas jag vinner boken

  SvaraRadera
 11. Gillat och delat !! VILL HA BOKEN !!!!!!!

  SvaraRadera
 12. Blir det min julklapp ?? Hoppas !! G& D !

  SvaraRadera
 13. Gillar och delar ;)
  Verkar vara en kanonbra bok !

  SvaraRadera
 14. Gillat, delat och håller tummarna!

  SvaraRadera
 15. Har gillat och delat, om jag vinner ska min dotter få den, hon behöver en putt i rätt riktning och mitt tjat funkar inte.

  SvaraRadera
 16. gillat och delat och jag vill gärna vinna boken. Gillar din instagramsida också. Många härliga bilder. Kram

  SvaraRadera
 17. Jag har gillat och delat! OCH vill såklart sååå gärna vinna den här boken. Behöver verkligen inspiration till ren mat just nu...

  SvaraRadera
 18. Åh, denna bok vill jag verkligen vinna! Jag har gillar och delat!

  SvaraRadera
 19. Gillat och delat. :) Jag ÄLSKAR Paleo! Jag går inte på en Paleodiet själv, men det är nog mest brist på matidéer så en sån här bok skulle vara jättekul!

  SvaraRadera
 20. Gillat och delat! Så nu håller jag bara tummarna att man har lite tur!

  SvaraRadera
 21. Gillat och delat. Jag vill jag vill jag vill:-)

  SvaraRadera
 22. Gillat och delat, och vill såklart jättegärna vinna boken. Vi fick precis resultatet av en lång studie presenterad på jobbet, som visade att vi poliser går in friskare i jobbet än medelmänniskan, men går sjukare än medel ut ur jobbet, samt dör i snitt 10 år tidigare än de som inte jobbar skift.... så allt som kan göra oss friskare är välkommet!! (...vilket jag är övertygad om att en paleo-kost kan göra...:))

  SvaraRadera
 23. Gillat och delat! Som tvättäkta glutenintolerant är ju denna boken ett MÅSTE! ;) Vill så gärna få mer inspiration till bra, naturlig och glutenfri mat.

  SvaraRadera
 24. Nu har jag gillat och delat! Vill hemskt gärna vinna boken! Tror det hade passat perfekt som komplement till din e-bok som är min största inspiration i köket just nu! :D
  Tack för en fantastisk blogg!!

  SvaraRadera
 25. Har gillat och delat. Vill så gärna vinna boken. Tycker det är svårt med engelska och är glad att det änltigen har kommit en bra paleo bok på svenska som jag förstår!

  SvaraRadera
 26. Gillat & Delat:) Älskar Paleo och behöver ny inspiration! Boken verkar fantastisk:)

  SvaraRadera
 27. Jaaa denna bok behövs verkligen hemma hos oss. Har två flickor i tonåren och jag vill verkligen att de ska få upp ögonen på hur mycket god och naturlig mat som är lika lättlagad som att slänga in en Billys i micron.

  SvaraRadera
 28. Jag har gillat och delat sidan på Facebook. Jag skulle väldigt gärna vilja vinna boken, idag är jag nämligen så stolt över mig själv och för att visa mig själv att jag både kan och törs så vore detta en suverän belöning för månader av ångest över att inte våga, med rädsla för att misslyckas. Jag har nämligen lyckats övervinna en av tre rädslor som jag har i gymmet. För andra ingenting men för mig ett berg som jag lyckats kliva över. Jag är bara så lycklig och ytterligare ett steg mot den styrketräning som jag tidigare avundats andra och som jag nu själv är på väg att förverkliga...

  SvaraRadera
 29. Punkt 1 och 2 utförda och nu även 3an.
  Vill gärna vinna boken.

  SvaraRadera
 30. Kul att det var så många som var med i tävlingen:-)

  SvaraRadera

Lämna gärna en kommentar, då blir jag glad :-)

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...