tisdag 8 oktober 2013

Äntligen är den klar!!

Det har tagit lite tid och en väldans massa timmar, men äntligen är den klar! Jag pratar förstås om min första e-bok, "Tasty Eats & Healthy Treats" - 30 delicious recipes for a healthy lifestyle.
Jag har länge pratat och drömt om att skriva en bok och detta är första steget mot att ge ut en "riktig" bok. Anledningen till att det blev en e-bok är att det är riktigt smidigt att ha boken med sig, i och med att man kan ladda ner dem till både Iphones och Ipads (och datorn såklart).
Jag hade aldrig klarat det utan Fanny som har hjälpt mig med layout och design och jag är enormt nöjd med slutresultatet. Förhoppningsvis blir det fler roliga projekt tillsammans framöver, vi håller på att smida lite planer ;)

Boken innehåller 30 av mina favoritrecept i kategorierna:
Muggkakor
Pannkakor
Luncher & Middagar
Bakverk
Bite sized treats & protein bars

Några av recepten finns här på bloggen, medan några (mina favoritrecept) är nya och som aldrig blivit publicerade tidigare. Vad sägs om "Kladdig chokladkaka med kokosglass", "Frozen Key Lime pie", "Low carb pumpaproteinbars"?.
Alla recept är näringsberäknade och det finns såklart bilder på alla recept. Boken är på engelska men det finns ett avsnitt med en måttomvandlare, dvs en översättning av amerikanska mått till dl, ugnstemperatur, gram osv. Om det går bra så blir det kanske en bok på svenska framöver, vem vet? :)

Just nu är priset satt till $10 (ca 60 kr) och man köper den via den här LÄNKEN eller genom att trycka på köp-knappen till höger på bloggens sida. Du betalar enkelt med ett Paypal-konto och så fort du betalat kommer ett email med länken till att ladda ner boken. Att skapa ett Paypal-konto tar bara någon minut och kostar ingenting.

Jag hoppas ni gillar boken och kom gärna med feedback och synpunkter! Tack för ert stöd och era fina kommentarer på bloggen, det förgyller mina dagar ska ni veta :)

25 kommentarer:

 1. Stort Grattis!! Det här har jag också sett fram emot! Oh så spännande att det finns nya recept också i den ^^. Definitivt köp för mig och imponerande arbete du har åstadkommit! Vilken dröm, avundsjuk och jätte glad för din skull!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Tack snälla!
   Du behöver inte vara avundsjuk, kan jag kan du ;)

   Radera
 2. Åh vad roligt! Tyvärr kommer jag inte in på länken, funkar den bara till iPhone/iPad (och dator)? Inte till tex Samsung smart phone? Fortsatt lycka till!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Jag skrev fel på länken, nu ska det funka och jag är nästan helt säker på att den funkar i smartphones också.

   Radera
 3. Nu vet jag vad jag vill ha i julklapp! =P

  SvaraRadera
  Svar
  1. Ha ha, ja det är ju inte långt till jul ;)

   Radera
 4. Ett otroligt bra jobb, du är grym på det du gör och lova att aldrig sluta blogga!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Tack! Jag ska försöka fortsätta så länge jag kan :)

   Radera
 5. Köpt!! :=) Spännande

  SvaraRadera
 6. Den blev jättebra! fortsätt så!

  SvaraRadera
 7. Grattis! :D Ska köpa den så fort som möjligt! Btw, går den att ladda hem till mobiler med Android? Ha en fin dag! :)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Ja det tror jag ska funka. Bara de stöder pdf så ska det funka.

   Radera
 8. Men? Den är på engelska?

  SvaraRadera
  Svar
  1. Ja, jag börjar med den på engelska (når ut till fler köpare) men nästa blir nog på svenska.

   Radera
 9. Grattis!! :) Måste köpa asap!

  SvaraRadera
 10. Superintressant bok. Vill dock gärna ha svenska mått åtminstonde... Då blir det köp direkt!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Det finns en måttomvandlare med så att du lätt kan se vad det blir i svenska mått ;)

   Radera
 11. Grattis! Jag funderar på att köpa den, dina recept är helt fantastiska. Med en del inspiration från dina recept så skrapade jag precis ihop en av de godaste chokladkakorna ever, med chokladfrosting gjord på avocado. Ta gärna en titt! Näringsvärde är beräknat :)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Tack så mycket!
   Ska kika på ditt recept :)

   Radera
  2. Fantastiskt roligt! Stort grattis till första boken Sanna, och jag vet att det inte kommer bli den sista! :D Varit mycket jobb senaste tiden men ska ladda ner den så snart jag hinner och börja testa alla underbara verk! :D

   Radera
  3. Vilka härliga recept du har! Gillar att du gör nyttiga onyttigheter :) man vill bara äta allt ju! Köper boken så snart som den kommer på svenska! :D

   Radera

Lämna gärna en kommentar, då blir jag glad :-)

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...