måndag 23 december 2013

Superenkelt julgodis

Sista rycket med julbak och julklappar! Jag är som vanligt sent ute så alla julklappar inhandlades idag. Det var inte lika mycket folk på stan som jag trodde att det skulle vara så vi kunde ta det ganska lugnt. Efter allt klapp-handlande tog vi åt på K25, ett av mina favoritställen om man vill ha en snabb lunch. För mig blev det en Bentolåda med lättstekt lax, sötpotatisnudlar, algsallad och rödkål från Panini Internazionale. Riktigt gott!!
Nu är det julbakning och julgodis som gäller resten av kvällen. Vi firar julen hos min mamma och hon har önskat att jag tar med mig lite nyttigt fika och det ska jag väl kunna fixa ;) Jag har även bakat mitt Nyttiga vörtbröd och ska göra tomtegröt till imorgon bitti. Och så har vi det här med julgodis....Förra veckan fick jag hem ett paket från Bodystore med en massa roliga produkter att prova.
De har osötat äppelmos för de som inte orkar göra eget!!
Något som jag direkt fastnade för var de glutenfria cornflakes som de skickade med, och de både smakar bra och har grymma ingredienser...eller rättare sagt, ingrediens: majsmjöl (och havssalt). That's it!
Så fort jag smakade dem fick jag en idé om ett julgodis som jag ville testa. Håll i hatten, det innehåller 3 ingredienser:
Glutenfria cornflakes
Rivet apelsinskal
Riktigt gott och så enkelt! Smält chokladen, riv ner lite apelsinskal och blanda sedan ihop chokladen med cornflakes. Lägg en tesked av blandningen i knäckformar och ställ in i kylen tills chokladen stelnat.

Nu ska jag fortsätta julstöka lite och jag önskar er alla en härlig dan före dan!

3 kommentarer:

 1. En riktigt god jul med nära och kära och en skön ledighet önskar jag dig Sanna! Tusen tack för alla underbara recept du delar med dig av! Kramar

  www.beautybyanna.se

  SvaraRadera
 2. Hej Sanna!
  Jag hittade till din sida idag och blev verkligen imponerad av alla recept och tips som du delar med dig av. Här har du fått en ny läsare kan jag lova dig! Kramar Ellinor

  SvaraRadera
 3. Have no idea how to approach your writing project? You are not alone, and many students face similar problems www.writemypaper.help/. Our service offers you the easiest solution. And please note that struggling with your paper does not mean that you are below average as a student.

  SvaraRadera

Lämna gärna en kommentar, då blir jag glad :-)

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...