torsdag 8 maj 2014

Tasty Health app på g!!

Ni kanske såg på Instagram och Facebook att jag igår lade ut en bild med en liten "teaser" på den nya Tasty Health-appen som kommer släppas efter sommaren?
Jag och en fantastiskt duktig app-utvecklare håller i skrivande stund på att fixa och trixa med appen och recepten för att den ska bli så snygg och lättanvänd som möjligt.
Jag kan inte avslöja för mycket, men det kommer vara en app med massvis med nyttiga recept och recepten kommer att kunna justeras efter kaloribehov. Vi håller på att ta fram en hel del andra smarta funktioner som kommer släppas efter hand.
Till en början kommer appen vara på engelska (med mått i gram) och kunna användas på Ipad och Iphone.

Så håll utkik, jag kommer med mer information när vi vet datum för släpp!

Nu ska jag fortsätta njuta av middagen, kycklingköttbullar (enda ändringen var att jag tillsatte hackad röd paprika i receptet) med blomkålsris och vitlök & ört-dressing.
Blomkålsriset är superenkelt:
Ha i rå blomkål i en matberedare. Mixa tills du får ett "ris". Ha i riset i en stekpanna och tillsätt valfria grönsaker. Stek och krydda med valfria kryddor.
Dressingen är gjord på lättkvarg, vitlök, gräslök, persilja, timjan och örtsalt.

3 kommentarer:

  1. Jag är så imponerad av att du ska skaffa en app! jag har själv velat ha en, men då jag fick reda på hur mycket det skulle kosta, fick jag tänka om...

    SvaraRadera
  2. Hej! Vad roligt!! Dock skulle jag gärna vilja se appen sen kommer på svenska och för android :) Annars kommer jag tyvärr inte kunna ha appen. Du är grym!

    SvaraRadera
  3. Yam-mi foods. Very nice post.
    You can visit :
    eu.kyani.net
    to know about some good natural products

    SvaraRadera

Lämna gärna en kommentar, då blir jag glad :-)

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...