Jag fick till en massa bra recept och vill dela med mig allt på en gång, men jag ska försöka hindra mig! En sak i taget...
Efter ett pass på gymet blev åkte grillen fram och vi gjorde älgfärsburgare. Så gott!
Vi använde:
Burgare: Älgfärs, chili, vitlök, timjan, svamp, salt & peppar.
Tillbehör: Sallad med tomat, röd lök, paprika och guacamole gjord på avocado, vitlök, salt & peppar.
Som bröd använde jag isbergssalladsblad.
Till efterrätt gjorde de andra blåbärspaj, men jag försökte vara lite kreativ med min dietmat och knåpade ihop en proteinbakelse :-) Jag blev riktigt nöjd med den!
Till botten använde jag:
2 äggvitor (en vispas till ett hårt skum)
2 tsk sukrin (1 tsk tillsammans med äggvitan som vispas)
1 msk caseinproteinpulver vanilj
1 msk kokosmjöl
ca 3 msk vatten
1 tsk fiberhusk
1 krm kardemumma
Blanda 1 äggvita med de torra ingredienserna, späd med vatten. Vispa den andra äggvitan till ett hårt skum. Blanda ihop försiktigt, bred ut till 3 lika stora cirklar på ett bakplåtspapper. Grädda i ugnen i 160 C i ca 20 min. Ta ut och låt svalna.
Fyllning 1:
1 msk hasselnötssmör
1 msk vatten1/2 tsk kakao
1 tsk sukrin
Blanda ihop till en krämig smet.
Fyllning 2:
15 g caseinproteinpulver vanilj
15 g caseinproteinpulver choklad
1 tsk kakao
1 tsk rivet apelsinskal
1 tsk sukrin
ca 1 dl vatten
Blanda caseinet med vattnet och låt stå i kylen i ca 10 minuter. Vispa med en elvisp till en gräddliknande konsistens och ha sedan i resten av ingredienserna.
Varva botten, nötkräm och casein"grädde". Servera på en gång.
Hela bakelsen innehåller:
306 kcal
42 g protein
7 g kolhydrater
12 g fett
Whenever you need quality Buy Custom Papers help, feel free to inquire about our services from our website. One of the benefits you get by paying for our homework help is quality Purchase Custom Research Paper.
SvaraRadera