måndag 3 februari 2014

Projekt med Risenta och vinnarna är......

Jag blev för ett tag sedan kontaktad av Risenta som frågade om jag hade lust att hjälpa dem med recept till ett spännande projekt som de håller på med. Självklart kunde jag inte tacka nej, jag älskar deras produkter och jag gillade idén det framförde så jag experimenterade fram två recept efter de riktlinjer de gav mig.
Idag fick jag en liten sneak peak och jag ser fram emot att se slutresultatet! De kommer lansera projektet under våren och jag håller er underrättade när allt är klart :)

Igår var sista dagen för att delta i utlottningen av två stycken ekologiska snacksboxar från ekosnackbox.se.
Det var enormt många som deltog och för att utse vinnarna körde jag klassikern: "scrolla-genom kommentarerna-medan-du-blundar-och-pekar"-metoden och fick på så sätt fram två namn:

Mikaela Hyvönen
Gisela Hinders

Grattis till er båda!!! Jag kommer kontakta er via mail.

Det kommer dyka upp fler utlottningar och tävlingar framöver, så håll utkik :)

2 kommentarer:

 1. Hej! Jag undrar vad det blir för skillnad om man stor brett isär med benen när man gör knäböj respektive har lite mellanrum mellan benen? Tränar man olika muskler? Vad rekommenderar du?

  SvaraRadera
  Svar
  1. Hej!

   Du tränar mer rumpa om du står bredare med benen. Det beror lite på vad du är ute efter och vad du vill träna. Man måste också ta hänsyn till strukturen på den som kör knäböj, vissa har inte rörligheten att stå brett och då får man stå lite bredare.

   Jag brukar varva mellan att köra lite smalare (kör det i 5-6 veckor) och lite bredare (sumo squats)

   Radera

Lämna gärna en kommentar, då blir jag glad :-)

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...