måndag 24 februari 2014

Utlottning av "Tasty Health favoriter"-paket!!

Dags för en ny utlottning tycker jag och den här gången har jag samlat ihop en massa godsaker :)

Jag får hem prov på olika produkter med jämna mellanrum och jag köper själv hem en massa nya saker...som jag oftast inte hinner testa innan jag köper något nytt och sakerna jag köpt hamnar längst bak i skåpen. Och det är ju väldigt dumt att produkterna går ut och får slängas istället för att användas, eller hur!?
Därför har jag samlat ihop mina favoriter som jag lottar ut till en av er!
Paketet består av:

1 paket Shiritakinudlar
1 påse FitNutz (precis som PB2 - fettreducerat jordnötsmjöl)
1 påse torkade osötade tranbär
1 påse Ekorren ekologiskt godis
1 påse De Bron sockerfria cola-nappar
1 påse frystorkade jordgubbar
1 förpackning Carb Zone Low carb pasta
1 paket grön te
1 påse Pure MPC vanilj (casein) från Proteinbutiken
1 burk Protein Pancake Mix från Proteinbutiken
1 flaska mandelarom
1 förpackning EcoMil mandelgrädde (matlagningsgrädde)
1 burk Kokosolja
1 flaska Sriracha chilisås
1 förpackning Cavalier Sockerfri Steviachoklad
1 "gym-påse" (där du kan stoppa nycklar) och kort

Inte illa va!!??
Vad behöver du göra för att vara med i utlottningen då?

1. Gilla och dela Tasty Health Facebook sida
2. Kommentera detta inlägg med: Ditt namn, Emailadress, Att du gillat och delat och En kort förklaring varför just du ska vinna.
3. Kommentera detta inlägg senast torsdag 27/2 kl 23.59.

Vinnaren utses och meddelas på bloggen och via mail på fredag 28/2. Lycka till!


162 kommentarer:

 1. Åsa Holmelin, asa.holmelin(at)gmail.com har gillat och delat din sida på FB. Vill vinna eftersom jag älskar att prova nytt, men så svårt att veta vad man ska välja i djungeln! Vore så roligt med inspiration till kanske nya favoriter :)

  SvaraRadera
 2. Gillat och delat! Jag tycker jag ska vinna för at det här paketet innehåller så många produkter jag haft ögonen på ( typ alla produkterna! ) Jag går ofta in i hälsokostaffärer och beundrar allt häftigt och nyttigt som finns där, men måste gå ut tomhänt. Som studerande blir man oftast tvungen att köpa det billigare, onyttigare alternativet. Jag tycker det är tråkigt att det ska vara dyrt att leva hälsosamt. E-mail: emma8p@hotmail.com

  SvaraRadera
 3. Gillat sedan länge tillbaka och delat! så klart flera ska gilla din underbara sida!
  Jag vill gärna vinna detta paket för att de känns som de skulle behövas i min vardag just nu med något extra roligt att utforska!

  Michelle Blocher
  eclipseendica@hotmail.com

  SvaraRadera
 4. Gillar o delar! Jag skulle vilja vinna då jag är student med 3 barn är d varje vecka att vända på kronors för att kunna köpa bra, ren och hälsosam mat! Jag får köra på säkra kort o testa nytt är en lyx som jag oftast inte har råd med!
  Mvh
  Charlotte A-K
  agergard.kareliusson@hotmail.com

  SvaraRadera
 5. Gillat och delat. Jag tycker att det är en sådan djungel bland alla preparat och produkter att jag oftast kommer ut tomhänt. Jag behöver in-put och nya upplevelser för att ta mig vidare. Email: vick2ria@icloud.com

  SvaraRadera
 6. Wow, vilken tävlingt! Självklart tar jag chansen och är med och tävlar om dessa fina produkter.
  Även om jag själv har samma angenäma problem som du, dvs. jag köper mer än gärna på mig nya och spännande produkter som jag inte alltid hinner att testa i samma hastighet som skafferiet fylls på, finns det ändå alltid plats för nyheter. Jag är väldigt glad över mitt skafferi och dess innehåll. Många som kikar in där ställer sig dock väldigt frågande. Vad är allting för något och vad använder jag det till? Ja, bara fantasin sätter gränser. Det är fantastiskt roligt att få experimentera på egen hand, men än roligare att få dela med sig av de lyckade utfallen av dessa experiment. Allting blir som bekant så mycket roligare när man är två eller flera. Med så här många fina produkter hade jag inte längre behövt motivera ens den mest basic vardagsmatlagningen.
  En kort motivering skulle det vara...vet inte om jag lyckades att uppbåda mer än en väldigt diffus sådan. Vad jag egentligen ville ha sagt var att livet just nu har ett bra flow - på alla plan. Jag finner glädje i det mesta, om än bara en sådan liten enkel sak som ett nytt paket pasta eller choklad :) Dessutom vet jag precis hur och med vem jag skulle dela (en del av) nyförvärvet med ;)

  Stor kram
  Ellinor

  zamaster@live.se

  SvaraRadera
 7. "Gillar" gör jag redan och jag har delat även detta inlägg :)
  Varför jag ska vinna? Känner mig redan som en vinnare som trotsar den anorektiska demonen i skallen och väljer att äta. I min kost finns det inte rum för skräp, därför så älskar jag din blogg och de produkter du använder / visar upp. :)
  Tack för all inspiration!
  izabellanord@hotmail.se

  SvaraRadera
 8. Caroline Ericsson, aci.ericsson@gmail.com. Har gillat och delat :) Skulle vara fantastiskt att få vinna för då har jag större möjlighet att prova på och starta nya spännande experiment i köket :)

  SvaraRadera
 9. Jag har gillat och delat (gillat sedan lääääänge). Jag vill gärna vinna för att testa på dina spännande saker som du använder dig av. Trots att jag provat mycket av dina recept och det du skriver om så tror jag inte att provat något av de sakerna som är på bilden. Tack för att du finns!! Jag äter minst 1 måltid om dagen som är lagad från din receptbank:) Kramen! Lotta (charwido@hotmail.com)

  SvaraRadera
 10. Susanne Svensson
  sussey_@hotmail.com
  Gillat och delat sidan!
  Jag tycker att jag ska vinna för att jag äntligen kommit igång ordentligt med träningen igen. Var bra igång förra året och styrketränade en hel del och sprang lite, men i september fick jag extrem hosta som vi inte fick bukt med förrän i januari då vi insåg att det var astma jag fått. Men, nu är jag ÄNTLIGEN igång med både kost och träning igen och skulle definitivt behöva lite extra pepp och motivation efter denna mörka period.

  SvaraRadera
 11. Klara Selander, klara_selander@hotmail.com. Jag skulle gärna vilja vinna detta för att jag älskar att experimentera i köket och prova många nya recept och produkter. På senaste tiden har jag också varit lite s.k "off track", varit sjuk och har kanske inte gjort det bästa besluten inom min hälsa så jag tror att detta hade gett mig lite mer motivation. :) (vill bara för övrigt säga att jag älskar din blogg!!)

  SvaraRadera
  Svar
  1. jag glömde säga att jag också har gillat din sida och delat den!!

   Radera
 12. Åh äntligen! Det här var verkligen en tävling som jag behövde! Jag har gillat och delat din sida på facebook :) Min e-mail är linn.karstrom@hotmail.com.

  Jag skulle så gärna vilja vinna den här tävlingen för jag är 18-årig tjej som älskar godsaker men nu har bytt till en hälsosammare livsstil och uteslutit många av mina tidigare onyttiga favoriter. Din blogg och dina roliga recept är en grym inspiration på hur man kan äta nyttigt men ändå gott och jag vet inte hur många gånger jag har sparat något av dina inlägg på mitt bokmärkesfält och tänkt att jag ska fara och köpa hem alla ingredienser som inte finns tillgängliga här i det lilla samhället där jag bor, men inte gjort det. Grejen är att det väldigt sällan blir av att vi handlar på andra livsmedelsbutiker och många gånger har man svårt att motivera sina föräldrar att köpa hem massa "konstiga" ingredienser för att kunna laga nyttigheter som bara jag själv vill pröva. Därför vore det ju helt suveränt om jag skulle kunna vinna ett paket med lite grejer så att jag kan prova massa av dina roliga recept!

  Tack för en underbar blogg!

  Kram
  Linn

  SvaraRadera
 13. Rebecca Andersson. rebecca.andersson@live.com. Jag har gillat och delat!
  Vore verkligen dröm att vinna!! Skulle verkligen behöva det eftersom jag som 16 åring inte har en väldigt stram budget där det inte är lätt att få ihop pengar till att göra den maten jag skulle vilja samt behöver till den mängden jag tränar. Mina föräldrar anser att det är onödiga saker och vill därför inte hjälpa mig och betala lite så jag måste köpa allt själv. Skulle verkligen vara hur grymt som helst att äntligen kunna få de resultat jag förtjänar av min träning genom att få hjälp att kunna få prova dessa saker. Vill ju prova alla dina olika recept, men har aldrig alla ingredienser så inte kunnat göra en enda, och det ser ju så gott ut :(
  Kram!

  SvaraRadera
 14. Definitivt delat och gillat denna tävling på Facebook! Skulle vara så glad om ja fick ta del av de produkter som du använder. Din blogg har inspirerat mig länge och ofta står en ny sak på "att göra listan" varje helg, antingen en maträtt eller bakning av dina recept. Att stå i köket har blivit en riktig passion. Skulle så gärna vilja vinna detta å fortsätta med det jag tycker om :)

  Jag håller mina tummar i massor!! Min mailadress: jordgubbe88@hotmail.com.

  SvaraRadera
 15. Gillat och delat :-)
  Carolina Nilsson
  Smarro44@hotmail.com
  Vill gärna vinna för att få en början till att prova annat än onyttigheter. Är trött på köpe mat och chips och choklad

  SvaraRadera
 16. Anna Käck, anna-pe@hotmail.se.. Gillat och delat på fb! Skulle vara grymt kul attvinna ett paket med massa nyttiga godsaker! Kul att få prova på saker man inte testat förut det är inspirerande tycker jag:)

  SvaraRadera
 17. Sofie Medin. sofiemedin@hotmail.com jag har gillat och delat!

  Hade varit såå himla kul att vinna detta, att testa på nya saker eftersom här hemma fastnar vi väldigt lätt i de gamla och faktiskt tråkiga vanorna. Man köper med samma saker hem varje gång man handlar, hade jag vunnit detta tror jag det hade blivit som en liten spark i baken till att våga testa mer nya och få fram lite roliga recept!
  Visst kan jag gå och köpa detta utan föräldrar men som 18-åring och student så är min plånbok inte stor så hade varit helgrymt att vinna!

  SvaraRadera
 18. Anja Johansson, anja.m.johansson@hotmail.com, gillat och delat på facebook. Jag skulle jättegärna vilja vinna detta paket för att allt ser så gott ut och jag tycker om att testa nya nyttiga saker. Jag är ibland och kollar på sådana saker men har oftast inte råd att köpa då min budget är ganska liten.

  SvaraRadera
 19. Frida Larsson , fridaemelialarsson@gmail.com, gillat & delat! :)
  Varför just jag ska vinna beror på att jag dagligen checkar in dina recept och provar nya grejer, men.. Som "fattig student" är det inte så lätt att köpa alla dyra specialprodukter, jag älskar verkligen träning och en hälsosam livsstil och lägger mycket energi på det. Skulle därför vilja fullfölja det fullt ut med hjälp av dessa produkter! Ha en bra dag & fortsätt med dina underbara recept! :)

  SvaraRadera
 20. Kristian Söderström24 februari 2014 kl. 17:34

  Kristian Söderström, kristian.soderstrom@hotmail.com. Gillar sedan länge och nu också delat sidan :) Jag och min sambo har testat flera av dina recept och när något är gott så är nästa recept ännu godare! Min sambo är glutenintolerant, men många recept gör du glutenfria vilket är en stor tumme upp. Det som det bästa med recepten är att dem är kaloriberäknade och att du anpassar recepten mot träning och försöker att byta ut vissa livsmedel mot andra bättre eller mer proteinrika tex. Detta gör vi också då vi är kostmedvetna och utbildade inom träningsbranschen och älskar att testa nya recept från din sida. Ibland blir det dock svårt att hitta vissa ingredienser och just därför hade de varit riktigt roligt att få vinna denna tävling och testa alla dessa spännande produkter! :)

  Väntar med spänning tills den 28/2...!

  SvaraRadera
 21. Emelie Nordlander, emnord@live.se. Jag har gillat och delat! Jag vill jätte gärna vinna detta pris då jag började min hälsosamma livsstil för ett år sedan så har man sett många av dessa produkter men jag har aldrig haft råd att köpa och pröva dom. Det känns som att dessa produkter skulle ge mig en fortsatt kick att jobba vidare på min hälsosamma livsstil! :)

  SvaraRadera
 22. Ida Lindeberg, ida.lindeberg@live.se, GILLAT & DELAT!

  Hej, först och främst vill jag säga att jag ÄLSKAR din blogg & recept och en grym tävling nu oxå!!
  Jag heter Ida, är 17 år och har en kronisk autoimmun tarmsjukdom som heter Ulcerös Kolit. Jag har haft min sjukdom i 9-10år nu och har gått på stark medicinering ända sedan dess. Medicineringen innebär ca 12tabletter om dagen som sätter ned mitt immunförsvar. Detta gör att jag ofta känner mig trött, får ont i lederna mm. I sjukdomen kan man ha sämre och bättre perioder men man får ta tabletterna på heltid. Tyvärr finns det inget botemedel än så länge men något jag börjat läsa på om nu är folk som blivit bättre med hjälp olika kost och träning. Har tränat styrketräning i ett år nu och mina leder har blivit fruktansvärt mycket bättre och nu har jag nu börjat lite försiktigt med RAW food och minskar på rött kött, e-nummer mm. Enda nackdelen är att det är ganska dyrt...och jag är student så därför har jag inte råd att köpa vissa grejer som jag kanske skulle behöva. Det skulle därför vara jättekul och spännande att få testa dessa mumsbitar! Och teälskare som jag är så verkar teet mest spännande hehe.
  Vem som än vinner kommer bli superglad! (hopppas dock att det blir jag!!) Kram kram! ;)

  SvaraRadera
 23. Gisela Glaffey, gisela.glaffey@hotmail.com. Gillat (sedan länge) och delat :)
  Jag skulle vilja vinna för att få lite inspiration och variation i matväg! Dessutom kanske man kunde testa på några av dina recept. Och ja, jag får ju inte glömma av att berätta att jag är student som därför inte har råd med alla dessa "lyx-produkter"!

  SvaraRadera
 24. Linda Nilsson
  lindanilsson1977@gmail.com
  Gillat o delat facebooksidan..

  Skulle kunna skriva massor om varför jag skulle vilja vinna.. Min enda motivering är att jag ständigt testar nyttiga saker till mina söner med ADHD som är bra balanserade o nyttiga och smakar BRA.. Inte det lättaste att hitta på sådana maträtter till grymt selektiva barn. Killarna gillar verkligen dina pannkakor och sambon tjatar på mig efter overnight oats. Testar gärna mera produkter.

  SvaraRadera
 25. Anna, anna.millgard@gmail.com. Nu har jag gillat och delat. Gillar gör jag ju i dubbelbemärkelse redan :) Jag skulle vilja vinna för att jag precis brännt mina sista pengar på att bli kund hos dig ;) Samt att jag påbörjat ett strävsamt pendligsliv till inlandet. Här finns det varken något utbud på "roligare" varor eller så mycket inspiration.

  SvaraRadera
 26. Gillar din sida och har nu delat den :) Vill gärna vinna för att kunna testa lite nya, spännande hälsoprodukter.
  Thereze, thereze.stjernander@gmail.com

  SvaraRadera
 27. Gillat och delat!
  Jag vill gärna vinna för det är spännande att testa nya hälsosamma produkter istället för en massa onyttigheter.
  Anna H (annaa_093@hotmail.com

  SvaraRadera
 28. Gillat och delat! Direkt jag såg bilden så blev jag glad. Älskar att delta i såna här tävlingar för man hoppas så att man ska vinna. Flera av produkterna är jag bekant med och vet att jag älskar, men det fanns också mycket som var nytt för mig vilket skulle vara spännande att testa!
  Frida Sjöblom heter jag och min emailadress är frida.e.sjoblom@gmail.com.

  SvaraRadera
 29. jag heter Liza Hällstorp. jag är 12 år och älskar att laga mat och baka men pappa säger att det är dags att göra det lite nyttigare men ändå lika gott, så jag blev jätte glad när jag såg detta. min email är l.i.z.a@hotmail.com. jaga har själv inte facebook men min pappa har gillat och delat det åt mig!

  SvaraRadera
 30. Gillar och delat din facebook sida.
  Ellinilsson@hotmail.com
  Med en sambo som måste äta glutenfri kost samt att jag äter proteinrik nyttig mat så har vi hittat många favoritrecept på din sida. Är speciellt nyfiken på pannkaks mixen, Nudlarna och mjölet.

  SvaraRadera
 31. Gillat och delat! moncansbrev ( at) hotmail.com
  Vill gärna vinna för att kunna prova några av dina recept. Som tryoholic så MÅSTE jag prova själv och inte lita på vad andra säger :-)

  /Monica

  SvaraRadera
 32. Vilket pris!! Vill absolut vara med i denna utlottning! Har gillat på FB sen länge och även delat detta inlägg.
  Vill gärna vinna för jag har äntligen fått lust att "leka" i köket igen. Har haft en blogg där jag lagade massor med mat, lekte fram recept men tappade lusten i somras och slutade. Hittade sen din blogg och har prövat massor av goda mat & bakrecept. Många har blivit stora favoriter som jag gjort flera gånger. Idag gjorde jag dina Cookies & Cream-pannkakor (jättegoda!!!) passade perfekt efter mitt träningspass. Gillar att mat kan vara både rolig att laga, god och hälsosam!! Så tack för alla recept och tips!!
  Min mail är: maria@siverman.se
  :) // Maria Siverman

  SvaraRadera
 33. Gisela Hinders giselahinders@hotmail.com
  Jag skulle vilja vinna allt detta för att ge till min träningsglada familj som present. Skulle bli väldigt uppskattat :)

  SvaraRadera
 34. Gillar redan och delat ! Smygkikar här hela tiden för att inspireras av både din träning och recept, delar din sida lite här och där privat oxå för de som sett min förändring och vill få lite tips och tricks!
  Som ensamstående mamma är de svårt att få råd med alla dessa produkter som jag bara längtar efter att få testa, så jag brukar köra på någon slags ersättning istället. Som terapi att experimentera fram nåt ätbart i köket, och med bättre produkter kanske man får färre misslyckanden.. Fast, då har jag inget att skylla på iofs :) Kanonbra blogg!
  teresa@skogsta.se

  SvaraRadera
 35. Vilken rolig tävling! Jag har gillat och delat din sida.
  min mail linneasundgren@hotmail.com och mitt namn (inte helt otippat) Linnéa Sun dgren. Jag har hittat så himla mycket inspiration på din sida och massor med härliga recept. Det är sådant som peppar mig att leva hälsosamt. Många nya nyttiga produkter har jag redan fått köpa in då jag vill följa dina recept, men en får liksom hejda sig ibland för det blir ganska dyrt till slut :) Jag vill vinna för att det vore så roligt att testa dessa, för mig, nya produkter! Har bara testat cocos oljan och chokladen sedan innan :)

  SvaraRadera
 36. Felicia Broberg. Feliciabrobeerg@hotmail.se. Jag har gillat och delat på FB!
  Jag skulle jätte gärna vilja vinna detta paket eftersom jag älskar att prova nya saker och att jag alltid varit nyfiken på dina lite speciella produkter så det skulle verkligen vara hur roligt som helst att få vinna och få testas på lite nytt och få nya favoriter!

  MVH Felicia

  SvaraRadera
 37. Gillar och delar som Jessica Sundberg1. jess.sndbrg@gmail.com Jag är en riktig godisråtta och soffpotatis. Jag behöver verkligen ta tag i min kost, börja äta nyttigare och mer hälsosamt och även sätta igång med träningen. Det här skulle vara ett perfekt startkit!

  SvaraRadera
 38. Hej hej! Yes vad kul med en tävling! Speciellt när vinsten är en härlig fruktsallad av godsaker och saker som kan förvandlas till gottigheter, dessutom fullproppade av näring för kropp och själ.
  Jag vill väldigt gärna vinna detta härliga paket då jag helt enkelt brinner för allt som har med kost, hälsa, kropp o själ att göra. :-)
  Hade blivit sådär löjligt glad om jag vann.
  Håller alla tummar och tår :)
  Har gillat och delat FB sidan.
  Hälsningar// Sofia
  mail:sofia@d4v.se

  SvaraRadera
 39. Ååååhhh! Den här tävlingen vill jag VINNA! :D Jag älskar dina recept och jag rekommenderar din hemsida och Instagram till alla som är bara en gnutta intresserad av att leva lite hälsosammare!
  Jag har gillat och delat tävlingen på fb. =)
  Therese Andrijevski
  dansantabarn@gmail.com
  Vänliga hälsningar Tess

  SvaraRadera
 40. Gillat och delat på FB. heidiritaoja@gmail.com
  Klart man vill vinna och få möjöigjet att prova en massa nya spännande produkter. Har bakat en hel del av dina recept; mest då bröd och proteinkakor. Jag har upptäckt en helt ny värld ang bakning.:-)
  Ska iväg å åka Vasaloppet i helgen så det vore kul å få en härlig belöning på posten då man kommit hem!

  SvaraRadera
 41. Gillat och delat! Jag heter Kristina Furundzic och min mail är stince_93@hotmail.com. Varför jag vill vinna? Jo, jag tänker vara helt ärlig nu. Jag är en hängiven läsare som kikar in här väldigt ofta, dels för att jag följer dig på bloglovin & instagram, dels för att jag älskar att titta på matbilder och recept. Sitter ofta framför datorn och nästan dreglar när jag kollar igenom din receptbank! Har provbakat flera grejer men tyvärr inte så många som jag verkligen vill prova baka eftersom jag sällan har alla ingredienser hemma. Att få vinna detta hade varit en räddning (!!) då jag hade kunnat baka alla dina mumsiga kakor med proteinpulver, om vi ska ta ett fint exempel. Då hade jag kunnat göra goda mugcakes eller lyxat till gröten/kvargen med god mandelarom. Jag hade kunnat baka någon fin kaka med jordnötsmjölet! Ja, listan kan göras lång. Det bästa av allt - jag hade haft något ställe att lägga mobil/nycklar i när jag kämpar på gymmet. Så. Det är precis därför jag verkligen, verkligen vill vinna. Hade varit väldigt grymt! Tack för en bra blogg, keep it up :)

  SvaraRadera
 42. Gillat och delat! Vill faktiskt mest vinna för att kunna baka och övertyga mina arbetskamrater om att nyttigt är godast! De är mycket skeptiska till det jag äter, och jag är dessutom glutenintollerant, vilket är ännu mer skumt;)

  SvaraRadera
  Svar
  1. kan tydligen varken läsa eller stava.... intolerant ska det givetvis vara, samt jag är

   annica cransenhed
   strömstorpvägen 4
   70230 örebro

   ankananka@hotmail.com

   Radera
 43. Delat och gillat, teresia.edqvist@hotmail.se. Älskar att prova dina recept, vilket jag även bjuder min sambo på. Han har som mål att åka Vasaloppet nästa år, så bra kost och träning står på schemat för honom nu, skulle därför tycka det var jättekul att få ge bort detta kit till honom! :)

  SvaraRadera
 44. gillat och delat. Jag heter Josefin Björck mail Josefin.bjorck@telia.com
  Anledningen till att jag vill vinna är att jag älskar allt som har med nyttig matlagning att göra. Nu har jag även fått med mig sambon i detta tänk, eftersom han har blivit känslig mot socker och måste undvika vissa livsmedel, passar det utmärkt att vinna lite nyttiga saker som vi kan testa=)
  Tack för en superbra och inspirerande blogg!!

  SvaraRadera
 45. Gillat dig har jag gjort länge :) men nu har jag också delat din sida (osäker på hur man delar en hel sida så jag kopierade bara in länken till din sida och lade ut på min egen - fanns ingen dela-knapp för själva sidan)

  Varför ska jag vinna då: jo, jag följer en massa fitnessprofiler på instagram, så även dig. Men dina recept testar jag gång, på gång, på gång, för jag ÄLSKAR dem. Tror inte jag bakat/lagat mer än en eller ett par recept från nån annans sida, men från din: MASSOR. Från morotsmuggkakor, proteinchokladbollar, pannkakor till tonfiskbullar. Jag BEHÖVER de här ingredienserna, haha.

  Min email: maria.hammarstedt@ownit.nu

  SvaraRadera
 46. Sjukt härlig vinst!

  Jag har gillat på facebook och delat (Angelica Månsson)
  angelicamansson92@hotmail.com

  Jag har kämpat sjukt mycket med att ändra kosten för att få min kropp att må bättre, detta skulle vara en bra belöning på all möda. Plus att det skulle vara en spark i rumpan för att komma igång med träningen ordentligt igen!

  SvaraRadera
 47. Veronicajohansson491@hotmail.com har gillat o delat på fejjan. Har skrivit till dig via mail. Har såååå trögt att komma dit jag vill trots att jag sköter kost o träning. Vill verkligen vinna för att bibehålla min motivation. Hade blivit så lycklig :-) // veronica

  SvaraRadera
 48. Hej! Jag heter Cecilia Levin och min mail adress är cissi.levin@hotmail.com. :) Jag har gillat din FB-sida! :D Jag skulle vilja vinna då jag inte riktigt har råd att prova så mycket produkter som jag önskar jag kunde! Som 19-åring har jag inget överflöd av pengar direkt haha då alla pengar går till en sparfond för att kunna studera Exercise Science i England. :D kram!

  SvaraRadera
 49. snyggjulia@gmail.com gillat och delat mer än gärna. Är en helt nyfrälst anhängare av Tasty Health. Det bästa är att allt är gott och att det är så bra uträknat med kalorier, fett, proteiner och kolhydrater. Fantastiskt! Tack för en riktigt bra ich inspirerande sida! /Julia Wiering

  SvaraRadera
 50. Hej jag heter Mats Andersson och min mail: matsandersson1965@home.se .och jag skulle verkligen behöva vinna detta paket så jag har en möjlighet att gå ner i vikt och få i mig en massa nyttigheter...gjorde en gbp för 2 år sen och gick ner i vikt mycket bra...men nu har jag börjat gå upp igen så jag har börjat träna igen och skulle behöva börja äta lite mer nyttigt
  Mvh Mats

  SvaraRadera
 51. Martina, martina_elisabeth@hotmail.com. Gillat och delat!
  Oj vad jag skulle bli glad om jag skulle vinna detta paket! Alla dessa produkter går inte att få tag på i Finland och det skulle vara så roligt att få testa dessa! Jag brinner för hälsa men just matlagning är en svaghet hos mig. Jag tror att dessa produkter skulle motivera mig till att kocka mera hälsosamt och jag skulle definitivt prova några av dina smarriga recept!

  SvaraRadera
 52. Hej! Jag har gillat och delat på Facebook, mitt namn är Cajsa Wiskär. Vilken underbar utlottning, allt man kan drömma om i princip. Jag har provat många av dina recept och aldrig har jag blivit besviken, dock finns det fortfarande många av dina recept som jag vill pröva men har inte de rätta ingredienserna. Därför skulle jag bli överlycklig om jag vann detta, massor av fina ingredienser att baka med! :D
  Med vänliga hälsningar,
  Cajsa Wiskär

  SvaraRadera
 53. Har gillat och delat :)

  Du är en stor inspiration för mig, speciellt när det kommer till matlagning och bakning. Jag älskar dina muffinsrecept och jag kikar in på din blogg varje dag och hoppas på något nytt recept :)
  Det har länge varit viktigt för mig med en bra kosthållning och träning för att kroppen och själen ska må bra. Det skulle passa perfekt att få ett paket med massa bra grejer att experimentera med i köket.

  Caroline Andersson
  carro93_5@hotmail,com

  SvaraRadera
  Svar
  1. carro93_5@hotmail.com

   ska det va såklart!

   Radera
 54. Har gillat sidan länge, nu även delat :-)

  Ann-Sofie Skyllerstedt
  ann_zofie@hotmail.com

  Är väldigt nyfiken på dessa produkter! Efter att ha hittat din sida så har en hel del nyheter hamnat i familjen skafferi, men vi är öppna för fler!

  SvaraRadera
 55. Gillat och delat! :-)
  Maria Lennartsson, lennartssonmaria@hotmail.com
  Jag skulle gärna vilja vinna dessa produkter för att det skulle vara spännande att testa. De skulle passa mig bra som typ 1 diabetiker och för att jag vill komma i form. Nyfiken på hur de kommer påverka mitt blodsocker i kombination med träning.

  SvaraRadera
 56. Jag har gillat och delat!
  Jag tycker jag ska vinna, för jag älskar verkligen din blog, och du har inspirerat mig så mycket sedan jag har börjat följa din blog. Nu har jag så många egna receptidéer så det nästan sprutar ut ur öronen! Det som mest håller mig tillbaka är de ekonomiska tillgångarna jag har för att spendera på "projektvirke"! Vinna det här paketet skulle vara fantastiskt och ge mig möjlighet att exerimentera och ha roligt ett BRA tag! <3

  Tack för en underbar blog!

  Paulina Israelsson
  wiciladith@gmail.com

  SvaraRadera
 57. Elin Lundmark, har delat och gillat på FB, elin_lundmark44@hotmail.com.
  Jag skulle så väldigt gärna vilja vinna =) Har ÄNTLIGEN, med hjälp av dina recept, lyckats sluta med alla sötsaker jag tidigare ätit på helgerna. Detta har jag kämpat med flera år, men efter att ha ramlat in på din blogg och testat en massa sockerfria recept, går det fantastiskt bra och resultaten jag fått av allt slit på gymmet som tidigare uteblivit är grymt! =) Kan ibland även vara svårt när man bor i en liten stad att få tag på alla ingredienser. Hur som helst, tack för en grym blogg! Mvh Elin

  SvaraRadera
 58. Har gillat och delat. Jag har hittat din blogg nyligen och testar något nytt recept varje dag och nu har du samlat de flesta måste som man ska ha i skafferiet. Sevil Atari sevilatjab@gmail.com

  SvaraRadera
 59. Camilla Sjö - cami.sjo(at)gmail(dot)com

  Finns mycket i detta paket jag är nyfiken på att testa, tyvärr tillåter ekonomin det inte just nu då vi har mycket till vårt barn som behöver köpas... Jag skulle bli överlycklig om jag vann, då jag inte prioriterat mig själv på länge!

  Gillat o delat på fb.

  SvaraRadera
 60. Helen Eriksson - helen.eriksson9@gmail.com24 februari 2014 kl. 20:43

  Gillat och delat! Försöker hitta en hållbar kosthållning där jag ändå kan unna mig något gott då och då, utan att det är massor med socker och kalorier. Älskar därför den här bloggen, här kan jag klicka runt länge och väl bland alla goda recept! Det är fint att det finns ett hälsosammare alternativ när sötsuget slår till!
  Jag skulle bli jätteglad om jag vann det här paketet och fick chansen att utforska ännu fler nyttiga alternativ.
  Tack för en fantastisk blogg!

  SvaraRadera
 61. Oscar Fältsjö! Mail: Faltsjo_90@hotmail.com! Din sida är gillad (sedan lång tid tillbaka) o delad på FB!
  Jag gillar att experimentera i köket o göra nyttiga o goda recept som man kan äta med gott samvete! Skulle jag vinna skulle jag kunna ta mina experiment till en ny nivå o dela med mig av fler nyttiga recept till andra, även till dej (om du nu ej redan har något liknande :P)
  Så skulke mer än gärna vinna detta paket för att få en extra boost i köket o experimentera ännu mer o förhoppningsvis knåpa ihop lite recept som kan inpirera dej som dina recept gör för mig!!
  Nu håller vi tummarna ;)
  Ha de guld!

  SvaraRadera
 62. Har gillat och delat!
  Daneila Dejic, Daniela.dejic@gmail.com.
  Jag skulle vilja vinna detta paket eftersom jag älskar din blogg och dina recept! Det är tack vare dig och dina recept som jag har nu lyckats hålla mig ifrån ALLA onyttiga saker i 3 hela månader!! Det är det längsta någonsin för mig då jag verkligen älskar glass och choklad. Men tack vare dina recept känner jag att jag inte behöver de onyttiga sakerna längre och jag har lärt mig så MYCKET! Skulle verkligen bli överlycklig och otroligt glad om jag hade vunnit detta packet, då jag ekonomiskt inte har råd för alla ingredienser..
  Tack för en otrolig blogg och UNDERBARA recept!

  SvaraRadera
 63. Petra_bjk@hotmail.com
  Gillat å delat!
  Dina recept ger mig balansen jag behöver i livet mot min tävling i december.

  SvaraRadera
 64. Har gillat sen länge men även delat nu.
  Jag vill vinna för att jag bara måste ha det här, visst jag har stram ekonomi som så många, men lägger ändå största delen av pengarna på bra mat. Jag har nog inte provat nåt utav det ovanstående, så det vore underbart o få sätta tänderna i dom o börja experimentera vilket jag älskar o som du har inspirerat mig till. Har nog gått igenom hela ditt register snart ;)
  Tack för att du vill dela me dig av dina fantastiska recept o att du är en så inspirerande människa!

  Lino Bañon
  gokens1@hotmail.com

  SvaraRadera
 65. Hej! Jag heter Sarah Marklund och min email är : Sarah.myren@hotmail.com . Jag har gillat och delat på fb. Jag vill vinna detta för att peppa mig själv ytterligare i min hälsoresa. Har gått ner 30 kg med 15kg kvar. Din sida har varit en stor inspirationskälla med att komma igång igen.

  SvaraRadera
 66. Hej, har delat din sida och gillat den sen ett tag tillbaka :) jag heter Malin Hübinette (mail: maalinph@hotmail.com) och skulle gärna vilja vinna det här paketet till min fantastiska pojkvän som är en riktig inspirationskälla! Träffade honom i början av förra sommaren och hade då inte intresserat mig för varken kost eller träning på ett par år! Sedan slutet av september har vi båda kämpat och gått ner båda ca 11 kilo per person! Han har fått mig att tycka kost och träning är roligt igen och vi har ofta inspirerats av recept från din blogg! Han har haft en tuff tid och har bland annat förlorat en vän men ändå har han varit min starka sida och fått mig att kämpa. Nu har han fått en ordentlig skada i ljumsken och får inte träna på minst en månad och jag är rädd att han ska tappa motivationen och inte orka hålla kosten. Med detta kan jag hjälpa honom att förbli motiverad och orka fortsätta så att han inte förlorar det han kämpar för. Det är de minsta jag skulle kunna göra för honom, han är min klippa och ingen skulle uppskatta det mer än han! Tack för en grym blogg :) kram Malin!

  SvaraRadera
 67. Halloj! Gillat o delat så klart för vem vill missa en chans som denna att få lite skimmer på vardagen:) Träningen för mej är allt, jag rymmer en stund fr livet o samlar energi o kraft till mina barn, att se förändringar som sker m kroppen o få utlopp för frustration eller glädje på gymet e underbart! Hanna_0611@hotmail.com är min mejl:)

  SvaraRadera
 68. Gillat och delat din Facebook-sida...som jag inte ens visste fanns.Skandal ;) Nu kan ju alla mina vänner/kollegor se den där också. Brukar tipsa dem hej vilt om både din blogg och instagram annars. Just det här vill jag vinna eftersom det enbart innehåller EN liten produkt som är nötter. Brukar vara nötter i allt gott och nyttigt som lottas ut annars så jag brukar aldrig kunna medverka i såna tävlingar men nu så :) Är otroligt nyfiken på produkterna också eftersom jag ofta läser om dem i dina recept. Dina pannkakor i olika former är numera standard minst en gång på helgen också! Namnet är Jenny Therén, jenny.theren@hotmail.se

  SvaraRadera
 69. Gillat och delat!
  Har ganska nyss upptäckt din blogg och är helt frälst av alla läckra nyttiga recept!!
  Har provat att laga flera redan och hittat MASSA nya favoriter jag inte kommer att kunna leva utan.
  Är inte det lättaste att hitta alla produkter man behöver när man bor i en småstad så vore fantastiskt roligt att få vinna paketet och en bra hjälp på vägen att lyckas med min nya nyttiga matlagning!

  Med vänlig hälsning Nina Seefeldt
  nina.seefeldt@bredband.net

  SvaraRadera
 70. Jennifer Essén, mail: jennifer.essen@hotmail.se
  Din sida är gillad (sen en tid tillbaks ;) ) och jag har delat din facebook-sida.

  Min familj tycker mycket om att fika och då är denna sida perfekt för dessa bakverka är modifierade och helt plötsligt mycket nyttigare.

  Att min syster också har celiaki har fått mig att tänka om när jag bakar. Då det gäller att vara uppfinningsrik och inte vara rädd för att testa nya ingredienser. Din sida är perfekt för detta ändamål då en naturligt glutenfri kost gör gott även för oss andra utan celiaki.!

  Vinner jag kommer nya saker att testas och dessa kommer uppskattas av alla i hela familjen, det är jag säker på!

  Tack för en superbra och inspirerande blogg!
  //Jennifer

  SvaraRadera
 71. Lovisa Persson (loova@live.se) Gillar redan din sida, som jag förövrigt hittade här om dagen! Men bloggen har jag höljt lääänge! Jag vill vinna eftersom att jag ser så mycket gott och härligt som jag så gärna vill smaska på och smaka. Men riktigt den turen eller ekonomin att dessa underbara och kanske lite annorlunda produkterna finns här ute hos mig på landsbygden. Och lite nojig att jag inte ska få hem det jag beställt om jag väl beställer :S

  SvaraRadera
 72. Har gillat och delat sidan :)
  Isabelle Mulkerrins - isabelle.mulkerrins@hotmail.com

  Jag älskar verkligen att testa ny mat, att baka och laga. Tycker det är kul att variera vad man äter och prova nytt. Det skulle verkligen vara kul att vinna så att man kan testa nya recept med det som man (förhoppningsvis!) vinner!! Och jag har aldrig vunnit en tävling, så skulle vara kul att vinna någon gång! haha

  Din blogg är stor inspiration för mig och älskar verkligen dina recpet, värje gång jag inte vet vad jag ska äta så kollar jag dina recept och får massa inspiration :)

  SvaraRadera
 73. Sofia Lindskog, soffy_91@hotmail.com

  Gillat och delat!

  Jag har alltid gillat att testa nya saker när det gäller mat men under den senaste tiden har jag varit fantasilös. Men om jag vinner dessa produkter kommer jag bli inspirerad att börja experimentera på nytt!
  Jag kommer också bli motiverad att börja tänka på ett hälsosammare val av kosten.

  SvaraRadera
 74. Daniella jacobsson24 februari 2014 kl. 22:29

  Daniella Jacobsson , jacobsson.nella@gmail.com
  Jag har gillat och delt denna sidan på Facebook. Jag kämpar med min övervikt och vill verkligen komma igång med träningen igen och bli den personen jag var innan. Med detta startkit tror jag att jag kommer att lyckas. Jag har som mål detta året att springa vårruset i Halmstad och kunna springa hela sträckan som är 5 kilometer. Jag vill inte behöva kämpa längre jag vill vara den där friska och sunda personen som älskar att springa och ha kul! :)

  SvaraRadera
 75. Linnea Sjöstrand, sjostrandlinnea@gmail.com.
  Det är ingen överdrift då jag säger att mat varit mitt största glädjeämne i livet sedan några år tillbaka. Jag studerar ekonomi men läser recept på föreläsningar och kommer hem med tusen tankar på nya saker att laga. Nyligen försvann denna glöd då den man jag älskar lämnat mig för ett distansförhållande. Detta har lämnat mig med massa tid på mina händer, men ingen lust att ägna den åt min vanliga hobby. För att hålla mig sysselsatt har jag kommit igång med träning, vilket ger mig nyfunnen energi. Genom att få ett paket som matchar denna nya livsstil skulle det inte bara glädja mig, utan förhoppningsvis ge mig åter min matglädje – men denna gång åt det mer medvetna, hälsosamma hållet!

  SvaraRadera
 76. Hej! Älskar att göra dina recept, speciellt när man har lite tid över och kanske hittar på en egen twist på något recept :) Jag är just nu inne i en jobbperiod med 9 dagar jobb och 1 dag ledigt i mitten, det blir tyvärr inte mycket bak i köket just nu, men snart är den över och då ska jag faktiskt ta med mig min chef till gymmet för att köra ben! Haha :)) Skulle vara supermysigt och lyxigt att få lite ny inspiration och spännande ingredienser att leka med! Dessutom kan vi behöva fylla på med något gott efter det där benpasset, hihi ;)

  Jag har givetvis gillat och delat! Jag heter Sofie Lampinen och min mail är Sofielampinen@hotmail.com :)

  SvaraRadera
 77. Hej Sanna! Jag skulle tycka att det var jätteroligt att vinna dina "överblivna varor", haha! Jag älskar att hitta med inspiration från bloggar som din laga nyttig mat och baka massa "sötsaker" som inte innehåller socker och annat skräp som finns i sånt som går att köpa i butikerna när sötsuget sätter in! Jag är otroligt svag för proteinpannkakor, och det har smittat av sig på familjen hemma också! Så Pannkaksmixen skulle vara riktigt kul att testa, har funderat på att beställa men efter som jag är en "fattig student" så blir det inte riktigt i prioriteringarna. Älskar även att träna på gym och längtar till den där proteinshaken att dricka efteråt, och provar mig fram lite just nu vilket märke jag tycker bäst om. Caseinpulver är också nytt för mig så och har sett lite recept där du bakar med casein så skulle va intressant att känns skillnaden mellan vassle och casein! :) mycket utav sakerna i detta paket är sånt jag önskar att jag hade i skafferiet hemma, hoppas hoppas jag har turen att vinna! Gillat din fb sida gjorde jag redan men har delat den nu också! :)
  Mitt namn är Izabelle Svensson och min mail är izzaabelle@hotmail.com

  Tack för sjukt bra blogg oh inspiration när fantasin sviker!

  SvaraRadera
 78. Både gillat och delat! Din blogg har varit en inspiration under lång tid både gällande träning och att upptäcka nya smaker och delikatesser. Tack vare din blogg har jag hittat en passion av att testa på nya maträtter och bakverk, det är en utmaning att stå i köket men så kul. Att kunna laga nyttiga saker som både är goda och mättsamma har inte alltid varit det lättaste, tänka att få vinna denna tävling och de produkter skulle vara såå toppen :) Att få fortsätta göra det man tycker om och utmana sig själv är det bästa som finns, dock behöver man ofta en "push" i rätt riktning. Att vinna detta skulle ge ny motivation och lust att fortsätta leva sunt och nyttigt. Tack Sanna för en inspirerande blogg!

  Lisa Olwer
  jordgubbe88@hotmail.com

  SvaraRadera
 79. Hallå Sanna!
  Gud va underbart att få chansen till att vinna ett sånt här paket med godsaker :D Du har öppnat en helt ny värld för mig, du skriver så många bra, informativa inlägg. Sen jag hittade till din blogg har jag nog gjort minst ett av dina recept varje dag, och jag mixtrar ofta ihop någon egen twist. Du har bland annat bevisat att man kan baka så otroligt mycket godsaker som man absolut inte behöver ha dåligt samvete för och min familj får ofta agera försökskaniner, och det har inte varit många gånger de varit besvikna :) Jag har en dröm om att ställa mig på en scen och du har varit en enorm inspirationskälla, framför allt när det gäller kosten då jag genom dig har kommit i kontakt med IIFYM, och jag mår otroligt bra av att jag faktiskt kan äta från ett mycket bredare spektrum! Idag lägger jag så mycket pengar jag kan på bra mat med kvalitet eftersom att jag vill ha full koll på vad det är jag stoppar i mig, och eftersom att jag är student räcker inte kassan så långt har jag tagit på mig två extrajobb utanför studierna för att kunna unna mig all denna bra mat :) Att vinna det här paketet vore så himla perfekt eftersom att det innehåller några saker som jag redan provat och som är superbra, samt några som är nya för mig och hjälper mig att kunna prova fler av dina mumsiga recept :D

  Inlägget är gillat oh delat på Facebook :)
  Mitt namn är Maja Vieweg och min mail är majavieweg@live.se

  SvaraRadera
 80. Gillat och delat =) älskar din blogg, har gjort massa goda recept från den!

  Extra näring extra allt
  Att vara hälsosam är ballt
  Stråla inifrån och ut
  och passa på och njut

  Tack för en bra blogg

  Med vänliga hälsningar

  Hanna Larsson
  hannalarsson80@hotmail.com

  SvaraRadera
 81. Gillat och delat med följande text: Bästa bloggen ever! Så mycket inspiration, kunskap och bra inlägg om
  träning/hälsa och nyttigt gott!

  Tack för att du skapat denna blogg, för den ger så mycket

  Emelie Österberg
  emelieosterberg@hotmail.com

  SvaraRadera
 82. Försöker igen.
  anna.andersson@live.se

  SvaraRadera
 83. Liked and shared! I would love to win and try out new things with this gorgeaus package! Lots of love and kisses from a danish reader!! <3 emiliehl@msn.com

  SvaraRadera
 84. Nu har jag gillat och delat! Emmeli Wiklund, emmeliwiklund@hotmail.com. Jag går en utbildning i hälsa och strävar efter att lära mig så mycket som möjligt om det! Tycker kost är extra intressant så därför skulle detta paket vara himla kul att få! Samtidigt för att jag är student och inte har råd att prova på massa nytt, och det här skulle vara en chans att göra just det! =D

  SvaraRadera
 85. Gillat och delat!
  Jag bakar allt utgående från dina recept. Min 13- åringa dotter som har diabetes vill alltid veta vad du kommit med för nytt och ber mig baka. Hon har blivit lika inspirerad av din livsstil som jag. Det tackar jag för :) Det känns bra att få sitt barn att ta efter hälsosamma förebilder.
  jaana.gabrielsson@gmail.com

  SvaraRadera
 86. katrin savolainen
  katrin.bjerkenius.savolainen@gmail.com
  gillat och delat!
  jag skulle gärna vilja vinna. jag kikar ofta på din blogg, insta m.m och njuter av alla vackra bilder du lägger ut på mat/bak. jag går själv på en diet nu då jag länge kämpat med vikten. men jag är grymt taggad på att börja baka och laga många av dina recept när jag är tillbaka på banan. älskar att prova nya recept. älskar mat och bak. men som många andra har jag inte riktigt råd med alla dessa fina råvaror.
  :-)

  SvaraRadera
 87. Johanna Fohlin. folle__@hotmail.com (2st __)
  Gillat och delat på fb! :)
  Älskar din blogg! Har följt dig i snart ett år. Du har blivit en enorm inspirationskälla för mig i båda matlagning och träning! Du skriver alltid intressant och förklarar bra om olika ämnen. Vore superkul att vinna och får testa sig fram med lite nya produkter i köket!:)

  SvaraRadera
 88. Gillar & delat på Facebook!
  cecilia_andersson_97@hotmail.com
  Älskar din blogg kikar på den dagligen, mycket motivation till hälsosammare matlagning & bakning samt dina kunskaper kring träning väldigt lärorik. Jag är känslig mot gluten & genom din blogg har jag funnit många goda recept på allt från pizza, bröd, bakverk mm.
  Du har fått mig att börja handla på Iherb :) Kanonbra!
  De hade varit väldigt roligt att vinna nya produkter till ännu mer inspirerande matlagning

  SvaraRadera
 89. Emma Stålebring
  emma.stalebring@hotmail.com

  Jag gillar din sida på FB och har även delat den. Jag skulle gärna vilja vinna det här finfina paketet för att jag är så otroligt nyfiken på både pannkaksmixen och kolanapparna :) Jag älskar att prova nya (ätbara)saker men just nu måste jag prioritera bort det då jag sparar pengar till en kommande resa till Asien :)

  SvaraRadera
 90. Din glöd och inspiration är redan gillad och nu delad till fler!
  Contact.annica@gmail.com

  Att vinna ett så superladdat paket med hälsosam och spännande mat skulle vara så värdefullt för mig i min kamp för att hitta balans och en hälsosam livsstil.

  SvaraRadera
 91. Gillat & delat på fb!
  Helena Bergh, helena_bergh@hotmail.com

  Detta paketet hade vart perfekt för mig! Jag är alltid på väg att beställa, men vet aldrig riktigt vad jag ska köpa. Så jag sitter och velar och googlar på vad jag borde köpa, och så slutar de med att jag bara tar "de vanliga"!

  SvaraRadera
 92. Maja Lundin
  maajmun@hotmail.com
  Har gillat och delat på Facebook

  Det här paketet skulle vara perfekt för mig som är student och är otroligt intresserad av nyttig matlagning och bakning. Jag älskar att träna och vill att min kropp ska få bästa möjliga näring för att bli stark och funktionell, men många av de livsmedel som jag är intresserad av är ofta väldigt dyra. Jag har följt din blogg och ditt konto på Instagram länge och dregglar varje gång jag ser ett nytt recept! Har testat flera av dem och blivit riktigt nöjd. Så att vinna det här paketet skulle ge mig en skjuts och motivation att fortsätta testa nya och nyttiga mat- och bakrecept för att stärka både min kropp och knopp!

  Tack för en otroligt bra blogg och fantastiska recept :)

  SvaraRadera
 93. Sandra Jeppsson
  jeppsson.sandra@hotmail.com
  Har gillat och delat :-)

  Jag upptäckte din blogg för några veckor sedan och fick en sådan sporre att ändra mitt liv! Kände mig konstant trött, sugern på socker och tung i kroppen.
  För 4 veckor sedan bestämde jag mig för att ändra på det och började med att utesluta allt socker tills det att jag gått ner ett par kilo och känner mig bättre i kroppen. Jag har förbättrat min runda på en mil på lite mer än en timme, till 51 minuter. Jag känner mig gladare, mindre sötsugen och uppsvälld än tidigare.. helt underbart!
  När jag känner att jag tappar motivationen brukar jag titta in här och få en boost på hur långt man kan komma om man bara beslutar sig för det! Och alla goda recept ska vi ju inte prata om :-)
  Så avsett om jag vinner eller inte så har jag vunnit en början på ett helt nytt liv (även om det såklart hade varit fantastiskt roligt att vinna)!

  Så tack för all inspiration och en super bra blogg! // Kram Sandra

  SvaraRadera
 94. Hej! Katarina, hovkonditorn@gmail.com Jag har gillat och delat. Jag älskar att testa nya saker och experimenterar ofta i köket. Gärna nyttiga och hälsosamma godsaker.
  Jag har nu testat dina nyttiga proteinrika semlor och inlägget finns idag på min blogg :) Ha en fin dag!

  SvaraRadera
 95. Hello! Julia Hellron, Julia_Hellron@hotmail.com. Gillat och delat :)

  Jag upptäckte allt det här med hälsa och träning igen för 1 år sedan och strax därefter din blogg. Du har räddat mig. Genomgick en ganska stor operation av min axel och rygg för 6 månader sedan och är sjukskriven. Är man de så har man inte riktigt pengar till att pröva alla dina bra saker, men skulle gärna vilja. Med andra ord är detta ett gyllende tillfälle :) Älskar att trixa i köket, prövat de mesta från din blogg :)

  Ha de bäst // Lia

  SvaraRadera
 96. Har gillat och delat!
  Tack för fantastisk inspiration. Du inspirerar så otroligt många att leva ett sundare liv utan att det blir hetsigt. Jag har hittat en sund livsstil och vill också kunna inspirera andra! När jag bjuder hem vänner på mat osv uppskattar jag verkligen när jag ser att de testar på något de aldrig testat innan och ser att man kan faktiskt göra nyttiga alternativ. Hade jag vunnit detta skulle jag fortsätta att testa mig fram och förhoppningsvis inspirera min omgivning ännu mer. Tack för en bra blog Susanna!

  Cecilia Ekstedt
  cecilia.ekstedt@hotmail.com

  SvaraRadera
 97. Veronica Högwall hogwall40@hotmail.com, gillar din sida sen tidigare och har delat :)

  Motivera varför jag ska vinna.. Hmm..
  Du inspirerar, något fruktansvärt mycket.. Att du har levt det liv många kanske drömmer om, men ändå har fötterna på jorden.
  Jag hade aldrig anat att man kunde baka så mycket gott utan att använda "skit" det är jag dig evigt tacksam !
  Enda nackdelen är att jag alltid har sån beslutsångest om vad jag ska beställa, haha ! Så än har jag inte beställt från iherb och därför känns det som att detta paket vore väldigt passande- vem gillar inte paket liksom ;)

  SvaraRadera
 98. För det första så vill jag bara tacka dig för din dagliga inspiration både på bloggen, fb och instagram.
  Varför just jag ska vinna? Hm jag ska säga som såhär att jag varit sjuk i anorexi och ortorexi i 11år och har varit fruktansvärt rädd för mat men jag började följa dig för ungefär 1,5år sen nu och började så smått pröva dina fantastiska recept och vet du? Det blev succé! Jag kan inte tacka dig nog för att du inspirerat mig till att våga bli frisk och fortsätta kämpa mot mina demoner. Jag har precis börjat träna styrketräning nu och är peppad till Max och detta fantastiska paket hade verkligen hjälpt mig på traven!

  Stor kram
  Jag har förresten gillat och delat!
  Emilia Hetlesaether
  Emilia.hetlesaether@gmail.com

  SvaraRadera
 99. Hej,

  Bland slevar och byttor jag känner mig hemma,
  fast min mage sambon knappt vill klämma.
  Har blivit en del bak och kalorier,
  men nu är det stopp med bakhistorier.
  Din megapåse dunderbra vore att få,
  så jag till sommarn kan få trippa på tå!

  Kram kram

  Malin Kårdahl
  Box 4059
  31104 Glommen

  anniesstuga@telia.se

  SvaraRadera
 100. Har gillat och delat! Jag heter Anna Maria Ivarsson och vill vinna för att jag som student inte har möjlighet att prova på massa olika produkter och oftast får hålla mig till lite enklare ingredienser. Kokosoljan t.ex. är ett must-have som jag planerar att införskaffa när jag får ett bra tillfälle..! Skulle vara så kul och praktiskt om jag kunde vinna och få testa några av dina produkter :) min mejladress är: ivarsson15@hotmail.com

  SvaraRadera
 101. Hej Kia heter jag. anledningen till att jag skulle vilja vinna det här test paketet är att jag vill testa nya saker som kan göra att jag får ett nyttigare liv och få ett bättre liv. jag har IBS vilket gör att min mage tål typ inget men sen jag slutade med dom mesta kolhydrater gluten och det mesta mejeri produkter så har den blivit mycket bättre. jag har följt dig på insta ett bra tag och blir inspirerad av dina recept en har inte hunnit köpa hem nått jag kan baka av så det här hade hjälpt mig otroligt mycket att få en extra kick i baken så man kommer igång..
  tack för all inspiration fortsätt blogga och posta på instagram.

  Kristina_andersdotter@hotmail.com
  gillat å delat.

  SvaraRadera
 102. Jag testar igen. :)
  Jag har gillat och delat din blogg på facebook.
  Jag tycker att din blogg är väldigt inspirerande och jag har testat några av dina recept, mest på godsakerna! ;) Det skulle vara superhäftigt att vinna detta paket.
  Matilda Storm
  tolda_3@hotmail.com

  SvaraRadera
 103. Josefin Lindgren
  jossee_999@hotmail.com
  Har gillat och delat!

  Hej jag heter Josefin Lindgren. Du är en fantastisk inspiration, jag använder dina recept som en vana i vardagen. Jag är oerhört intresserad av hälsosam matlagning, bakning och träning, vilket på senaste tiden har blivit en del av min livsstil. Jag skulle gärna vilja vinna det här paketet för att få mer inspiration till att prova nya saker. Jag beställer inte hem från internet vilket gör att jag inte alltid kan få tag på det jag önskar. Med det här paketet kan jag utforska nya produkter vilket jag kan ha svårt för annars. Jag älskar allt som har med mat att göra och försöker så ofta jag kan att inspirera andra.
  Tack för att du delar med dig och inspirera andra till en hälsosam livsstil, det uppskattas verkligen.

  SvaraRadera
 104. Linda heter jag och just nu händer det galet mycket i mitt liv. Jag tar snart studenten och måste komma på vad jag vill göra med mitt liv, jag kämpar med att få så bra betyg som möjligt samtidigt som jag pluggar körkortsteori tills det sprutar ur öronen på mig, jag satsar på att gå upp en svårighetsgrad i dressyr med min häst vilket kräver mycket träning, såväl mental som fysisk. Jag älskar att det känns som jag är på väg framåt här i livet, men samtidigt kan det bli lite väl stressigt ibland. Då ställer jag mig i köket och experimenterar - och känner genast hur jag får ny energi. Jag ÄLSKAR att pyssla i köket, och allra roligast är det såklart när man får testa lite nya produkter. Ekonomin tillåter dock inte så stora utsvävningar, och därför hade det varit väldigt roligt att vinna det här inspirerande paketet! Jag har givetvis delat och gillat facebooksidan och linda@faluna.se är min adress.

  SvaraRadera
 105. Hej!
  Amalia heter jag. Jag skulle vilja vinna paketet eftersom jag länge velat prova flertalet av dessa produkter men inte "vågat". Pastan har jag dock ätit och gillat väldigt mycket, den har fått mig att bli av med en del av min pasta-skräck. Egentligen är det oklart varför jag inte vill äta pasta, det är inte mjölet för jag äter bröd och annat. Utan det är mer av en tvångstanke "jag äter inte pasta". Men ju mer man vänjer sig med att äta produkten, desto större chans till att jag även vågar äta den riktiga varan :) Om hjärnan kan lura mig så kan jag lura den tillbaka!
  Pannkaksmixen skulle vara bra eftersom jag jobbar väldigt mycket (jobbar som sjuksköterska) och det tar så lång tid att göra alla matlådor från veckan. Skulle verkligen behöva mer tid till att ta det lugnt och vila, annars tar jobb, träning och matlagning all tid när jag har 6dagars veckor.

  Gillar verkligen din blogg, det ska vara gott att äta! :D
  Min mejladress är amaliaandersson@gmail.com
  Ps. jag har gillat och delat på fb såklart !!

  SvaraRadera
 106. Hejsan!
  Jag heter Maline Mellberg. Tycker att din blogg är så otroligt inspirerande och rolig att läsa. Älskar träning häsla och maaaaat! :) Det finns så många saker och recept jag skulle vilja prova på men ibland sätter plånboken helt enkelt gränserna. Jag skulle bli helt otroligt lycklig om jag vann och jag tror inte jag skulle lämna köket på hela våren, haha! ;)

  Har gillat och delat din facebook. Fick själv tipset om din sida av en arbetskamrat och sprider den gärna vidare! :)
  Min mail: maline.mell@gmail.com

  Ha det gott!

  SvaraRadera
 107. Gillat och delat! :D Karin Björk heter jag och min mailadress är kbjork@live.se
  Jag skulle bli överlycklig om jag vann denna fantastiska "goodiebag"! ;) Jag är läkarstudent i Uppsala och väldigt intresserad av träning och kost. Jag tränar regelbundet och älskar att se hur kroppen förändras, blir starkare för varje dag som går. Dessvärre kunde min kost vara tusen gånger bättre. Som student har man inte den fetaste plånboken och tyvärr, smakar det så kostar det. Jag har inte råd att lägga ut pengar på olika, oftast väldigt dyra nyttiga alternativ. Jag unnar mig att köpa 1 burk proteinpulver för att åtminstone komplettera min träning lite. Jag älskar att laga mat och baka och går ofta in här för att få inspiration, men ofta saknas en eller annan ingrediens i mitt skafferi. Därför skulle det verkligen bli en nytändning för min vardag om jag vann! Att äntligen kunna experimentera fram olika nyttiga bakverk och maträtter på riktigt! Jag vet att jag skulle få ytterligare motivation till min träning också om jag samtidigt får äta gott och nyttigt. :)
  Tack för en grym blogg!

  SvaraRadera
 108. Amanda segersten amandaa_s@hotmail.com jag har gillar och delat på Facebook. Alltså wow vilket superpaket, bog den bästa vinsten jag sett. Jag vill vinna för att jag kämpar på med träning, plugg, praktikplats, matlådefix och alla vardagssysslor. Jag har blivit grym på planering och lärt mig att allt går bara man förbereder, tid till att träna är ingenting man får, det tar man. Folk säger till mig hur duktig jag är som går till gymmet tidigt på morgonen 5 dagar i veckan men jag ser det inte så. Jag ser det som min belöning till mig själv och min egentid. Älskar din blogg och instagram och använder fortfarande i perioder schemat jag fick när jag var kund för ca. ett år sedan. Keep up the good work!

  SvaraRadera
 109. Britt Inger Zetterqvist min e-mail = brittingerz@outlook.com
  Har gillat o delat efter konstens alla regler ;)
  Önskar sååå att jag kunde få vinna allt detta !! Riktigt, riktigt glad skulle du göra mig då :)
  Tänk att få (gratis) prova allt detta, har hittat din sida för ett tag sedan o tackar ödmjukast för alla fina recept !! Har lagt till dig i min blogg så jag ska se när du uppdaterar :)
  Hoppas på tur gör Britt Inger

  SvaraRadera
 110. Hej! Jag heter Ida Hübinette idahubinette@hotmail.com, jag vill så gärna att min fina syster skall vinna detta paket då hon är allt man kan önska sig i en syster, hon och hennes kille har gjort ett fantastiskt jobb med kost och träning det senaste året och jag vet att en vinst som denna hade motiverat dem att fortsätta!

  SvaraRadera
 111. Martina Noreliusson26 februari 2014 kl. 05:55

  Martina Noreliusson, m.noreliusson@gmail.com.
  Gillar sidan sedan förr, men har nu delat den för vidare spridning av din härliga inspiration!
  Jag förtjänar att vinna då jag i många år varit en så kallad jo-jo bantare. Testat det ena med det andra. För ca ett och ett halvt år sedan tog jag dock tag i mitt liv på riktigt och började min viktresa, med kombination av träning och kost. Jag har ganska nyligen börjat avsluta viktresan och går nu in i fasen "resten av mitt liv". Din blogg hjälper till mycket med detta och är en stor inspirationkälla till att hälsa och sund kost inte behöver vara tråkig som samhället verkar föreställa sig. Med detta pris kan jag få en extra kick och motivation till det fina jag gör för min kropp varje dag :D

  SvaraRadera
 112. Jag har Gillat & Delat!
  Linnéa Rosén
  roosseeen@hotmail.com

  Jag skulle bli jätteglad verkligen om jag skulle vinna. Då det är lite knapert med ekonomin då jag själv är student och min pojkvän arbetslös blir kosten och maten lidande. I matbutikerna är det oftaste de billigaste varorna som slinker ner i korgen, och det är ett ständigt letande efter rabatt produkter.
  Men jag vet hur viktigt det är med rätt kost och mat, då min pojkvän är aktiv gymmare och jag både gymmar, springer och rider.
  Därför skulle det vara riktigt roligt att för en gång skull laga till en riktig dundermåltid så vi kan prestera bra både fysiskt och jag i mina studier.

  Tack för en bra inspirerande blogg! <3

  SvaraRadera
 113. "Gillat" sidan har jag gjort sedan länge men har nu också delat den.
  Har ingen bättre motivering än att jag ÄLSKAR din blogg och all inspiration man får till olika maträtter och bakverk (älskar också att pyssla i köket och experimentera) och det skulle vara så fantastiskt att få ett "kit" med dina favoriter. Det finns så mycket intressanta produkter och det är så svårt att veta vad man ska testa...tyvärr kan man ju inte köpa allt, speciellt inte när det mesta kostar en hel del...att då få ett urval av dina favoriter skulle vara toppen för att kunna tetsa själv och veta vad man ska satsa på i framtiden. Håller en tumme.... :)

  TUSEN TACK för all inspiration!
  Annika Lindh
  annikalindh84@hotmail.com

  SvaraRadera
 114. Gillat och delat!
  Asså jag tror inte du förstår hur mycket du har hjälpt mig! Har inte ätit Socker eller gluten på nästan 2 år och var i början kolhydratsrädd. Jag jobbar fortfarande med det men tack vare din sida så har jag börjat äta mycket mer (bra) kolhydrater och tack vare dina recept kan jag fortfarande äta gluten-/sockerfritt! Många ingredienser finns ju tyvärr inte i vanliga affärer så detta paketet hade ju varit helt underbart att vinna! :)
  Tack än en gång!
  Stor kram

  Malin Ribbing
  malin.ribbing@hotmail.com

  SvaraRadera
 115. Jessica Haldin, jessicahaldin@hotmail.com
  Har både gillat och delat och följt dig en längre tid då jag älskar dina muggkakor och sötsaker :)

  Som studerande småbarnsförälder är både pengar och tid en bristvara. Jag älskar att prova dina recept och ditt paket skulle hjälpa både min motivation och min ekonomi den här månaden :) Framförallt skulle det vara jättekul att prova dina favoriter :)

  Tack för en jättebra blogg!

  Jessica

  SvaraRadera
 116. Men wow vilken box! Jag vill vinna den för att jag tycker att jag är värd det! Jag kämpar med mitt kostschema och min träning för att komma i mitt livs form och det hade varit riktigt kul att genom att gilla och följa dig vinna både en ny kropp, ny livsstil och en påfyllning i skafferiet!

  Tack för allt, du är grym!
  Gillar och delar såklart :)

  Johanna Unger,
  k.johannaunger@gmail.com

  SvaraRadera
 117. Jasmine Andersson Nell
  Jasmine.a.n@hotmail.com
  Gillat och delat :)
  Jag hade gärna velat få hem detta paket eftersom jag tycker om att testa på nya saker. Kontot ekar dock ofta tomt för studenter så det blir oftast bara att jag kan beställa hem nödvändigheter när det krisar som mest. Nu har dock skafferiet börjat eka tomt igen och detta kom ju i rättan tid ;)

  Jag tycker även att du är en grym inspiration. Du förespråkar hälsa på ett otroligt bra sätt och jag som har haft väldigt dåliga förhållanden till mat innan har fått en spark i röven :)

  SvaraRadera
 118. Jag skulle vilja vinna denna box för att jag just nu arbetar med att komma i form efter två graviditeter, där en var en tvillingraviditet. Jag måste ändra min livsstil då både med träning och mat. Denna box vore ett steg på väg och ett sätt att upptäcka ny och spännande produkter.

  Gillat och delat!

  Stina Jonsson
  jonsson_stina@hotmail.com

  SvaraRadera
 119. Mimmi Oinonen, mimmi@underdog.nu. Jag har gillat och delat din Facebook sida på min tidslinje :)

  Äntligen har jag hittat rätt, jag lever hälsosamt och det är inte bara för en kort period av mitt liv - det är en livsstil! Jag har hittat rutiner och vanor som passar mig, både vad gäller kost och träning. Jag styrketränar för att jag tycker att det är kul och motiverande, jag äter hälsosamt och njutbart, och jag samarbetar med mig själv istället för tvärt om. Din blogg inspirerar till en hälsosam livstil med sunt förnuft och härliga recept. Det skulle vara kul att få prova alla dessa godsaker inte bara för att det är nytt och spännande, utan också för att fortsätta inspireras till ett hälsosamt liv. :)

  Tack och vänliga hälsningar,
  Mimmi

  SvaraRadera
 120. Hoppas vinna en chans till balans. Generöst av dig att dela med dig till andra. Detta startkit skulle vägleda mig, som en kompass.
  Gillat o delat.

  SvaraRadera
 121. HJÄLP TILL OSLO :) 34 % fett till 21 %

  Du har ett stort fan här i Oslo.
  Får inspiration från din blogg och har gjort stora framsteg redan med en minskning av 12,5 kg fett (och stort plus på muskelmassa).
  Resan är dock inte slut och jag kämpar på.

  Att vinna ditt kit hade vart en bonus för det som varit men främst en spark i röven för att fortsätta :) Utbudet i Norge är väldigt begränsat och det är en kamp att få tag i bra och sunda produkter här.

  Håller tummarna (eller kniper ihop skinkorna kanske är bättre, haha).

  //Liza Nerman
  liza.nerman@gmail.com

  Inlägg är gillat och delat.

  SvaraRadera
 122. Hej! Jag heter Cecilia Jacobsson, min mail är ceciliaisabelle@hotmail.com och jag har gillat och delat din sida på Facebook :) jag hade velat vinna på grund av att jag nyligen har gått ner ca 7 kg med hjälp av David Benkö som även tipsade mig om din blogg. Jag är student och har inte råd att köpa så mycket roliga saker och det är himla synd för jag tycker det är sjukt roligt med matlagning och bakning och att göra det hälsosamt har verkligen blivit en nu passion för mig. Hade varit kul att kunna testa lite nya saker och göra nya framsteg :)

  SvaraRadera
 123. Terje Talve
  talve.terje@gmail.com
  Har gillat och delat din sida på FB.

  Är en tjej som bor i Estland och har tyvärr inte tillgång till alla spännande produkterna, dessutom kostar de en slant. Vill gärna använda dina recept (matlagning är min terapi!) Är väldigt nyfiken på nya saker och smaker! Dessutom tycker jag att bra mat är grunden till en bra hälsa och det här paketet är ju rena rama julafton! ;) Verkligen en boost för kroppen!

  SvaraRadera
 124. hej
  Titti skarp tittifairlane@hotmail.com
  har gillat och delat på fejjan
  hoppas vinna jag gillar att testa och mixa och prova lite nytt och dessa produkter är nytt för mig så vore jätte roligt att få chansen att prova hoppas på tur
  mvh Titti

  SvaraRadera
 125. Christina Frisberg Jag vill gärna vara med och tävla om hälsosamma produkter som nästan alla är helt nya för mig, det passar ju superbra att bli introducerad i det mera hälsosamma köket nu när jag har hållt på i snart ett år med min träning nästan varje dag, har format om kroppen och tappat 13 kilos övervikt och mår så mycket bättre och är så mycket starkare och yngre i kroppen än innan, så jag hoppas innerligt på att jag dragit vinstlotten med så mycket gott i potten!! :)
  Jag har gillat fb sidan under mitt namn Christina Frisberg.
  frisanpoxy@hotmail.se.
  KRAMEN!! <3

  SvaraRadera
 126. Joakim Sjöblom
  Joakim.sjoblom@weldi.se
  Gillat och delat!

  och En kort förklaring varför just du ska vinna:

  Deltar i tävlingen "fitnesskampen" här i Skara, där vi är 50st deltagare som under 12 veckor har som mål att, efter sina egna förutsättningar, uppnå så snygg fysik som möjligt.

  Jag har strikt kostschema, och många av oss deltagare har letat efter supplement för godsaker - din blogg blev lösningen!
  Har gått från en 24-årig partyprisse till fitnesstävlande och hemmakarl som bakar (efter dina recept) varje helg. Älskar att prova nya saker, brukar meka lite med dina recept, och en ny arsenal av ingredienser skulle hjälpa mina experiment (under tight studentbudget).

  Allt väl!
  /Joakim

  SvaraRadera
 127. Vilket spännande paket!
  Jag är med! :)
  Erika Berglund
  mika_26@hotmail.com
  Har gillat och delat på facebook.

  Jag vill vinna eftersom jag nyligen har börjat äta mer "clean" och detta paket skulle vara ett välkommet tillskott i mitt skafferi.

  Älskar dina recept!

  SvaraRadera
 128. Hej. Jag vill gärna vara med i tävlingen och har både gillat och delat in sida på min facebook.
  Efter ha jojo bantat i hela mitt liv gjorde jag en gastric bypass operation för 3 år sedan och fick ett nytt liv. Jag hittade sedan din underbara blogg med mat som min kropp gillar och jag mår bra av i vardagen och efter min träning. Jag gör massor efter dina recept och du är en stor förebild..TACK...så jag vill gärna vinna för att fylla mitt förråd med läckerheter så jag fortsätter på den sunda vägen och tappa mina sista kilon och fortsätta bygga upp min kropp.
  Kram Helena

  SvaraRadera
 129. Gillat & delat. Älskar att baka och testa mig fram till hälsosamma alternativ men hade glömt bort det lite då jag hamnat i en väldigt ond spiral under en lång lång tid med lågt intag och dålig progress. Min spontana tanke var gå lägre, och då finns inte utrymme för ngt annat än broccoli. Sen blev jag helt tagen av BioLayne som en vän tipsade mig om. Jag bloggade om det och fick sen din länk av en vän där du hade upplevt exakt samma sak. Nu är jag redo att ta steget mot större kaloritålighet och då kan ju detta fina paket komma väl till pass Mvh Afaf afaf.adawi@hotmail.com

  SvaraRadera
 130. Glömde min mejladress
  helenahea@hotmail.com
  Helena Eriksson

  SvaraRadera
 131. Hej Sanna! Jag heter Emelie Speychal och jag har gillat och delat din facebooksida för att delta i utlottningen av paketet med alla fina och spännande produkter.
  I november förra året lades jag in akut pga en enorm smärta i ena benet och dessförinnan hade jag vid ett flertal tillfällen sökt vård då jag spontant fick blåmärken över hela kroppen. Det visade sig att jag hade fått en förvärvad blödarsjuka efter min förlossning i september. Hemofili typ A, en allvarlig typ som endast drabbar 1 / 1000000, som gör att man spontanblöder i hela kroppen då antikroppar bildats mot den faktor i blodet som gör att det koagulerar. Jag lades in och intensivvårdades under 14 dagar på bl.a. Karlskoga sjukhus, Karolinska i Solna samt USÖ. Det var en fruktansvärd tid med mycket ovisshet om vad som skulle hända (läkarna visste inte ens om jag skulle bli frisk), mycket medicinering och provtagning, enorm smärta men det värsta av allt var att tvingas vara ifrån min familj: Mina två döttrar 2 mån samt 5 år & min man.
  Såhär 3 månader senare har jag tack vare att jag (i kombination med medicin) ändrat min kost TOTALT för att boosta kroppen med bra näring för att hjälpa den läka, lyckats få ner antikropparna och trappar nu ner på medicinerna i hopp om att antikropparna är besegrade för gott.
  Din blogg och dina recept har varit grunden i min ändrade kost, som varit en stor del av att jag blivit frisk och dessutom så fort enligt läkarna.
  Jag skulle älska att få prova fler av de produkter du använder, då detta verkligen varit min räddning.

  Nu håller jag mina tummar för att jag har turen med mig, och tackar dig för en superbra blogg och denhär chansen!

  Med vänlig hälsning, Emelie

  e.speychal@gmail.com

  SvaraRadera
 132. Annica Nilsson, gillat och delat på fb.

  Jag skulle vilja testa något nytt som inte finns att köpa i affären som jag går till. Lidl! Och det vore bra för jag tränar regelbundet och behöver något för min kropp som är nyttigt och bra för kroppen.

  bloodsband@live.se

  SvaraRadera
 133. Gillar o delar på FB.
  Kort och gott: behöver inspiration och motivation!
  Mvh Gunilla Brahce
  Gunillaparadis@hotmail.com

  SvaraRadera
 134. Jag är med :) Gillar & delar vidare till min fb. sida (Carina Gerdin).
  Jag behöver verkligen en spark där bak & få ordning på mitt förhoppningsvis sundare liv...
  Kram Carina G
  kattarsel@live.se

  SvaraRadera
 135. Jag har gillat och delat på Facebook nu :D älskar verkligen din blogg. Du är en stor inspiration!

  Anledningen till varför just jag ska vinna är för att jag brinner verkligen för träningen! Har hållit på med någon aktivitet sen jag var 5 år gammal. Dans, gymnastik, innebandy och golf. Men sen fann jag löpningen och gymmet!

  Men under 2010 blev träningen för mycket och jag drabbades av anorexi, som jag fortfarande ännu har. Jag har fått träningsförbud vissa tillfällen. 2 inläggningar på sjukhus. Så jag har haft det tufft!
  Nu efter 7 månader utan träning fick jag äntligen börja träna igen efter andra i läggningen. Januari började jag på gymmet igen. Det känns så skönt!
  Jag vill så gärna bygga upp min kropp och inte bryta ner den igen. Jag hade lite muskler innan då jag gick på gymnastik, men de försvann då jag slutade.
  Jag försöker så gott jag kan med att inte lyssna på den elaka rösten i mitt huvud (anorexi rösten som försöker ta över mig).
  Jag vill bli frisk och stark!
  Så dessa produkter som du lottar ut skulle passa mig jätte bra!
  Jag vill få tillbaka mitt liv. Bygga upp mig och göra det som gör mig lycklig. Nämligen träningen.

  SvaraRadera
 136. Glömde skriva min email från inlägget av :Sophia.
  Sukki_94@hotmail.com

  SvaraRadera
 137. Nadia Hedeya. Har gillat och delat!
  Jag vill vinna eftersom jag verkligen försöker äta nyttigare, men som student har man inte alltid råd med alla tillskott och pulver. Träningen är det inga problem med så det är maten som är det svåra. Älskar att laga mat och baka och testar gärna nya saker (som dina recept!) tyvärr saknar jag ofta "special" ingredienser och försökt vid flera tillfällen att ersätta dessa men det blir ju inte lika gott och nyttigt, finns verkligen mycket i paketet jag skulle vilja testa. Det skulle vara en fin födelsedagspresent eftersom jag snart fyller år.

  Nadiahedeya@live.se

  SvaraRadera
 138. sabina hjelmberg, har gillat och delat på facebook
  jag skulle vilja vinna för att just nu är jag nere i en "down-period", av detta tråkiga gråa regninga väder. Lite nya saker att exprimentera med inomhus hade säkert gett lite extra uppiggande effekter :)

  sabina.hjelmberg@live.com

  SvaraRadera
 139. Hej!
  Jag har gillat och delat på Facebook, Malin Svensk Björck.
  Jag skulle vilja vinna för jag har mer och mer börjat inse hur mycket det jag äter påverkar min kropp och hälsa.
  Som kroniskt sjuk i en ovanlig sjukdom och med hjärtbesvär så är det extra viktigt att jag försöker ta hand om min kropp och gör det jag kan för att sakta ner försämringen.

  Det är inte lätt men viljan finns :-)
  Det är en djungel att ta sig igenom, inte lätt när orken är liten. Så att få chansen att testa dom här sakerna och få en liten spark i baken vore så himla underbart!

  Ha en härlig vecka!
  Mvh
  Malin Svensk Björck
  gizmobus@hotmail.com

  SvaraRadera
 140. Hej!

  Tänk att få vinna detta fantastska paket,
  då kan man träna och äta nyttigt som en atlet.
  Dessa produkter är ju så nyttigt och gott,
  och är ett perfekt energi tillskott!
  Då skulle jag nå målen lätt,
  att äta nyttigt och gott på bästa sätt.
  Gillar, delar och hoppas hjärtligt att jag detta får vinna,
  så jag hälsosamma produkter snabbt efter träning kan finna.

  Ha en fortsatt fin vecka!

  Med vänlig hälsning/
  Christina Udd
  ucli@spray.se

  SvaraRadera
 141. Jenny Kisk
  jkisk@hotmail.se
  Gillat och delat på FB

  Motivering? Mmm...
  Jag behöver börja äta nyttigare än jag gör nu. Och det som lottas ut ser gott ut :3

  SvaraRadera
 142. Gillat och delat!!!

  Maria Wallström
  fruktmaria@spray.se

  Har länge spanat på jordnötsmjölet och pannkaksmixen och hoppas nu vinsten faller på mig, så jag kan få testa!!

  SvaraRadera
 143. Jag har gillat o delat på FB: Detta hade varit perfekt paket för mig att få testa alla dina favoriter, jag är gastric bypass opererad o har gått ner 46kg i vikt o verkligen börjat ett nytt liv. Så detta hade varit underbart att få prova....

  SvaraRadera
 144. jag har gillat och delat din sida på FB,
  Stina Haglund
  stiinahaglund@gmail.com

  Har läääänge velat prova så många av just dessa produkter men har för tillfället inte råd pga av att vi spara pengar till en resa och att jag till hösten förmodligen kommer vara en fattig student :/
  Så att fått vinna detta hade gjort mig så otroligt glad och det hade hjälpt mig på traven till att även få min sambo till att förstår att det inte behöver vara tråkigt att äta bra och nyttigt ;)
  (för han har erkänt att alla dina recept som jag har bakat/lagat har varit goda)

  Tack ännu en gång för en super blogg!
  mvh Stina

  SvaraRadera
 145. Gillat och delat vidare på FB!!!
  Ingrid Gerdin
  ingridgerdin@telia.com

  Självklart vill man vinna dessa härliga produkter! Dags att ta hand om sig!!! ;)


  SvaraRadera
 146. Gillat och delat! Det här är precis vad jag behöver nu för att behålla motivationen! Jag har efter mycket krångel och motstånd lyckats få ordning på maten så att träningen äntligen ger de resultat jag vill ha, men nu börjar orken och inspirationen att tryta. Din sida är den bästa inspirationen när jag vill ha något nytt att prova, men nu behövs det visst mer. Har hamnat i "kyckling och broccoli"-träsket, varvat med "tonfisk- och kesosallad". Mer spännande saker i skafferiet vore super!

  fru.sjoberg@gmail.com

  SvaraRadera
 147. Den här kommentaren har tagits bort av bloggadministratören.

  SvaraRadera
 148. Elsa Hassler heter jag, min mail är elsa-h@hotmail.com och har gillat och delat din grymma facebooksida!

  Skulle bli överlycklig om jag vann detta paket eftersom jag tycker det är så roligt att experimentera i köket och kunna bjuda vänner och familj på god mat/goda bakverk som dessutom gör kroppen gott! Är student och har knapert med pengar och är därför väldigt begränsad vad gäller de roliga (och ofta dyra produkterna).

  Denna vinst skulle också passa perfekt nu, eftersom jag fyller år om några veckor och planerar ett stort släktkalas då jag vill bjuda på lite nyttigare godis och kakor, släktingarna är så nyfikna på mina framgångar i köket! Skulle vara toppen att använda dessa produkter till detta kalas och bli som en extra present för mig. Vore verkligen superkul!

  Kul med tävling, lycka till med podcasten. Tycker den första var super!

  SvaraRadera
 149. Amanda Björneskog
  Mandolina_95@hotmail.com
  Jag har gillat och delat :)
  Jag har följt din instagram i nästan ett år nu och varit väldigt inspirerad. Dock har jag aldrog kunnat testa dina recept för jag inte riktigt vet vad det är för produkter och så vidare. Denna veckan har jag bestämt mig och är riktigt motiverad, till och med gjort egna proteinbars!! Men om jag skulle vinna hade det varit en stor push i rätt riktning :)

  SvaraRadera
 150. Den här kommentaren har tagits bort av skribenten.

  SvaraRadera
 151. Emilia Persson
  emilia.persson.91@gmail.com
  Jag har gillat och delat!
  Först och främst, tack för en inspirerande blogg och massor av goda recept! Pojkvännen hittade din blogg för ca. ett halvår sedan och efter det har vi varit fast! En sedan många år styrketränande pojkvän har inspirerat mig till att börja träna och vi försöker nu göra träning och matlagning/bakning till en rolig aktivitet ihop. Dina recept hjälper oss på vägen och då dina recept är sockerfria har detta även varit en stor hjälp då jag är diabetiker. Har även tack vare dina otroligt goda och visuellt underbara recept fått min familj att göra fullt med muggkakor och muffins, haha! Skulle gärna vinna dessa finfina priser då detta hade gett mig och min sambo ännu mer inspiration och då denna typ av kost visat sig bra för mitt blodsocker skulle det varit viktigt för mig :)

  SvaraRadera
 152. Jag har gillat (redan för ett bra tag sedan nu ;P) och delat.
  

Det vore otroligt kul att få prova på lite nytt. Med all stress den senaste tiden (privat och skola) så har jag "fastnat" i ett slags träsk där jag inte variera mina måltider... Det är förvisso nyttig mat (makrill, ägg, havregrynsgröt, keso, frukt och grönt) men fantasin lyser med sin frånvaro och orken att hitta på nya roliga saker finns väl inte där helt enkelt. Ett paket med dina favoriter kanske skulle kunna krydda upp min vardag lite igen?!
  Kram på dig
  Andrea Weidling
  andrea@monicaweidling.com

  SvaraRadera
 153. Gillat och delat din FB-sida :)
  Emma Andersson
  emmaa890@gmail.com
  Tack för en superbra blogg, följer dig både där och på Instagram och jag tycker du är en stor inspirationskälla! Du har fått mig att tänka på ett helt annat sätt när det kommer till recept, kost och livsstil i allmänhet.
  Jag tycker alla dina recept är inspirerande och tycker mycket om att testa nya saker. Tyvärr hade jag fastnat i vardagsträsket när det gäller mat. Det har ofta blivit den gamla vanliga maten på grund av inspirationsbrist, men det ska det bli ändring på från och med nu! Det finns så mycket nytt och spännande att testa, och flera av de produkter du lottar ut finns på min att inhandla-lista. Dock sätter ekonomin just nu gränser för inköp av allt för mycket nya produkter och därför hade det varit perfekt att vinna dem i den här tävlingen!
  Håller alla tummar jag har att jag vinner :)
  Stor kram!

  SvaraRadera
 154. Jag vill sååå gärna vinna dessa produkter! Älskar din blogg & alla dina recept! Har blivit besatt av att testa olika recept & gillar mest kombinationen nyttigt, gott & nyttigt! I mitt skafferi finns protein-pulver & en del mjölsorter. Men med dessa produkter skulle jag kunna testa ännu fler av dina recept ;)

  Har självklart gillat din sida på fb! Min mailadress är: jennwuopio@hotmail.com

  SvaraRadera
 155. "Lite godare, lite bättre" är mitt vardagsmotto i köket, och med dessa produkter skulle jag verkligen kunna lägga till "lite roligare" också. Därför vill jag vinna!

  Katrin är mitt namn och kam.olausson@gmail.com är min mail.
  Jag har gillat (sen länge) och delat på FB :-)

  SvaraRadera
 156. Hallllooojj!
  Jag hade såååå gärna vilja vinna det här paketet. Jag har satt igång med träningen på allvar efter min graviditet. Jag har alltid tyckt om och träna men under graviditeten tappade jag mycket muskler och kondition. Nu när jag är igång igen så mår jag så bra. Det är kul att fått in träningen som en grej i vardagen och någonting man tycker är kul och ser framemot. Jag ÄLSKAR ju godis och chips och allt som har med slisk och göra men har varit ifrån det nu i 2 månader. Med dina recept kan jag verkligen äta gotta och må bra samtidigt. Jag provade senast i går din underbara cheesecake som jag har skrivit om på min blogg. Jag önskar att jag kan vinna det här paketet som en start och prova på fler godsaker på din blogg.
  Jag har gillat på fb och även länkat dig på min blogg.
  Jennifer heter jag och jenna.sundqvist@hotmail.com är mailen. :)

  http://septemberbarnet.vimedbarn.se/nyttig-jordgubbs-cheesecake/

  SvaraRadera
 157. Hej försök nr 4 nu kanske ja blir med. Något sen men, värt ett tappert försök.
  Klart ja vill vinna det här. inspirerande varor från en inspirerande tjej o blogg. Många goda saker!!
  Med vänlig hälsning Monika monikastaffansson@gmail.com

  SvaraRadera
 158. Hejhej

  Vill gärna vinna :) vem vill inte ....jag arbetar som kock och provar gärna nya saker .....jag blev gluten och laktoskänslig förra året och kämpar med att hitta saker jag kan äta ....älskar att baka......är även gastric by pass opad för 14 år sedan därav min känslighet ....älskar gosaker och tycker alla ska ha de även som fitness eller som mina ADHD barn som inte tål vanligt socker .…dom älskar att prova mina hembakta bars och godisar .....hoppas på tur ....gillat och delat ....PS jag har tur i kärlek DS 😀 kram och tack för inspiration Lisa

  Lisajohansson70@gmail.com

  SvaraRadera

Lämna gärna en kommentar, då blir jag glad :-)

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...